mycket sjukt idag....

inklusive mej själv typ, bläääää! Men en grej som var sjukt igår var att sara hade massa bilder ifrån uppsalatiden. Vi var unga (det är vi ännu hahaha), Panka (hade inte råd med mat bara bärs och cigg typ) och sjuka i huvudet var vi. Tack (oj vad jag tackar) guuud för att den tiden är slut. Jag hade jävligt roligt men jag tror aldrig att jag mått så dåligt egentligen, hua!!!


Här är vårat rum...

Vi hade jävligt tråkigt iblandd och då rev vi ut hela garderoben och klädde ut oss till hm...horor? varför? Ett försök kanske till att bli lika glamorösa som julia roberts i pretty woman, men vi misslyckades rejält. Här är Emma iaf! ahahhaa....

Trots matbristen i uppsala så gick jag typ upp 10 kilo, det satte sej i fejjan och magen hahahaa! stackars askungen! :)

Mima till rollergirl var en favorit också! rollergirl rockar fett! hahahaa!

Tjockjossan! tack för mej.


Sjukt kul....

....hade jag igår, tack sara och Emma, och givetvis Bella! Shit vad jag iaf tyckte att vi hade roligt! Tackar också gud för skallvärken idag! Tack tack! Hm, vem vill jag mer tacka? Ja jag vill tacka mamma, pappa och alla! Oj helt plötsligt blev det här ett tacktal! Men Ja TACK då! Vi kör på bilder i stället, min huvudvärk döööödar mej! På återseende! Hahahaa, Ne sooo loooong suckers!



Sluuuuut!


Sara is very mycket fashion.








Redo.

Tror jag kanske kankse är redo för lite aktivitet idag nu. Har tryckt i mej 1000 alvedon och knarkat nässpray, så kanske ska det funka! Blir inget jobbigt! Ha en trevlig dag! Det ska nog jag :)

Soo loooong suckers!




Torsdagen.

Igår var en trevlig dag! Jag var hos marika och avispavis. Vi såg film och myste. Sedan åkte jag hem och jag och bästa N drog o kollade på bio, en liten sushi slank ner innan också, mums mums! Mysigt var det iaf! Efter bion kom vi hem fullsmokade med popcorn och jag var en utdöd sill typ, herregud så trött jag var igår, idag med! Fucking skit alltså! Feber har jag också tror jag! Bläää! Blir nog bara hemma idag!







Höstmys

Nu drar vi o glor på BIO! Något måste man ju göra i det här fucking jävla tråkiga höstvädret! Sooo looong suckers!


Tröött och trött...

Som sagt trött är ordet för att beskriva mej idag! Fucking trött! Shiiiit! Och lite ont i huvudet har jag också, måste nog använda mina glasögon mera. Men alla blir så fula i mina glasögon, tjocka, breda och korta! hahaha! Och så får man ju imma på dom med en gång när man har varit ute och ska gå in, fucking typiskt! Ska nog bege mej till storasyster idag! Jo så får det bli...

Är faaan lite trött på allt alltså, trött på att inte göra något, trött på o fixa mej, trött p o städa, trött på o klä på mej, trött på o ja allt typ! Ändra på det va? Jo...


Insåg igår att jag måste köpa nya kläder! Byxorna jag har är super gamla och tröjan med! Men by the way vad faaaaaaaaan gör det?? Inte ett skit.

Sooo Loooong suckers!!!


Iväg på äventyr.

Nej nu drar jag iväg på äventyr. Har fixat mej och ska bara hämta den sista tvätten, sen dra jag! Tänkte åka till min moster i hammarby och mysa lite! :)

Tack goooode guuud för att du uppfann sminket, min räddning idag för jag är sjukligt trött och seg!


Spööööke.

Mindre spöööke!

Väntar och väntar o Väntar!

att vänta på tvätt är riktigt jävla fucking skit tråkigt! det vet ni va?? Så jag väntar, väntar och väntar....

Men jag väntar lite till då!

Bästa Syster hade lagt upp lite bilder ifrån gotland, snodde dom (sorry)..


Jag, Papi och AvisPavis.

Sjukt rolig bild på mej och Emelee, sitt fin huuuund hahahaaa...

Världens finaste gullunge :)

Försöker mej på en pose, går inte så bra. Punkt slut.
Soo looong suckers!

Tidig morgon!

Jag är uppe med tuppen, har nämligen ett väldigt viktigt uppdrag och det är att TVÄTTTA!! BAMM....fy faaaaan! kan det vara det tråkigaste efter dammsugning kanske? Men det är skööönt när tvätten ligger där invikt och ren i garderoben iaf! Och det där med dammsugning, vem hatar inte det ljudet? Vi har världens minsta dammsugare, men den gör det värsta oljudet i världen! Igår knackade till och med någon på kaklet när jag skulle dammsuga! Pinsamt för mej? eller kanske mest pinsamt för dom förresten! Oj vilket babbel! Kommer nog blogga ihjäl mej idag (kanske) har inte så mycket att göra!

Soo looong suckers!

På schemat...

På schemat för kvällen står storhandling, matlagning, uppsättning av gardinstång och softa i soffan! (får se om man hinner med det sistnämda).
Jag har precis tagit en promenad, och ska ta mej en dusch tänkte jag. Har städat och vårdat blommor (tror jag) så jag behöver duscha..
Skrattade lite här hemma när jag såg Ns inhandlingslista, högst upp står det "gele"och"Lingonsylt".....hm som om det skulle vara det viktigaste! Han är söt han! Nej dusch nu annars blir jag fast här :)


???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ont i hjärtat!

Okej, det är mitt fel och jag vet det men jag har sjukt ont i hjärtat. Jag har försökt att prata, ge kärlek och gulla men det går inte! Hu fy faaan vad jag känner mej taskig! snälla snälla Underbara söta BLOMMOR väx upp igen annars kommer jag aldrig förlåta mej själv! Fy faaan vad jag är dum!




Åh är det någon som vet vad det här är för en blomma? den är köpt på ikea, och den behöver verkligen hjälp! Jag trodde jag hade gröna fingrar men ikke! :)

konstiga känslor.

Jag har konstiga känslor i hela kroppen, tror jag kommer bli sjuk, på riktigt alltså! inte bara småförkyld utan riktigt jävla skit dålig! Är lite småförkyld nu, men jag önskar liksom bara att det här fucking skiten bara kunde bryta ut p riktigt så det kunde vara över sen, hade varit skööönt! Hua!
Måste säga att det är sjukt skööönt att vara hemma, inget illa menat mot min underbara familj, men när man bott hemifrån så vill man hem till sitt eget efter ett tag alltså! Saknar ju alla så klart!

Emelee saknar jag som tusan! Min underbara bästa fina söta gullunge!

När vi var ute i lördags hände en sjukt konstig grej på toan! Vad faaaan i hela jävla helvete ffinns det för människor? det kan man faaan undra alltså! Emelees utskällning till henne var den bästa jag hört, jag skrattade så jag höll på att dööö! Kommer aldrig glömma det! "Du är så jävla ful så jag dööör, fy faaaan vad FUL du är alltså" hahahaa...jag har alltid försökt se det fina med människor, alltid, men med den här tjejen faans inget fint alls, varken i hennes själ, utseende eller hjärta! Rätt åt dej fittbrud!



Bästa bästa du, jag saknar dej redan! men det är ju bara ett hav mellan oss! :)

Gotland.

Oj vad härligt det har varit på gotland, men nu är jag hemma igen och det känns faktsikt skööönt! Dåligt med bloggning bara, men ska ändra på det nu!
Har bytt mobil också, vilket känns jobbigt för jag var typ kär i min förra, och det är mycket sämre kamera i min nya, hua! men det får väl gå då!
Hur tusan kan man bli kär i en telefon? Men vi har ju trots allt varit vänner sen några (eller mååånga) år tillbaka :) hahahaa!





oj vin igen då!!!

Herregud vad ska ni tycka? vi röker, dricker, och super! men vad ska jag säga? det här är den enda sanningen! thats it! Sånt är livet, så mycket falskhet bor det här...Skämt osido, vi dricker iaf vin!

Sooo Loooooooooooooooooooooooooooooooooong suckers!!!!!!!!!!!!!!


Torsdagen den 21:a Oktober.

Idag gör vi inte mycket inte, dricker kaffe och snackar skit! Väldigt trevligt faktsikt! Är lite trött idag faktiskt! Solen lyser och jag vill gå ut känner jag, ska nog göra det nu! Man måste passa på nu när solen lyser!







Äntligen.

Nu är äntligen marika och Ava här. Hur mysigt som helst! Idag ska vi bara mysa och leka :)


Dansar lite :)

Sötnos!

Sooo looong suckers!


Inte lååång tid kvar....

Tills Marika och Avis-Pavis kommer, jag läääängtar så jag dööör, och tiden har aldrig gått sakta. Fan konstigt att man kan ha abstinens efter sin syster och en liten unge ;) Åh vad jag lääängtar!
(fast det är väl bättre o ha abstinens av två människor än typ efter knark? va??!!) hahahaaa...

Jag o Mammi har gått igenom alla mina saker i mitt gamla rum...spännande..hua! Hittade en skitcoool tshirt i en gammal klädpåse, Egentligen är den nog marikas ifrån början som hon fått av sin pappa, typ...Men coool var den iaf! 




 Finns inte mycket att göra här hemma när det rregnar ute och blåser, vem faaaan vill gå ut i det här vädret?


Roliga fester.

Sitter här o funderar lite, jag skulle så gärna vilja anordna en rolig fest, typ maskerad, när man får klä ut sej. Eller en tema fest kanske? Åh det hade varit så roligt! I somras var vi på en fest som min moster hade, vikingafest! super roligt, förutom att jag var lite skeptisk i början :)







Onsdag!

Idag är det onsdag, om jag inte minns fel...Har inget planerat idag förutom lite städning (buuu) och så ska jag söka lite jobb, jobb jobb jobb! Jag spyr bara jag tänker på det, men det måste göras!
Hade så fantastiskt trevligt igår med Emelee, mer såna dagar tack! Faaan vad skratt och skoj kan förlänga livet och förgylla ens annars så tråkiga vardag!


Piff Och Puff.

Idag Kommer världensbästa Marika och Avis-Pavis!

Nu ska jag klä på mej och gå en mysig promenad i det fina höstvädret! Det ska tydligen snöa i morgon! Buuuu
SOO LOOONG SUCKERS!


Indian?

Indian eller inte, skit i vilket men jag kan inte annat än älska min jacka som jag hittade hemma hos min kära mamma för ett tag sedan! finns inga ord för att förklara hur fin, cool, tuff och underbar den är!






(använder den ganska flitigt! Men det ska man ju göra med sånt man tycker om!)


Fika, mys och världens bästa Emelee.


Vilken härlig dag! Har varit med världens bästa Emelee! Vi har fikat, myst och umgätts bara vi två! Wonderful! I loooove Emelee! Och i morgon kommer världens bästa Marika och Avispavis! som jag längtar!

Badat bastu har vi också gjort och ätit väldigt gooooood mat!



Världens bästa Emelee

Emlan provar en jätte fin Odd Molly kofta i sin mammas butik!

Emlan


J

FinisÖdla

Bastubad!

Mister N.....


Sooo Looooong fucking Suckers!!!!














Rynkor?

Vi satt och kollade på svenska NewYork fruar. Botox, vad är det? Det löser alla problem tydligen och man blir mycket vackrare! (nu är vi inte emot botox, för vi kommer göra det också när vi blir gamla så är det bara!) Goo botox goooo!





Måndagsvin då!

Ja ja vi får väl erkänna att vi är lite alkolister, men är det någon som bryr sej eller? Dricker inte ni också måndagsvin ibland? Vi ska ju ändå inte göra något i morgon! Bar för hjärtat är det också! Vi är braa vi! :)
Nu ska vi ta en cigg tänkte vi (hooost Hosst Harkel)



Ibland nör vi dricker vin dansar vi en trudelutt!!!


(Måndagar blir mycket bättre med vin! kom ihåg det! Noo deepp, bara pepp! / Emelee)
Sooo looong suckers!

Konversation.

Konversation i bilen Mellan mej och N:
Jag-
Ska vi prata om något intressant?
N- Jo, kom på något kul så pratar vi om det.
Jag- Okej, sex då.
N- Jaha vad ska jag säga då?
Jag- Ja vad är det första du tänker på när du hör ordet sex?
N- Att jag snart ska gå upp.....

Reflektioner, det var väl inte riktigt det jag tänkte på men men...Inte så intressant o prata om när Mister N ska gå upp kanske...

Rastning....

Nu har jag varit ute och Rastat Farmors hund och Emelee! (TYCKTE HON BEHÖVDE RASTAS LITE :)).
Såg två fina hästar, men jag är jävligt hästrädd så Emelee fick mata dom. Jag såg på istället, mycket bättre. Nu ska vi döö i soffan ett tag, känner mej helt urblåst!


Jag i min indianjacka :) skit snygg! Morfars gamla ifrån Marocko! :)

Farmors hund, Hon fastnade i en pinne.

Emlan.


En häst.



Bilder.

Hittade just mammas kamera här hemma. Gick igenom alla bilder, finns mycket roligt! bla från sommare och min lillebrors student! super kul! :)


Hahaaaa!

Bror och Jag!

Avis är skitförbannad!

Emil.

Familjen!










09:49

Tusan vad jag nästan har sovit gott inatt! Och idag skiner solen! Underbart ju! känner nog på mej att det här kommer bli en bra dag! Hoppas Emelee vill umgås med mej! :) Ska palla mej upp ur soffan nu och göra någon nytta, tänkte hälsa på min fina farmor idag!


Söndagen den 17:e Oktober.

Vilken trevlig dag! Vi har varit på middag, myst, käkat goood mat och städat Ns bil (det var mindre roligt) skitigare bil kan man leta efter! ha haaa! Kom precis in, precis innan mörkret faller :) Vi tänkte spela lite kort och mysa! Är faaan trött och Ns förkylning börjar komma till mej, sakta men säkert känner jag den smyga på! hua! ja jaa, lika bra o åka på skiten så är man av med det sen! FUCK!

Soo looong suckers!



Finis mammii!

Jävla snyggingar alltsåå!


oj oj..

Mycket vin blev det igår, men jag gick upp pigg och glad i morse. Dagen har väl inte varit så jätte rolig egentligen, bästa underbara N är super sjuk och tycker synd om sej själv och jag leker betjänt och komer med te och kanjang! mohaaaa! Nej hu, stackars liten!

Gjorde superduper god thaigryta till middag som tillomed mamma tyckte om (ha haa). Undrar bara varför hon måste stå som en höööööök över mej och kolla allt jag gör? är det en skada alla mammor har eller? Faaan jag kan väl för tusan laga mat också! HUr kan jag annars se ut så här liksom? hahahaa, hade ju sett ut som ett streck annars!

Ingen ville vara med på kort igår typ, förutom jag då! ;)




Ingen vill vara med på kort, alla gömmer sej!

Emelee dansar en sväng.

Eftersom ingen annan ville vara med så fick jag väl vara det då! (fylloo)


Soffmys!


Sjukling.

Gekoödlan som har fått ett konstigt namn...

Tack för idag slut för idag! Nu ska jag dööö i soffan! (matkoma).
Soooo looong suckers!


Stackars lilla.....

Stackars lilla vinduuuunk, du är slut! vad ska vi göra? hm....Vi börjar på en ny och känner när himlen är oskyldigt blåååå!


Vad jag kan! :)

ja det kan man säga det! har varit med N och jobbat och tänka sej att jag kunde bygga, det tror man inte det inte! Har dessutom nästan brunnit upp idag! (nästan alltså) = Långt ifrån! (men läskigt var det!).
 Var förbi Ns syster på hemvägen o fikade, super duper mysigt! dom är så gulliga!

Ikväll kommer bästa Emelee hit, vi ska kolla idol o käka tacos! hur mysigt som helst!
Nu ska jag ta en dusch, jag luktar brandrök på tusenmeters avstånd, blääää! och så ska jag göra mej lite snygg och bli glamurös för jag pallar inte o gå runt i skit kläder flera dagar i sträck, buuuu! hahahahaa :)

Soo looong suckers!


Jävligt snygg i arbetskläder! :)

Bästa N!

Godis på hemvägen!

Mmmmmm...

Vi spelade lite kort när vi kom hem, jag förlorade som vanligt! tur att jag har tur i kärlek!

Lite vin!

Söta Simon!


Paris, åh Paris.

En sak kan jag säga bara och det är att jag saknar Paris, fy faaaan vad det var underbart att vara där. Även om det var på en klassresa så var det helt jävla fucking underbart och jag vill tillbaka, tillbaka, tillbaka! Finns liksom inga ord för hur vacker och underbar den staden är!



Saknar min underbara Klara som är i london och härjar! Ammie har jag ju iaf i sthlm! :) glad för det!
















Woooork.

Ska nog klä på mej snart! hm....vill inte, älskar mina pyjamasbyxor och sunk..Mister N borde komma och plocka upp mej snart för jag ska med han och jobba! va?? vad säger ni om det va?? tjohoooo! JobbJossan är i farten!

 Skööönt att vara hemma hos Mammii! jag har saknat henne, synd att pappii inte är hemma :( buuuhuuu!
 hmm, vad ska jag ha på mej?

Hippie..

Ha haa, hittade en bild på facebook som fått väldigt många blandade kommentarer. Men klart är iaf att alla tycker jag ser ut som en hippie/drogad/flummare! Jag tycker det är sjukt roligt när andra tycker man ser konstig ut! det tycker dock inte mister N! :) Men det enda vi behöver säga är Hippie for LIFE!



Och för att citera min underbara farmor! "Måste du alltid se ut som en booooheeeem?"


Fyyy tusan!

Insåg precis att man kan sitta i bilen o kolla på datorn. hahahaa, smart tjej! :) men vilket underbart tidsfördriv! Bestämde mej tillslut för att åka med till gotland, så nu har vi fördrivit tre timmar på båten med att spela kort, och jag vann i början men sen förlorade jag hela tiden, men jag har hellre tur i kärlek än spel ;) N sitter här brevid och svär o domderar över att alla andra får köra av före han, och jag skrattar lite lätt inombords av det! Nej hu vilket svammel, jag är skit trött och borde sova! Men det får vänta en stund till! Tar en stund o åka hem till mami och papi! Sov gott alla kära underbara! Och som vi alltid brukar säga, SOO LOOONG SUCKERS!


klaaaaaaart.

Nu har jag packat, ätit yoghurt och vandrat runt lite här. Sjukt tråkigt att vara ensam! buuuhuuu! Väntar nu på att N ska komma hem. När det nu blir?



Och är det någon som undrar varför jag byter header hela tiden är det för att jag har sjuk beslutsångest och det har jag alltid haft! Kan inte bestämma något själv. Fick till o med ringa min pappii idag och han fick bestämma om jag skulle till gotland eller inte, så så bra är jag då!


Höstmys.

Är det så här fint väder hela hösten kommer jag nog bestämma mej för att tycka om den, jävligt skööönt ute och man känner verkligen hur mycket frisk luft man får in i lungorna! (om man inte stannar mitt i promenaden och sätter sej och tar en cigg, hooost hoost). Jag borde hjälpa N o packa nu, så det inte blir så stressigt sen, och så borde jag äta något, men jag har faktsikt glömt det idag. Så jag packar då, och käkar lite yoghurt så blir alla nöjda och glad :)






Beslut.

Hm...har lite svårt att bestämma mej, det har jag alltid haft by the way! Men nu gäller det om jag ska åka till gotland eller om jag ska vara hemma? och vilken header jag ska ha, hahhahhaaa vilket problem. Ja ja jag kommer ändra den femmiljoner gånger iaf! så är det...Ska jag gå ut o ta en prmenad kanske? Blir nog så...

Sooo loooong suckers!


Gooooodmoooorning!

Sovit goott??? det har inte jag men det börjar bli en vana så jag orkar inte bry mej! Känns som att det är många som inte kan sova? Är det så VAAA? :)

Promenad.

Sådär ja, nu har jag varit ute och rastat alla mina Josefin. Och med det menar jag alla dom Josefin som visat sej idag, den glada, den trötta, den ledsna, den kreativa, den.........ja alla mina underbara sidor har nog uppenbarat sej idag! och alla på samma gång. Men efter en promenad så har den normala kommit tillbaka. Skööönt att rensa skallen, det behövs verkligen!
Nu borde jag ta en dusch och fixa mej, bästa N och jag ska käka middag och umgås för sen åker han till gotland och kommer vara borta länge! :( fY FAAAN!




Tänker inte....

sitta här o deppa, vad fan hjälper det till? inte ett skit. Så nu ska jag göra det som gör mej glad, nämligen o måla! Ammie vill att jag ska måla bilder till henne, så det står next på schemat! Måla måla måla! Tror man behöver en dag hemma och bara vara, tror faktsikt även att det är det man blir depp av...men det behövs! Och man behöver ju inte bli deppig heller av att vara hemma, ja ja vilket skitsnack, nu ska jag vara kreativ.

Har någon dragit ur kontakten?

kan man ju fråga sej om den här dagen. Är så fruktansvärt trött och känner att jag inte vill göra något! ingen bra dag med andra ord! hur kan det bli så? jag tycker att jag kämpar på varje dag med glatt humör och med bra enegri men nu börjar faaan den enegrin att ta slut och jag känner mej sjukt depp och trött! jag vill bara gräva ner mej i min säng och vakna i morgon och så är allt bra! soo looong suckers!

Ibland behövs inga ord...






Funderingar

Sitter här o funderar. Har haft en jätte trevlig helg, med massa mys, middag, singstar och allt vad man kan begära! Måndag är det nu och många känner sej deppiga, typ alla på måndagar eller? Funderar på varför det är så? även jag känner mej lite sänkt på måndagar! Ska försöka få bort min egen deppighet genom att åka till Marika och Avis o mysa! :) Slänger upp lite bilder ifrån lördagen! :) DÅ var vi fulla och glada, hahahaaa!


BÄÄÄÄRS!

Blev det igår fast inte så många! tur det för då är man pigg idag, skööönt! Sitter här och kollar när N spelar tvspel, ursch! fast han gör ju inte det så ofta så man får stå ut ;)

Hade det väldigt trevligt igår, vi var hemma vid Hanna och kollade på Idol och drack några bärs som sagt! jätte trevligt! vi skulle egentligen ha gått ut en sväng efter men vi insåg att klockan blev mycket och N höll på att somna i Hannas säng hahaha, rolig han! Är så glad att jag har han, och Fina Hanna och Ammie! :) helt underbara!

Ammie, hennes man och Hanna kommer hit på middag ikväll så vi ska dra o handla sen, sen blir det matlagning för hela slanten, vin och singstar! Tjohoooo! Gooood day tooday! :)



Efter en jobbig dag med tvättande tog jag mej ett soft bad!

Och en bärs!

Ammie och Hanna, men hanna gömmer sej! :)

Söta N :)

Ammie in action!

I LOVE BEEEEEER!


Nu ska jag....

1. bli lite roligare!
2. gå ut o gå.
3. duscha
4. göra mej snygg.
5. göra något roligt.
6. ha sjukt jävla kul, skratta mycket!

Förklaringar:

1, Jag känner mej som världens tråkigaste människa, men man kanske inte känner sej så rolig när man tvättar?
2, Måste röra på mej så jag inte växer fast i soffan och får sittsår...
3, Behöver ta en dusch efter min raska promenad, så är det bara.
4, Sminka mej, känner mej tråkig. så är det också bara. Plus att jag inte fattar varför man ska sitta hemma, se fördjävlig ut, och känna sej ful när men egentligen är snygg....egooopepp.
5, för er som inte vet det är det väldigt roligt att göra något kul...
6, man blir glad av att skratta och då känner man sej inte tråkig och man känner sej inte ful. Tack för mej.

Sooo loong suckers!

Hur man tvättar!

Min mamma har lärt mej att tvätta, och nu ska jag förklara hur man gör. FÖR DET ÄR MYCKET VIKTIGT ATT MAN GÖR RÄTT ANNARS KAN KLÄDERNA BLI MISSFÄRGADE...


1. Man sorterar tvätten i färg. mörkt, ljust, kulör...typ...

2. Man kastar in tvätten i tvättmaskinen....och så får man vänta jätte länge..

3. Nu hade det varit jätte roligt om jag hade haft en bild på missfärgad tvätt men eftersom jag är lite av en tvätt expert (pga mamma, tack) så händer inte det!


4. (man måste ha en skööön tvättoutfit också)


Freeeeedaaaag.

Shit vilken snabb vecka det varit. Den bara flöööög förbi som en snabb jävla bil typ. Gud så underbar min svenska är känner jag! ha haa....Ja och jag är uppe tidigt som vanligt, men idag var jag sjukt trött men jag hade bokat en tvättid klockan sju, korkad som jag är! Hade mer än gärna legat kvar i sängen kan jag säga! Men iofsi känns det rätt värdelöst o ligga kvar i sängen när N går upp! Kan man bli så kär som jag är by the way? :) he hee...

Hade en mysdag med Hanna igår på stan, super duper trevligt! Hanna är så söt o snäll! Vi gick runt i regnet, fikade och kollade runt i lite affärer! Och efter lite diskution kom vi fram till att vi kanske gillar regnet liiiiiteee....


vips...

Inte en sån bra dag idag alltså, men det är inte mycket att göra åt. Det blir ju inte bättre av att jag sitter här heller och degar så jag möter upp Hanna på stan o umgås :) trevligt trevligt!


Fuck vad jag ser rödhårigut alltså! hahahaa, ja ja puss då! (lite läskig bild jag ser nämligen kritvit och död ut..)


Tröööött....

Efter att ha gått upp klockan sex och hunnit med jävligt mycket idag så känner jag mej sjukt trött nu! Musten bara gick ur mej! Shiiit! TRÖTT!! Typiskt. Men jag är ändå glad att jag hunnit med mycket, jag har målat, varit på morgonpromenad, bäddat rent i sängen, duschat och nu sitter jag här. hm....och det regnar ute! är det här en sån där dag när man inte orkar göra något eller?

Bästa sis.

Igår var jag vid marika. Alltid lika mysigt där och man får ju inte nog av lillungen Ava! hon är sötast i hela världen och jag är kär i henne. Jag tror nog att jag är världens stoltaste moster.
¨

Åh en fooooooot

Vi gjorde super goda köttbullar!

Lillfisen.

Hjälpte marika o slinga håret, super fin blev hon!

Har suttit här o målat klart mina bilder, men det går inte så bra när man är trött, råkade doppa penseln i kaffet, jätte gott....


uppe med tuppen.

jahaa ja ännu en natt av typ sömnlöshet! jag orkar inte. har inte kunnat sova alls i natt typ, har legat halvvaken och funderat, drömt lite och funderat igen! hm...vad är det som tynger mej så mycket? vad kan man göra innan man går o lägger sej för att rensa tankarna och kunna sova djupt? Supa sej full kanske? ha...Uppe tidigt är jag också för det liksom kliar i kroppen på mej när N ska upp, kan bara inte slappna av och somna om! Han gjorde iaf kaffe till mej, mums! Men om jag känner mej själv rätt idag så kommer det gå åt många koppar! Hoppas Hanna hör av sej snart (07:13) hahaaa! vågar inte ringa och väcka för hon sover garanterat! hm....nej jag ska nog ta en morgonpromis nu! lika bra o görra något av den här dagen istället för att bara sitta i soffan och dega! babbel babbel.....


Målar..

Sitter här och målar lite, men nu ska jag nog avsluta det, klä på mej och åka till bästa syster. Faaan vad tiden går fort när man målar! roligt också när andra tycker att det man gör är fint, som Hanna tillexempel som vill att jag ska måla till henne, så det är det jag håller på med nu! :)



blääää....

Är sjukt trött idag! har suttit här ett tag nu, hällt i mej lite kaffe men jag blir faaan inte piggare för det! Känns inte bra, börjar känna mej lite hängig! hua! Om det är en förkylning får den gärna komma ut med en gång så man kan bli av med skiten sen.

Hårfärg.

Måste fixa mitt hår, det ser grådassigt ut...Ammie får hjälpa mej. OOOOOch vad faaaaan har hänt med min hy? Världsproblem? nej kankse inte men det stöööör mej.

Pics from g-land-

lite bilder från gotland! Egentligen gjorde vi inte så mycket där, umgick mest med min familj! sköööönt med en trevligt helg på gotland det behövdes!


Tror jag är coool.

Emelie och Emelee ;)

Finis!

Goda hemmafiskade kräftor, mums det gooodaste som finns!

Fina jossan!

Kusinvitamin.

Svampen vi fick med oss hem, inte så mycket, vi skulle ha kunnat plocka tjugo påsar!

Tråkigt att jag inte tagit så mycket kort, brukar vara väldigt flitig med kameran annars!



dååligt..

jävla dåååligt att jag inte skriver, haha haaa, men vem faaan bryr sej? :) Idag kommer bästa Ammie hit det ska bli väldigt mysigt! länge sedan som vi sågs!! vi tänkte ta med oss kaffe o bullar ner till vinterviken och sitta ute i vackra solen o fika o prata skit!

Igår var jag med maruska, och avis givetvis! jag var dessutom på arbetsintervju, vi får se hur det går. Vi hade en mysig dag, åt goood sallad och pratade, kollade i lite affärer. Jag köpte en ögonbrynspenna(?!) men det behövdes, vet ni att dom bästa finns på hm och är derass eget märke! jo sant! (ha haa). Nu borde jag ta tag i mej själv och styra upp lite här hemma, men först blir det några koppar kaffe o en och annan cigg (host host) kanske!

Soooo loooong suckers!


Och nej jag går inte ut utan skor, tro mej :)




home.

Då var man hemma igen då! känns skööönt, men det har varit trevligt att vara iväg, otland är ju alltid gotland! :) idag är en viktig dag och Josefin är på topp! tjohoooo!

Lördag.

Lördag idag! sitter här vid mamma och myser lite, grabbarna är o fiskar och jag o mamma pratar skit och dricker lite vin! mys mys. Igår var vi o åkte skridskor och plockade svamp, sjukt mycket svamp fanns det! herregud! Mycket mysigt! allt är bara mysigt, mysigt mysigt! ha haa! ikväll ska vi ha kräftskiva med egenfiskade kräftor, mums! läääängtar redan! :)




Ns nya vrålåk!





All svamp!

Skridskoproffset :)

Snyggingen själv!

hahaa.

Middag hos Ns syster, hemmagjord pizza fick vi.


hahaaa

borde egentligen inte skriva, But i looooove gotland, sooo looong suckers som vi brukar säga :)

GOTLAND!

Nu är vi på Gotland, känns skööönt! Mindre skönt var det att åka båten. Har någon åkt gotlandsbåten? DEN SUGER KUK rent ut sagt! så får man inte skriva men jag gör det ändå för jag hatar den båten. Satt o löste korsord när jag märkte att mina ögon började falla igen, så jag frågade N om jag kunde få låna hans jacka att ligga på på golvet. Sagt och gjort men jag hann bara ligga där en stund innan jag kände att hela min näsa täpptes igen och jag inte kunde andas. HALLÅ DG Hur OFTA DAMMSUGER NI GOLVET?? bara tänkten på det får mej att vilja spy. Fy fan, skammligt! Skammligt att jag som inte ens är allergisk känner av, och hur fan är det för dom då som verkligen har problem? hua!

Ja jaa, mammi o pappi kom o väckte oss, underbart att se dom igen! Nu sitter jag o dricker kaffe och N (som har en väldigt bra karaktär, NOT) äter chips till frukost! hm.....

Senare ska vi dra i plocka svamp, tjohooo! inte för att det är så roligt o plocka svamp men jag tycker om o vara i skogen, alias skogsmulle! Jag o min lillebror var alltid ute i skogen när vi var små och när vi kom in ropade våran syster till mamma "ta bort dom, dom luktar blöööööt hund" Haha haaaa!


Hm....senast jag var på gotland var i sommras, saknar sommaren. Är det någon som tänkt på hur snabbt det blir mörkt nu?? Jisses!!!

Soooo loooong suckers! 


RSS 2.0