Det är över nu!

Julen alltså! trevlig jul var det, en snabbvisit på gotland..Men nu är viu hemma igen och dags att börja jobba! Tjohoooo! Har tagit massa kort men jag hinner inte slänga in dom nu! Gör det sen ikväll när jag jobbat klart! Hoppas alla har haft en lika trevlig jul som jag!

Sooo looong suckers!

Den 23e December.

Sjukt att det är den 23e december faktsikt! Ingen julkänsla har jag trots julmusik på jobbet, julpynt hemma, Julklappar som ligger och väntar....Men den kanske kommer? I morgon då förhoppningsvis! Idag ska jag jobba en sväng, 12-17, och sen hem och packa det sista för att sedan dra till gotland och hem! Ska faktiskt bli väldigt väldigt mysigt att komma hem! Jag har saknat min familj som tusan!

Nu ska jag fixa mej och sen bege mej till jobbet! alltid lika spännande och se om allt rullar som det ska i trafiken! Än så länge har jag klarat mej bra...peppar peppar!

Soo looong suckers!


Kanske beror min "ickejulkänsla" på att jag kollar på sommarbilder hela tiden! JAG SAKNAR SOMMAR OCH VILL HA DET NU!!! Efter julafton får gärna det slå om direkt! VARMT VARMT! jag är inte gjord för det här klimatet!

Gooodmorgon!

Hello på er!
Dålig blogg av mej...jag vet! men vem bryr sej egentligen? inte så viktigt kanske? ha haa! Sitter i soffan och laddar batterierna. Hade sjukligt ont i huvudet igår! Proppade i mej tabletter och la mej och sov och idag känns det mycket bättre! :) Så jag ska klä på mej och sminka mej sen dra iväg!

Bloggar mera sen!

Soo looong suckers!

Tiger..

Måste bara visa min nya tiger! Kalla mej larvig eller vad ni vill men jag tycker den är skiiit coool! Hahahaa :)



Och man kan även ha den på sej!



Ja ja nu ska jag ta o dricka upp min bärs, tvätta av sminket och dyka i sägen för i morgon blir det jobb! :)
Sooo looong suuuckers!

Livet ska vara underbart!

Vet inte riktigt varför jag skrev det, men mitt liv är ju underbart så varför inte? Igår köpte jag en tiger, bilder kommer snart! ska bara trycka i mej lite frukost! Kaffe, macka och fil, mums!


Det är så underbart....

När det ser ut så här....det mesta går att styra upp, som hemmet, mitt hår men snön den går nog inte att göra något åt...






update...

Varit väldigt dåligt med bloggande för min del, men jag har faktiskt varit upptagen med jobb! Tro det eller ej! hahahaa, skämtosido! :) Fantasktiskt att jobba och jag tycker det är super roligt!

Idag är jag dock ledig, vilket är bra faktsikt för här hemma behövs det verkligen städas. Det ser ut som ett rövhål. Så städning står på schemat!

För att sumera den här veckan så har det inte hänt så mycket! förutom att jag jobbat då, och att jag har lärt mej mycket! Försöker upprepa allt själv i mitt huvud för att det ska sitta! :)

Skriver mer om en stund! Nu ska jag dricka mera kaffe (tack guuuud för det), och sen ska jag ta mej upp!


Wooork!

Äntligen äntligen får jag jobba! och jag har fantastiskt roligt på jobbet! super glad är jag och jag trivs som fisken i vattnet!

Har fått ganska mycket timmar och min enda lediga dag är på fredag! men jag tackar för många timmar! det är bara roligt! :) Nu ska jag göra mej i ordning för att sedan dra iväg! Tjohooo!

Åh vad glad jag är! UNDERBART!

sooo looong suckers!

?

Det här var dom bilderna jag hittade i min mobil sen fredagen! hm...försökte mej på några roliga bilder, men eftersom min mobil suger så blev det inte så bra! Men trevligt hade vi iaf! :)


Stina och Jeppe.



Okej! vi säger så....

Den 13e...

Är det idag ja och lucia! Kollar på 2an (lucia), dricker kaffe och myser i sängen! jag laddar upp lite för jag ska nämligen jobba idag! TJOHOOOO! äntligen! he hee!

Tror jag har slagit marikas nr tusen gånger de senaste dagarna, men jag kommer alltid på efter typ 10 signaler att hon är ju inte hemma! För hon är ju i thai!

Helgen har varit bra, vi var ute en sväng i fredgas! Slog klackarna i taket rejält :) annars har vi bara softat och shoppat typ! :) mysig helg med andra ord!


Friday!

Tack gooode guuud att det är fredag idag! den här veckan har typ sprungit iväg! Jag sitter och väntar på Stina, vi ska kolla idol finalen och käka middag :)

See you sooon!


Dagen

Idag har jag varit med underbara Vera! Fin tjej det där alltså! Kom precis innanför dörren, står och lagar mat, hör på Elvis och dricker lite glögg! Underbart!

Idag var vi på glitters utförsäljning! mycket fint! hittade en väska, en ring och ett armband :) Det fick jag av Vera för att jag hjälpte henne att bära ner kartonger :) Tack snälla snälla Vera! Det uppskattar jag verkligen!

Nu ska jag fortsätta med matlagning!

Soo looong suckers!

Måste slå ett slag för min matlagningsoutfit! Hahhaaa....



Latmask.

Faaaan vilken latmask jag är. Tycker allt är jobbigt! Vill inte gå upp ur sängen på morgonen och jag vill inte gå o lägga mej på kvällen! Konstigt det där. Iaf så bakade vi pepperkakor igår, dom blev super goooda. Vi gjorde ju egen deg, men av någon konstig anledning så blev den typ fryst i vårat kylskåp så den var lite svår att baka ut! hahahaa....men jag la den i mickron och då blev den inte häller så bra utan lagades typ till lite! haaa, hmmm....pepparkaksskola någon? :)






När N kom hem igår hade han köpt blommor till mej, jätte fina! då blev jag glad och lite paff!




Uttråkad

Det är det jag kan säga att jag verkligen är! Men nästa vecka då blir det förhoppningsvis mycket mycket jobb! Ska bli såå himla skööönt.
Var ute och gick en sväng och förbi bibblan, lånade en bok som jag tror kommer vara bra! återkommer om det :)

Alltså jag har så himla mycket i mitt huvud men så fort jag sätter mej för att skriva lite så blir det som ett stopp, typ som stelnad cement liksom....förklaring på det? kan möjligtvis vara så att jag har väldigt svårt för att få ur mej grejer då jag oftast håller saker för mej själv!

Ikväll ska jag och N baka pepparkakor, hm hur nu det ska gå...och frågan är bara vart vi ska få plats? Soffbordet kanske? Golvet? haaa, jag vet inte!

Kan någon svara på frågan också varför alla konstiga människor dras till mej! Alkisar, pundare, satkärringar osv? Jag vet inte men är tacksam för svar!


Myser med ljus, kan man baka pepparkakor här? :)

Mycket kläder när man går ut......Overall med värmeslinga någon? Jag köööper! Tack...

Ägg???

Igår när vi skulle göra pepparkaksdeg knäckte N ett ägg i mtt hår! Fråga mej inte varför! Först blev jag faktiskt jätte arg, men sen kom jag på att det är ju bra för håret! Så då var det okej! hahahaa....

Snyggt!?
Nu ska jag ta mej i kragen och gå på en promenad, eftersom jag skulle bli nyttig och då kan man ju inte sitta här och dega hela dagen! På med bra musik bara så ska det nog gå undan!
Har hittat en gammal adidas tröja i min garderob, den är jätte coool! och sköööön, så den får följa med på promenad!


Sooo looooong suckers!


Underkläder.

När jag gick sista året på gymnasiet, textil/design, så hade vi projektarbete. Projektarbetet skulle vara miljövänligt så jag bestämde mej för att sy trosor av gamla tröjor och skjortor. Resultatet blev ett gäng trosor/sovbyxor, och jag gick högsta betyg. Jag satt typ dag och natt och sydde och funderade. Men jag blev faktsikt väldigt nöjd!







sooo loooong suckers!


Konstigt.

Allt känns så konstigt och tomt när maarika och Avis inte är hemma, jag saknar verkligen dom! Tänk vad beroende man blir av människor när man har dom hos en varje dag och nu är dom i thai och man kan inte ens ringa. Känns konstigt faktsikt!

Idag händer det inte så mycket, funderar på att ladda min mobil med massa feta låtar och vara ute och gå hela dagen! Eller så ligger jag här i sägen och softar bara hela dagen? hm...vad låter bäst?


Pepparkakor.....

Hm ska försöka på oss att göra egen pepparkaksdeg! Hur ska detta gå? kan man fråga sej....och sen så ska den även stå i kylen en dag för att dra åt sej smak, men jag tror nog inte det finns så mycket kvar av den i morgon! En liten nisse kommer säkert äta upp den i natt!

Vi får se hur det blir!

Time tooooo move...

Dags att bege sej iväg, ska möta upp bästa Ammie vid Gullmars och glida runt lite! Röra lite på fläsket. Måste verkligen bli nyttig nu för jag har typ levt på chips och gooodis den senaste tiden, no more sånt! Måste ju tappa några kilon såå man kan äta mycket i jul! :) någon som har nå tips? :)

Ikväll ska jag o bästa åka och handla lite och sen blir det lugnt som vanligt! ska försöka få med mej N och simma typ i morgon eller på torsdag, kan bli intressant :) ha haaa! inte för att jag tycker att jag är tjock eller så men man känner sej inte så jätte het i en bikini nu liksom! Önskar jag kunde vara i thai med syster och sola järnet! hahaha! Är jävligt jävligt avundsjuk!

Nää nu måste jag ta mej ikragen och sluta snacka skit hahaha, vi hörs sen!

Puss på er och soo loooong!


GOOD KVÄLL!

Jag ligger i sängen och kollar svenska hollywoodfruar, man skrattar lite åt det ibland ändå alltså. Det har varit en väldigt trevlig dag, men lååååång tycker jag! Vi har hunnit med massor, N jobbade nämligen bara till typ tio, sen kom han hem! Vi har varit på ikea, jag har läst ut en hel bok, vi har käkat super goood mat och en jätte goood förrätt! Vi var båda så sugna på räkcoktail, så det fick bli det! Super smarrigt! Har inte förätit mej på det än som säkert många andra har!

Vi köpte lite fina krukor på ikea, ljus, och ramar och så lite tyg. Har fått en super coool fåtölj av min mormor och morfar som är ifrån ikea, men den är köpt typ på 70talet! UNDerBAR! Vit, i plast! Perfekt!

Nu ska jag kolla vidare på tv, sen får vi se vad som händer i morgon!

Godnatt!


Mumsigt!

Lite nya krukor.

N....och en liten glimt av fåtöljen :)


Sooo looong suckers!


Vänta på mej....

Jag vill också till Thailand! Marika (syster) ringde precis, dom satt på arland, drack en bärs (??!!) och skulle snart gå ombord planet och flya till THAILAND! Tyvärr tror jag dock bestämt att dom glömt något hemma, nämligen MEJ! Hallåå vänta på mej...

Nej men jag hoppas verkligen dom får sådär super mysigt och kanon bra...

Jag är ju en larvpotta också så jag brukar tänka massa hemska saker, men det får man inte göra nu! Allt kommer gå kanoners! :)


Hade inte tackat nej...

inväntar...

att mister ska komma hem med en ny säkring så vi kan få lite ljus, mysigt med mörkt, men nu är jag hungrig och vill laga mat faktsikt! :)
Jag sitter här och pustar ut efter att ha vikt alla mina kläder, så nu får det vara fint en vecka eller något! Tände lite ljus så, det är så mysigt!

Har varit en sväng på stan..det var trevligt om jag nu inte hade varit fem cm, skämtar inte, ifrån att få världens största istapp i huvudet utanför kulturhuset! Det enda jag hörde var en gubbe som sa " oj lilla damen det var väldigt nära ögat!" Neääähääää!

Ja ja nu kom mister hem iaf! Lite senare ska vi åka och spela fotboll eller N ska och jag ska ta med mej lussebullar och kaffe och kolla på :) Hoppas på att bästa Stina och Jeppe kommer också! Tjohooo!

Soo looong suckers!


Klädtorka?

Jo det har jag kan jag säga, vet inte när det var som jag köpte något nytt sist! men men...har iaf rivit ut hela min garderob nu för att överhuvudtaget hitta något! Buu....


Totalt handikappad!

Är jag kan man lugnt säga! Och jag är vansinigt rädd för el, en av mina stora fobier!
Nu har det iaf gått en säkring här och hur tusan gör man då? Herreguuud! Jag är livrädd, inte för att det är mörkt utanför att jag har sjukt stor respekt för el. Jag vågar typ inte ens gå nära det där skåpet, det bara står och gapar mot mej som ett stort svart hål! Och svart är det i hallen, toaletten och sovrummet! Hur ska jag kunna fixa i ordning mej? hahahaa ilandsproblem number 1 liksom! hahahaa!

Okej och det här med el! när, var och hur blev jag så rädd för det? Konstig fobi, någon som vet vad den fobin heter?

Duscha kan man väl göra utan el va? Gud vad jag vet lite, måste läsa på om det här....

Soo looong suckers!

Kallt..

Det är nog inte bara jag som kommit på att det är kallt, men det är verkligen det för er som inte visste det!
Jag har iaf tagit mej en varm dusch, och har klätt på mej allt jag äger typ för att absolut inte frysa sen när jag går ut. DET VÄGRAR JAG!

Ta på er raggsockkor! Tänk på det, och mössa och vantar och lååångkalsonger och tröjor och dunjacka och halsduk och....ja allt ni kommer över. Det är dags att överge den sexigalooken för ett tag hahahahaa! (inte för jag fokuserar så mycket på den annars heller hahaha)


Raggsockor!


Vad gör man nu?

Det känns som att jag stökat klart här hemma för idag, blir inte mycket bättre tror jag! Nu borde jag göra mej i ordning lite, ska nämligen vara barnvakt sen. Och jag vill ju inte skrämma ihjäl barnen så jag får nog styra upp mej lite :) hahaaa!


Håret står åt alla håll och kanter idag!

Glömt...

Fortsätter på "glömtemat"...och det jag glömt den här gången är hur vansinigt tråkigt det är att måla, herreguuud...men nu har jag gjort det iaf, och det blev som jag tänkt. Men som vanligt kan jag inte låta bli att kladda ner hela mej själv :) Har Iaf målat hyllorna, och gjort en liten fotovägg! Blev fint tycker jag iaf!


Ska plocka bort lite saker, lite plåtringt kanske?? Ja ja, hyllorna var iaf mörka innan, men är nu i samma som väggen..




Torsdag idag va?!

Tror det iaf! Hm...bra koll jag har! Men som sagt så har jag aldrig det så jag är van. Idag ska jag måla tänkte jag. Har av någon anledning fått för mej att det är vansinigt omysigt här hemma, så idag ska jag ordna med det! Nu jääävlar ska det bli mysfaktor på HÖÖÖG nivå!

Igår var jag i åkersberga hos min mormor, vi var och besökte åkersbergas nya centrum och där hade dom den finaste inredningsbutik jag någonsin varit i! Jag dog av allt! Och en del av mitt hjärta dog också när jag insåg att jag inte ens skulle kunna köpa hälften, fucking skit! (antagligen därför som jag fått för mej att det är så omysigt här hemma kanske?)

Nej  nu ska jag gå ner i källaren och kolla efter färg!

Jag vill (ska) ha en usaflagga....Såg en igår, men den kostade 598 kr...hm...JULKLAPP MAMMA????

Typ en sån! :)

Sooo looong suckers!

Blir GALEN!

Jag är ett fucking virro rent ut sagt! Häromdagen trodde jag att jag glömt min kamera, men dt hade jag ju inte, men nu har jag istället glömt sladden (tror jag iaf, men jag hittar den inte någonstans!) så så är det! Fattar inte vad som hänt med mej, jag brukar ha sten koll, hm...eller inte!
Ja jaa iaf!

Har haft en trevlig dag med mormor, vi käkade sushi och sen åkte jag hem. Har julfixat lite här hemma, skulle ta lite kort, men det kan man ju fetglömma nu liksom!

Nu ska jag glo på tv och tycka synd om mej själv! Och alla ni där ute kan väl ägna en liten tanke åt mej va??

Puss på er och soo loooong suckers!



RSS 2.0