SEMESTER!

Woopwoop! Nu har min enda semestervecka för den här sommaren börjat! Och ska jag vara ärlig så är jag så jävla glad för det! Det ska bli väldigt skönt att lämna den här stan och få komma till Gotland! Klockan ett går flyget till världens bästa ö och till alla underbara människor!


Smått o gott!

Tusan vad bra att Sverige vann igår, fast egentligen vad gör det? Men lite ära iaf! Vi såg på matchen i årstadal med Kenny, synd att inte Tessie var med! :( Hanna kom förbi en stund, så vi skrattade lite åt henne, hon är så jävla knäpp! Roliga människa!

Foten verkar må lite bättre, så länge man inte går på den så mycket så är det bra och om man dränker den i tigerbalsam! :) så det får bli mitt hemliga knep på jobbet idag! Hoppas den blir bra nu, på fredag är det ju dags för årets match i brännboll! Shit vad taggad jag är!!!!!!

Jag och mister N har försökt vara lite nyttiga nu, igår lagade vi kyckling med rödbetor och chèvre! Mums! Efter det cyklade vi en sväng (det funkar med foten faktiskt). Dags o göra sej iordning för jobb!


Hm...


Vilken dag

Gick upp tidigt i morse för att ta mej till vårdcentralen med fotjäveln, men det var två timmars kö, och då gav jag upp! Gick dit i eftermiddags istället och dom röntgade foten och tog blodprover men dom hittar inget fel! Hon trodde att jag överbelastat den och sa att jag skulle vila den någon dag! Så vi får helt enkelt hoppas att den blir bättre då! Skit fot rent ut sagt!

Nu har jag städat min underbara garderob igen! Tusan vad kläder jag har! Hoppas jag kan hålla den snygg nu! (brukar ta 1 vecka sen ser den ut som ett helvete igen!)


Söndag!

Söndag, kollar fotboll, har vräkt i mej hembakad pizza och har jobbat hela dagen! I morgon är jag ledig! Ska gå till vårdcentralen med min onda fot! Buuu! Det har varit en riktigt trevlig helg trots foten då! På torsdag åker vi till underbara Gotland och alla underbara människor! Det ska bli väldigt skönt! Det ska bli väldigt skönt o lämna den här stan lite! För tillfället är jag trött på den! Jag är trött på att det aldrig är tyst och att man aldrig kan le åt en annan människa utan att få en "är du dum i huvudet" blick!


Jobbig dag

Jävligt jobbig dag idag kan jag tala om! Men i morgon är det en ny dag och det innebär ju nya tag! Längtar fruktansvärt mycket efter Gotland! Ska bli så skönt att komma dit o träffa alla underbara människor, få fira midsommar (det kommer bli fett) och bara softa och ta det så lugnt man bara kan! Total lycka! Nu ska jag sova gott och drömma sött! Upp fem i morgonbitti! Tjohooo vad roligt!!!!


Peace out.

Dags o jobba! Tjohoooo!


Förlust

Jäkla skit att Sverige förlorade! Men nästa match ska vi vinna! Vi hade trevligt i vilket fall som! Drack några bärs och satt på helspänn i 90 min!


En helg


Ibland!

Blir så irriterad på mej själv ibland! Jag är så instängd! Stänger in alla känslor! Och sen sitter man och mår dåligt över det sen! Jag har alltid varit en som lyssnat och kommit med goda råd! När sen jag behöver prata blir jag tyst som en mus och bygger en mur! Man måste dra ur grejerna! Och gissa vad jag är fruktansvärt trött på det! Shit nu blir det väldigt personligt här, men what the fuck!

Jag har intagit soffläge idag! Jag måste lära mej att varva ner! Det är därför som man blir såhär fundersam och ledsen! För när man kan varva ner kommer allt fram som man lagt bakom sej!


Fullsmockad dag!

Mycket på schemat idag! Först jobb, sen kurs och senare möte! Laaaadda batterierna får vi göra en annan dag! Älskar det här halsbandet som mormor haft!


Det lilla rummet!

Äntligen börjar vi bli klara med vårat lilla sovrum! Det som till en början bara bestod av en säng har äntligen blivit lite mysigt och ett rum som jag verkligen vill lägga mej o sova i! Fantastiskt!


Otroligt....

Sjukt trött efter en arbetsdag, men det kanske beror på vädret också? Jag sitter här och kollar på när grabbarna spelar fifa! Dom dricker öl och pratar mittfält och konstiga fotbollslag som jag inte kan ett skit om! Men det gör mej inte så mycket jag håller mej här i bakgrunden och filosoferar lite, det kan man liksom behöva ibland! Och så njuter jag lite av mitt glas vin! Snart blir det sängen för min del, ögonen går i kors!


RSS 2.0