Sjuk?

Sitter här o funderar på om jag håller på att kanske bli sjuk!? Det rinner i ögonen o jag känner mej lite täppt! Vi får hoppas att det inte blir något av det! Jag pallar inte o vara sjuk! Det har jag varit tillräckligt!

Kolla vilken vacker blomma jag hittade utanför marikas balkong häromdagen! Tusan vad jag skulle vilja ha vår o sommar nu!


Shopping.

Idag har jag och N varit o shoppat lite! Hittade två jätte fina lampor! Och så har vi köpt böcker att läsa på resan (det är ju så jobbigt om vi ska behöva umgås på resan). Efter shoppingen åkte vi hem till Marika och åt lite glas med Ava! :)


Tjejkväll!

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår! Drack mycket vin (mår ganska bra idag trots stort vinintag) och så åt vi lite tacos! Mums! Nu ligger jag o dör lite på soffan! Promenaden från liljeholmen tog dööööd på mej! Men det är ju alltid skönt med lite frisk luft! :)

Och guud vad jag älskar mitt hår nu! Det var faktiskt en person som kom fram i liljeholmen o sa att jag var snygg i håret! Och då blir man ju glad! :)


Lyckat!

Mitt hår blev precis som jag ville ha det! Lite slingor och lite ljusare! Perfekt!


Fixa håret.

Idag ska jag unna mej själv en stund hos frisören, och frisören är ingen annan är underbara Hanna!
Jag kan ärligt säga att jag inte vet när jag var på en frisörsalong senast, det är nämligen mycket länge sedan! Och då klippte (hoosthoost) kärringen en lugg på mej utan att jag ville det.
Jag måste ha varit runt 14 år då kanske, och den där 14åriga tjejen som gick från frisören var helt förstörd. 14 år och med ofrivillig lugg är ingen bra kombo, tänk er en 14åring som inte har ett uns av självförtroende eller självkänsla och så har man plötsligt en lugg utan att man vill det! Katastrof! Ha ha, nog om det! Men jobbigt var det!

Vi får se vad som händer med håret idag, men jag antar att det blir lite ljusa slingor, som i thailand ska bli ännu ljusare! 

 


Seg fisk!

Idag är jag seg! Ungefär lika seg som den gamla godisfisken jag hittade i skafferiet! Och om man äter upp den fisken (som jag nu gör) så är man jävligt godissugen också! Så idag är jag seg och godissugen! Men jag skulle aldrig i mitt liv kliva upp ur mitt insuttna hörn i soffan! Neevaaaa! Om någon har vägarna förbi så var snäll o ta med godis! Helst chips.....med dipp!


Dagen

Dagen har spenderats med fina Ammie! Vi har verkligen haft super trevligt! Ätit lunch, gått långpromenad, handlat och lagat hemmagjord pizza! Mums! Nu väntar jag på att sex and the city ska börja! Sen blir det sängen! I morgonbitti kommer bästa lillebror! Tjohooo!

Ha ha, fick på mej mina gamla jeans, men jag fick otroligt platt rumpa i dom! Men efter en dags användning sitter dom nu som dom ska! Men dom ska inte tvättas!!


Looove red!

Rött nagellack tycker jag är det finaste faktiskt! När jag har rött nagellack känner jag mej som finast!


Spanar in

Sitter o spanar in mina ben! Holy vad dom är bleka! Jag har nog aldrig varit så här blek i hela mitt liv! Jag skojar inte! Jag ser ut som en genomskinlig albino! Min kropp och hy kommer få en CHOCK när vi kommer till Thailand! Jag tror att vi kommer få ligga inlåsta på ett hotell i några dagar innan vi ens kan visa oss ute! Man ser typ igenom mej! Eller som Emlan sa, "man ser ut som en vitryss dom första dagarna! Och man ser verkligen vilka som är nya!"


Nya lakan!

I natt ska vi sova som en kung och drottning (som vi dessutom är). Köpte nya lakan! Helt jävla sinnessjukt sköna!


Flowers!

Man blir så glad av vackra blommor! (även om jag köpt dom själv) ha ha!


Ljus i mörkret

Det är nog inte bara jag som tycker att ljus är mysigt på vintern! Och nu är det ju faktiskt vinter efter som det är vitt ute! Dom här fick jag av farmor och farfar! Enkla men fina! Sitter och inväntar N, vi ska åka o handla lite så det finns nå frukost till mej! Ha ha!


Måste tipsa om en sak!

Och det jag vill tipsa om är LINFRÖN! Har ni inte ätit det innan så börja med det! Det är det snällaste jag gjort mot min mage någonsin! Super bra verkligen! Man kan lägga det i blöt och ta det som en Shot (shot är goott) Eller så kan man ha det i fil, plus att man säkert kan göra tusen miljoner andra grejer med det! (som jag inte kommit på än)

ÄT LINFRÖN för tusan!

En sen frukost

Det blev en väldig sen frukost idag, klockan hann bli halv två! Fy skäms Josefin. Dessutom fanns det inte så mycket att äta hemma så det fick bli två knäckemackor och ett ägg, inte min favorit riktigt! 

 Vad har jag egentligen gjort idag? Packat upp våran packning i slowmotion, städat lite.....och inte ett skit mera! Orkar inte idag!


Katt

Myser med katten men han vill verkligen inte mysa med mej! Jag får hålla i han riktigt hårt! Ha ha! Katt......


Svårt!

Tusan vad svårt o bestmma hur man vill ha det. Nu får det vara såhär ett tag! Gillar ju när det är färgglatt! Jag är ju ganska vimsig och oklar, så då får jag ändra skepnad lite drastiskt såhär då!

God mat o Glada miner.

Igår blev jag o Emlan bjudna på väldigt god mat hos Ns fina syster. Vi åt mat, pratade skit och drack lite vin! Super mysigt! Dessutom blev vi bjudna på super gooooda muffins. Och alla hennes tre underbara barn är ju för söta!








Lyxar lite!

Mami o Papi lyxade till middagen idag! Så sjukt gott! Namnam!


Torsdag!

Sitter på Emlans jobb och tar det lugnt! Det finns så mycket fint här! Jag vill ha allt! Så har någon vägarna förbi så gå in till Friendhs! :) insåg just hur otroligt trött jag är idag! Har inte kunnat sova så bra när N har varit i sthlm och jag på Gotland! Men ikväll kommer äntligen Karln hit! Tjohooo!


Nya saker!

Fick en jätte fin tjocktröja av Mami igår och nu när vi var vid farmor fick jag en väldigt fin kruka!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2169786/images/2012/pic_185024574.jpg" class="image">


Imorgon!

Imorgon kommer min tusseboll! :) då kanske man kan få sova klokt igen! En fråga bara, är det tillåtet att man får vara så kär?


Kväll

Sitter o glor på tv! Tråkigt! Ska nog sova! Saknar min Niklas!


Lycka!

Alltså min lycka är total! Jag har äntligen tvättat håret! Har aldrig i hela mitt liv känt mej så äcklig som jag gjort under den här veckan när jag inte kunnat göra det! Men nu har världens bästa Mami hjälpt mej och jag har NYTVÄTTAT HÅR! åh så skönt! (kan tyckas vara ett litet problem men när man varit en fettbomb i håret i en vecka så är man faktiskt glaaaad!!!)


Dagens outfit


Kalas

Helt plötsligt hade man jätte mycket tid till att blogga! Emlan är här, guuudars så trevligt! Vi dricker lite bubbelvin och myser, mamma lagar Thaimat! Vi måste ju vänja oss vid det eftersom att vi om en månad åker till just THAILAND! Shiiit! Sjukt ju! Men fy tusan så skönt det ska bli att åka dit! Sol o värme! Plus att man får åka dit med världens bästa och underbaraste kille!

Idag har vi varit på kalas hos Farbror Göran Och Fina Linn! Massa godsaker och glada miner!


Ska man vara fin får man lida pin. Är sjukt trött på att ha det här jävla bandaget! Men på tisdag är det väck (förhoppningsvis)



Bästa Farbror Göran Och Underbara Linn


Bästa Farmor och Farfar.

Världens bästa

Fuck of and die


Kämpa på

Igår fick vi kämpa för vårat godis! Genast blev det mycket roligare att äta godis (som om det inte var kul innan då liksom!!)

image description


Nyåret

Har precis laddat upp alla bilder från nyåret. Shit vilka galna kort, men guuud så roligt vi hade! Det var en såndär perfekt, oplanerad, spontan, rolig, mysig kväll! Och jag var värre än en kolasmurf men jag bjöd på den.

















Situation

Man får göra det bästa av situationen när man har bandage på huvudet! Nu är vi på väg till Gotland!


En dos

Igår fick vi oss en dos av Ava! Den där ungen är den bästa som finns! Hon är helt galen!


Herre min skapare!

Om en månad ska jag vara på en strand i Thailand! Det känns helt sjukt! Och det värsta är att om jag fortsätter i den här takten med o äta onyttigheter så kommer absolut inte min kropp vara i trimm för det! Så för exakt fem minuter sedan tog jag min sista godisbit innan resan till thailand! Slut ätit är det nu! Ha ha! Vi får helt enkelt se hur det går! Men så fort jag ska ta en godis kommer jag slå mej själv väldigt hårt på fingrarna!

Nu ska jag o Mami rensa min garderob! Det behövs som vanligt!


Vart ska det sluta?

När man är dålig får man äta hur mycket godis man vill, bara så ni vet!


Världens bästa kille!

Idag fyller världens bästa kille år! Finns ingen som är så bra som han! Guudars så kär jag är i den här mannen!







Gråta

Vet inte riktigt vad som hänt efter narkosen, men det enda jag typ gjort sedan dess är att gråta. Igår grät jag sjuk mycket och idag har jag också gråtit. Jag vet att man kan bli lite depp efter en narkos, men att det kunde bli såhär det fattade jag inte. Ja ja nog om det, nu (för tillfället) Gråter jag iaf inte.

Har jävligt ont i mitt öra kan jag säga, det dunkar, ilar och gör allmänt ont, men det är nog normalt. Kan ju dock säga att jag ser ut som en dåre,ett psyko med bandage runt huvudet och håret åt alla håll! Fy faaan! Nog om det.


Bjuder på den. Jag är typ svullen o blå! Super snygg!

Frossa

.....man vet aldrig när man kan äta nästa gång! Lika bra o baka på vinterhullet! Det skulle ju tydligen bli 10 minus nu i dagarna också!


Holy!

Vilken dag på jobbet! Helt sjukt ( för att uttrycka sej milt ). Nu ska vi snart sussa, bedövar mej själv med ett glas rött och Elvis på LPn! Fantastiskt! Och kolla vilket fint lammskinn vi fått av Ns Mami i Papi! :)


Bye

Åker o jobbar! Ha en bra dag!


Tid

Det här med tid! Oj vad fort den går ibland! Den går fort på jobbet, den går fort när man är med folk man tycker om, den går fort när man ska sova, ja listan kan göras lång! Det känns inte som man hinner med något! Men vet ni vad? Jag vill att tiden ska gå fort, fort fort fort! För om typ en månad ska vi åka till Thailand!!!!!!!! Det känns helt jävla sjukt! på måndag ska jag operera mej också! Efter det är jag sjukskriven i tre veckor! Då kommer tiden gå jävligt sakta tror jag! Så om någon vill komma o fördriva min tid då är det bara o höra av sej! Nu ska jag ta o sminka mej! Work toooo day! Ikväll kommer världens bästa Mami o Papi!


Nytt år!

Härlig nyår igår! Fantastiskt! Trevligt sällskap och GOD mat! Kan inte bli bättre! Dans in på småtimmarna och en ändå okej bakfylla! Har trots mycket intag av alkohol mått bra idag! Nu är det dags att sova! Jobb i morgon! Vi har tagit sjukt mycket bilder med nya kameran men dom bjuder jag på en annan dag! Sweet dreams people!

Några bilder från mobilen!


RSS 2.0