Kärlek

Alltså jag är en sucker för kärleksböcker och Nora Roberts är dom bästa! Vet inte hur många jag läst men säkert 20 stycken! Kärlek äger! ;)


Kväll

Ännu en dag har gått! Vi ska ha visning på lägenheten på söndag så vi håller på och fixar här hemma! Ska bli spännande! Sen får vi se!

Nu ska jag hoppa ner i min sköna säng o läsa min bok!


Vad som händer

Jag har varit så himla trött o Depp dom senaste dagarna! Jag har verkligen försökt o hålla mitt humör uppe! Men jag är så trött! Känner mej trött på allt! Jag vill bara iväg! Ut i resa o inte veta vart jag ska ta mej! Det är en riktigt känsla! Jag är trött på vardagslivet! Jag vill leva! Jag i N har diskuterat fram o tillbaka att vi vill börja leva livet! Han är trött på sitt jobb och vill göra något annat! Jag älskar mitt jobb, men samtidigt vill man ju ut! Man vill känna att man lever! Uppleva saker! Jag älskar att ha alla mina underbara vänner nära mej, min fantastiska familj, vårat hem! Men jag är urless på att komma hem, laga mat, sätta mej i soffan o sen inte göra ett skit! Alla människor har en vardag men jag har alltid varit skiträdd för att få en vardag! Man lever bara en gång och den gången är nu!


Woop

Har gått en powerwalk idag efter jobbet och Guuud mina ben är döda! Shit! Nu har vi vräkt i oss fruktsallad o jag är svintrött! Ledig i morgon woopwoop!


Vilken helg!

Jag har verkligen haft världens bästa helg! Emelee har varit här och förgyllt den! Vi har gjort allt o ingenting! Varit ute, druckit massa vin, slagits med konstiga djur och skrattat! I lördags efter en riktigt fylla i fredags var vi o badade och åt sushi! Efter lite slapp i soffan gjorde vi oss i ordning och drog hem till fina Vera! Där drack vi ännu mera vin och gick sedan ut o hade en super rolig kväll på oxid! Grym helg!


Friiiiday

Idag är det fredag och jag är ledig hela helgen! Emelee kommer hit och vi ska hitta på massor med skoj! Tjohooo!


Leopard

Köpte ett par leopardbyxor häromdagen! Har varit lite skeptisk till det men jag tycker det är ganska roligt ändå! N gillar väl det inte super mycket, han säger att det bara är Hollywood fruar som har det! Ha haa! Nu är det jobb dags!


En ledig dag!

Det är ju bara sommar en gång o då måste man njuta till max! Har varit mycket utgångar nu den senaste tiden (för o vara mej) o fler ska det väl bli innan vi säger adjö till den här sommaren! Igår hade jag en ledig dag o hade 10000000 grejer o göra men eftersom det blev fint väder låg jag på balkongen hela dagen o läste min bok! Ibland måste man ju göra ingenting också! Jag har känt mej lite smådepp den senaste tiden! Men jag tror att det beror på att någon omkring mej inte mår riktigt bra! :( fast snart så! Då jäklar! Nu ska vi fortsätta dansa i soffor, kasta puder på varandra, köra spontana utgångar och njuta av sommaren!


Kaffe, utgång, jobb

Varför är man alltid så trött? Det är den stora frågan! Tur det finns kaffe, man inbillar sej iaf att det känns lite bättre då! I tisdags var vi ute en sväng och på natten kom N hem! Så underbart att han är hemma igen! Idag ska jag jobba som vanligt! Hoppas på bra drag!


RSS 2.0