home sweet home...

Jag kan ärligt säga att jag aldrig har kännt mej hemma någonstans förutom hos mina föräldrar! Så fort jag har varit någonannanstans har jag alltid velat hem, hem till min trygga plats där jag är uppväxt och har tillbringat hela mitt liv. Men detta ändrades för ett tag sedan, när jag flyttade in hos N (eller våldgästade kanske man ska säga). Jag känner att det här är mitt hem nu, och jag trivs så himla mycket. Det är det här jag kallar hem och det känns fantastiskt! Det är liksom vårat! :) Helt underbart!

Hade jag inte haft N, Marika, ava och alla mina underbara vänner här in town hade jag flyttat tillbaka för längesen! men jag är så glad att jag är kvar och N kommer aldrig bli av med mej! hahaaaa....




Lite bilder från VÅRAT hem :) loooove it.


Soft dag.

Här sitter jag med hårinpackning, varvar dagen med dator, städning och packning! :) Fast som vanligt blir det mest dator! :)
Sooo looong suckers!


Laaaalaaalaa!

Vilken härlig dag, solen skiner och jag mår allmänt bra! Kan inte bli mycket bättre. Fan vad mitt humör svänger, ena dagen är det skit andra dagen fantastiskt! hahaha! men så är det väl. Idag blir jag bara hemma, åker till gotland i kväll så jag måste packa och fixa här hemma :) Åh vi ska plocka svamp o mysa o dricka bärs med pappii! :) helt underbart!

Igår var jag bara hemma vid marika, en down dag var det kan jag säga, tror inte vi sa många ord till varandra. Vi kolla film och myste bara. Skrattade då och då åt ava när hon gjorde konstiga grejer annars var vi bara...men man ska ha såna dagar också! hua!

Vi såg en skit bra film igår, var lite skeptiskt i början men gud så bra den var, en film behöver se när livet suger rent ut sagt! hahaha, Last song hette den iaf!

Slänger upp lite bilder!

Jos.

New shoes :)

Mina nya underbara skor!


Sötungen nerbäddad och redo för stan :)


undrar.

Ja just det jag undrar varför jag inte kan få sova en endaste natt utan att drömma någonting, förut gjorde jag det! eller man drömmer ju men man kommer ju inte alltid ihåg det, jag vill sova djupt och lugnt inte drömma dumma drömmar och vakna stup i kvarten, fuck också! blir galen.

Nu sitter jag här o dricker kaffe, är sjukt trött och har av någon konstig anledning väldigt väldigt ont i benet, kan ju bero på att jag och syster sprang runt hela stan igår för att hitta en babyland butik, sen när drog jag runt hela stan för att hitta en sån butik? hm....ha haa! Fick iaf bra motion men jag är inte gjord för det! Jag kommer aldrig träna på seroös nivå, fast jag egentligen skulle behöva det lite...men nej, jag har annat för mej. Ett par kilometer i spåret eller så kan jag sträcka mej till.

Ja jaaa, nog tjatat från mej, ska dra iväg till marika o avis, vill ha sällskap och jag pallar inte o sitta här själv i lägenheten och gå mej själv på nerverna. Ge mej ett jobb för faaaaan, innan jag äter upp mej själv och dödar någon i min omgivning!

Soo looong suckers.


upp o iväg!

Jahaaa ja, väntar bara på att maruska ska bli klar då! Jag är färdig iaf. Soooo loooong suckers!


Olika strumpor, det kan inte hjälpas, ingen ska ju se dom....ja just det!


10:48

kom precis på vad jag ska göra, bästa marika ringde, blir lite stan och en mysig fika :) tjohooo! På med kläderna och lite spackel :) En bra anledning att använda mina nya skor också, tjohooo igen!

Ny vecka, efter en underbar helg.

Alltså det har varit en underbar helg och nu är det en ny vecka. Känns som måndag idag och jag är totalt ovetandes om vad jag ska göra den här veckan, önskar att jag hade ett jobb jag kunde gå till. Jag ska inte hymmla med det, ibland kan det vara jävligt skööönt att inte jobba men det enda jag vill nu är att jobba jobba jobba, jobba arslet av mej tills jag stupar typ! hm....
Har inte den blekaste av vad jag ska göra idag och livet känns faktiskt allmänt jävla tråkigt!

Helgen som sagt har varit fab, vi var ute i fredags och i lördags var vi bara hemma typ och låg på soffan, eller vi var i Kista en sväng och sen var vi på texas och åt, namnam, perfekta bakismaten :)


En trött, oborstad josefin.

Maten såg ut som (förlåt uttrycket) spya, men var jävligt gooood.

Hm....hahahaaa!

Nej nu ska jag ta en cigg(!!!!!!!) host host! :)


Äntligen.

Nu har jag äntligen tagit tag i min garderob, shit vilken röra det var, men nu ör det äntlugen fint, eller fint o fint men ordentligt och strukturerat igen. Önskar mej en stor stor garberbob, men det gör väl alla tjejer :)





Så där ja :)


Det går fort.

Veckorna alltså, ännu en vecka har gått och helgen har ju gått i rekordfart! :) sitter här hemma just nu, fortfarande i pyjamasbyxor, men jag har faktsikt sökt jobb hela morgonen! Jätte roligt faktsikt, känns som att självförtroendet stiger lite iaf och det är ju viktigt! Vet inte riktigt vad jag ska pyssla med idag, funderar på att ta tag i min garderob som jag skulle ha gjort för flera veckor sen. Hm......inte inspirerande. Att rensa eller inte rensa det är frågan! hahahaa....

igår var jag o N på ikea igen, fy faaan vad jag hatar det stället egentligen, alltså inte själva affären men allt stimm och folk, människor är som galningar speciellt en lönesöndag eller hur man nu ska förklara det. ja jaa, vi kom iaf hem med ett nytt soffbord, gardiner, gardinstång, köksgrejer, nya glas, och massa annat skit. ja jaaaa nog tjatat.

Soo loooong suckers!


Ikea o mys med lilla familjen.

Tycker om den lilla familjen :) Marika, Ava och Danne! Igår drog vi till Ikea och kollade runt, brukar ju lätt bli så att man bara ska ha en sak och att man kommer hem med tusen, men jag kom faktsikt bara hem med 6 nya ramar! otroligt bra enligt mej :)


Jos...


Avis...

Marika maruska...

Lilla familjen..

Hatar att gå på ikea, så jag la mej o softade lite :)


Avis igen :)


Gayklubb.....

okej, jag försöker vara en fördomsfri människa, och jag är det ännu! Faaan vad kul det var i går. Vi var på en gayklubb och jag tyckte det var väldigt roligt! mår som man förtjänar idag kan man säga! N med! he hee....


N o Jeppe.

stina och jeppe kom för en trevligt sofistikerad middag :)

hanna :)

en liten stapel då...

Yeah!

i taxin, försöker få en lika bra pose som hanna, men jag misslyckas som alltid :)

söta underbara.

hahahahaa :)

Stina o jeppe var på g....

Hanna!!!!

Puss

Okej, på gotland har vi öppet till två ute, och jag erkänner, klockan fyra är man inte så jävla stöddig längre! :) Tröööött det är nog bara förnamnnet!


09:0

Nu är det dags att ta sej upp ur soffan, fixa mej och dra iväg! konstigt att man kan få så mycket energi på fredagar! TJOHOOO!


Vifta på tårna.

Okej jag erkänner, jag håller för min finne.....


Ojsan.

Jag är uppe tidigt igen, hm....ingen kommentar! För er som vill veta så har jag fått världens största finne så jag får nog hålla mej inomhus idag! inte roligt! jag får aldrig aldrig finnar på kinderna men nu jävlar kom det en fuckingjävel, som är så stor att när jag kollar ner på tangentbordet så ser jag den, och den stööööör mej så jävla mycket! Larvigt kan man tycka, men det skiter jag fullständigt i!

Igår gjorde vi ingenting typ, N kom hem och vi käkade middag, blodpudding och bacon, ja jag älskar husmanskost och skiter i om ni tycker det är äckligt! Sen var vi o lämnade tillbkaka gamla filmer och hyrde några nya, och så köpte vi ett singstar! Två mickar och ett spel för 199, billigt?! tror det! Problemet är bara att spelet var high school musical, så jag får nog köpa ett nytt spel idag hahahahaa! Ja herregud...

Men vet ni vad? igår när vi skulle provspela blev jag så jävla rädd, det kom en känsla jag aldrig kännt förut, jag kunde inte ens säga något i micken, alltså det går inte o beskriva, jag blev bara helt stumm, och N trodde typ att jag var dum i huvudet!

Idag ska jag gå till liljeholmen och kolla upp lite saker, sen ska jag dricka bärs! då kanske jag vågar spela singstar, hahahaa, tragiskt! AAA just det ja, vi ska nog ut o käka också! kanske helt enkelt blir så att jag o N blir skit fulla och ranglar ut på stan? vem vet? eller så hittar ni oss här i soffan skit fulla med varsin mick i handen! you never know.....



Sooo looong suckers!


nä, Nääää...

Näää, orkar inte göra något mera just precis nu. Skulle egentligen ha tagit tag i min garderob som ser ut som ett helvete, men nä, Nääää! Jag tog en dusch i stället, satte mej i soffan och kollar nu på beverly hills, jag tycker fortfarande den serien är bra! Mer BeverlyHills till folket! Tjohooo!


Ha haaa....


städa städa.....

städa städa varje fredag! STOPP...........det är ju faaaan torsdag! Gud nu blev jag osäker, det är det va? faaan man blir ju dum i huvudet av att inte ha nå jobb! städa städa varje torsdag! Ska ändra den sången på riktigt för vem i hela friden vill städa en fredag? urdumt ju!


Okej här sitter jag hela morgonen....

Katastrof.

Sooo looong suckers!

07:34

tidig morgon! vad faaan gör jag uppe? Gick upp när N gjorde det och tvingade han att göra kaffe till mej! Tusan också, vad faaaan ska jag nu göra hela dagen? den här dagen kommer vara låååång, det känner jag på mej! Fuck fuck fuck! ja jaaa. Jag måste städa, gå till bibblan, och massa annat så dagen kan nog gå ut ändå! we hope soooooo!

Åh....

Jag är jätte trött egentligen men jag kan inte sova! Hade velat ha någon här som kunde prata med mej just nu! jag känner mej helt tom och mitt huvud värker, men vad ska man göra åt det? konstiga saker händer ibland, och nu kändes det konstigt...fan jag har ett underbart liv, går inte att få det bättre egentligen, ska bara hitta ett jobb som jag älskar! det är det enda! Måste måste måste! nej nu måste jag hoppa i sängen, önskar jag hade en flaska vin jag kunde hälla i mej, då hade mitt problem varit löst ;)


Paint for life.

En sak som jag verkligen gillar här i livet är att måla, men jag har inte gjort det på ett tag! ett väldigt bra tag, men efter den gröna ärtsoppan fick jag ny energi och bestämde mej för att måla lite! varför gör jag inte det oftare för? det är ju så avkopplande och framförallt roligt! gud så roligt det är. I skolan målade vi mycket, jag gick en linje som heter textil/design. Jätte rolig linje och faaan vad jag saknar skolan!

Så nu sitter jag alltså här och målar, kollar på tv och sitter i egna tankar! skööönt faktsikt att vara ensam ibland! även om jag vill att N ska komma hem nu!






Soooo looong suckers! :)


Middag och mysdag (igen)!

Jahapja, här sitter jag o käkar grönärtsoppa i min ensamhet. Egentligen skulle ärtsoppan vara till lunch om dagarna men jag käkar lite nu. Kan bero på att jag inte får på ugnsatan själv, gasugn, och i ugnen skulle en lasagne bli färdig! N är på innebandy så ja jag får väl vänta tills han kommer hem då och kan hjälpa till...tur man har en handyman :) haa haaa, jag är faaan värdelös, kan inte ens få på en ugn själv, herregud!

Jag har varit på bibblan idag och fixat ett bibliotekskort och sen åkte jag till marika. Vera var där också! Väldigt väldigt trevligt! :) Ava är så söt, Marika är så söt och Vera är så söt! Underbara människor! Trivs bra i söta människors sällskap!


Goda kanelbullar på fiket vi satt på ute i underbara solen!

Söta fina Vera

Fina marika och Ava!

Sötungen sover gott!

Vi var i en superbillig affär och fyndade :)

Vera var superglad! he hee :)

Fina underbara syster!

Ärtor till soppan :)

Och här står jag ja och mosar ärtor!

Och så här blev det, mums. Låter inte så gott med grönärtsoppa men fy faaan så smarrigt det är :)


Jahajaaa.

Går inte så bra för mej idag, inget funkar och jag blir galen. det enda bra med den här dagen är att jag kan ha mina silverbyxor hahahahaa! dom gör min dag, okej konstigt! Ska ta mej ner till bibblan, och sen hem till maruska, igår var bibblan stängd, varför har man stängt en tisdag på en bibbla??? också konstigt! Nej nu är det dags, på me skorna och dra iväg!

Soo looooooooooong suckers!


Nice day.

Mysdag igen på stan då! mycket nice får man säga. Nu sitter vi och spelar Guitar hero och har käkat middag, bästa N gjorde potatis i ugnen med fläskfilé och med en gooood sås!
Vi har varit i liljeholmen hela dagen, så lite trött är man allt. Åt världens godaste sallad namnam! och just faaan ja, jag köpte världens coooolaste byxor idag, som jag bara älskar, men ingen annan! Fy faaan vad cooola dom är!

Nu ska vi se halv åtta hos mej, och sen idol! Tjohooo!

Soooo loooooong suckers!

Bilder från idag! Åh vilken härlig dag!


Räknade pengarna i burken, tjohooo jag är rik! ÄNTLIGEN hahahaa!

Söta fina madde och Bästa ungen i världen.

Söta fina Hanna.

Stackars lilla ungen får vara med på stan hela dagarna, men jag tror hon gillar det för hon får vara med i alla våra konversationer :)

Mina nya coooola byxor, ha haaa! love them.

N spelar guitar hero.


Hanna var väldigt duktig! :)


11:06

Marika och lilla Ava kommer hit, tjohooo! Måste bara hinna dammsuga innan så hon inte dör av dammallergi hahaha! Madde kommer också och förhoppningsvis Hanna med! Trevligt trevligt! Dags att starta dammsugarn då, fy faaan alltså det kan ju vara det värsta ljudet som finns, ursch och fy!!!

Sooo looong suckers.



idag är en ny dag.

Faaan jag har varit på strålande humör nu i flera dagar, har jag för mej iaf! ha haaa! Underbart.
Saker och ting rullar på som vanligt i mitt otroligt inspirerande och händelserika liv, det enda som fattas är ett klokt jobb så jag kan jobba arslet av mej. Jag vet att inte jobben kommer till en, utan att man får kämpa för dom, men jag tycker verkligen att jag gör det! och hur svårt kan det vara säger vissa? Jo jävligt svårt tydligen. Jag vet faaan inte allvarligt om det är fel på mej eller vad det är? jag blir snart knäpp ska ni veta! Men som sagt det löööser sej. Ska snart skriva ett personligt brev, sen dra ner till bibblan och skriva ut och ränna runt på stan o lämna...

Igår var en trevlig dag, var som sagt med maruska och avis hela dagen...åkte hem runt nio för N var på fotboll...
fick ett roligt sms av han där det stod "Vi ses sen, jag älskar dif" Det blev visst lite fel i smset tror jag, det skulle egentligen stå "dig" men han älskar ju dif också så....jo tjena! hahaaa haa, faaan vad jag skriver massa skit, herregud.

Nej nu måste jag klä mej och skriva personligt brev (kanske är därför som jag skriver så mycket för att jag drar mej lite ifrån det).
Alla ni underbara människor därute, ta hand om varandra, på riktigt alltså! Det är inte farligt att släppa på ett leende ibland, det blir man bara glad av!


Jag tänker inte hata måndagar.

Nej det tänker jag inte. Vi är haft en jätte mysig dag! Vi åkte till farsta och kolla runt lite, jag fick en jätte fin sjal på h&m av marika! Snälla hon! Nu ska vi snart äta köttgryta här, gott gott! Min syster är en super woman, hon kan hon! :)











Måndag!

Yes då var det måndag igen. Och igår var det val, bra att alliansen fick vara kvar, men fy faaan för att SD fick komma in i riksdagen. Huu huu, en skam för Sverige!

Jag och N hade en mysigt dag igår, vi röstade och handlade, jag tvättade lite och mister fixade mys med kräftor, ost och bröd! super duper mysigt! Nu är jag hemma hos syster och Avis, mysigt!

Man märker verkligen att hösten har kommit till sthlm, men jag tänker välkommna hösten och vintern med öppna armar, annars blir man lätt deppig och less. Tänk på det!

Lite bilder från igår!

avokado...

Mumsiga kräftor.

N somnade gott i soffan.

Hösten är här....


förra året.

Åh pratade precis med bästa Emelee, dom hade varit på Kuten igår, fy faaan vad jag är avis. Hade så gärna varit där med dom. Förra året var vi där, hur kul som helst! Kuten är ett ställe på fårö som är helt underbart! Allt "skrot" finns samlat där, det är en fantastisk miljö att dricka bärs och mysa i :) hade så gärna varit med, men jag får sitta här och njuta av alla roliga kort ifrån förra året istället! inte dåligt det heller! :) he hee!














Åh vad jag saknar mina underbara fina tjejer från gotland! Shit alltså!


09:58

Åh jag är trött idag! Jobbade till halv ett igår och kom nog inte i säng förräns (är det någon som vet hur man stavar det där jävla ordet rätt, förräns alltså) vid klockan två..
Nu ska jag snart iväg och leka fotbollsfru, sen ska vi rösta! Tjohoooo! HALLÅ MAN FÅR INTE GLÖMMA ATT RÖSTA IDAG!!!

Soo loooong suckers!

alone

Faaan jag som brukar älska att vara själv, men nu klättar jag typ på väggarna. Fy faaan rent ut sagt så jävla tråkigt det är att Emelee har åkt och fy faan vad tråkigt det är att vara ensam. Väntar på N nu att han ska komma, kom heem nuuuu! och Emelee kom tillbaka!!!


Underbar vecka.

Det har varit en underbar vecka, Emelee har varit här och förgyllt min vardag!
Vi har hunnit med mycket, sökt massa jobb, gått runt i stan och myst o pratat massa skit, allt mellan himmel och jord! trevligt trevligt. Emelee och Alex åkte precis, så jag la mej i badet och låg där en stund! Sköööönt! Alltså inte skönt att dom åkte utan att bada :) NU ska jag göra mej i ordning lite och sen förhoppningsvis träffa Marika och Ava!

Bjuder på lite fina kort från Emelees besök! :)

Emelee älskar faceshaken på sin iphone.




Bilder från kvällen då vi var ute, och ja vi var jävligt fulla, men vi hade kul iaf, huvudsaken ju! :)




Igår gjorde vi scones i vår värdelösa gasugn. Egentligen tar det 10 mn i en vanligt ugn, men nu tog det 30 min...



:)


What a day

Kan man verkligen säga om den här dagen, vi har inte gjort ett skit. Jävligt skööönt....Vi sitter fortfarande i soffan och myser. Emelee har gjort världens godaste thaimat som vi vräkt i oss och nu ser vi idol. N var hemma en sväng, och drog iväg igen och kollade på hockey! Lite senare ska vi göra scones och dricka te :) mums! EMELEE ÄLSKAR SCONES och jag med!


Här ligger Emelee.

Och här sitter jag!

Det har vait så underbart att ha sin allra allra bästa vän här. Ska bli tråkigt när hon åker härifrån i morgon! hua...


Ava.

Jag måste måste bara berätta om den bästa och finaste ungen som finns i världen! Ava, hon är min systerdotter och helt underbar. Jag avgudar och beundrar min syster så mycket för att hon bärt på henne och gjort så att hon finns.




Dööööd.

Vi kan inte röra oss ur soffan, och mister N bara retas för han tycker det är skit roligt att vi är bakfulla och döööda idag! Fy faaan....Vi ser på "Sånt är livet" bra film alltså. faan har glömt bort hur det är att vara bakis...hua! Stackars Emlan och stackars Mej.

Ikväll ka vi laga Thaimat och mysa, Skulle egentligen ha dragit och druckit bärs på Fridays men det blir nog inte av...

FY FAAAAN.

Vad roligt vi hade igår, men fy faaan vad jag mår skit idag. Vill inte göra något. Bara sitta i soffan och vara....Tänker inte göra något annat. Åh jag dör, men man får skylla sej själv...puh..







Som vanligt avslutades kvällen med Mcdonalds....och jag kan looova att jag aldrig mer vill äta hamburgare. Fy....

omänskligt

Emelee: Jossan du kommer inte orka göra något ikväll..
Jag: Jo jooo...
Emelee: Men du gick ju upp vid sju.
Jag: Jo men jag är van att gå upp tidigt ju....
Emelee: OMÄNSKLIGT JU!

Hahahaha jag har mina knep ;)

UPDATE:
Jag: Jag skriver din kommentar här nu hahaaa...
Emelee: Men det är ju sjukt!
Jag: Nä då...
Emelee: Ingen går ju upp självmant klockan sju, SJUKT!

07:49



Bilder ifrån våran Tisdag!







Marika försöker lära Avis hoppa.

Min Bästa underbara Syster

Söta Madde kom på besök.
Mor och Dotter.

Bästa Emelee

Här är Emlans goooda efterrätt som hon bjöd oss på. Vaniljkesella med krossade digestivekex och bär. Jätte enkelt att göra och väldigt nyttigt tydligen, Gi!


Sen blev det Mys och gott i soffan.


Dåligt.

Faaan jag vill inte sitta vid datan när Emelee är här, vi har ju så trevligt! Vi är på stan, myser runt och umgås, Får inte glömma bort N bara....Nej det gör jag inte. Emlan ligger och sover bredvid, ska nog väcka henne nu med kaffe kanske? he hee, eller vatten...........

Monday.

Så här är det, alla klagar på måndagar att det är världens jobbigaste och tråkigaste dag och jag brukar inte vara sen med att säga det också. Men igår var det en bra måndag. Väldigt trevligt. Som sagt är Emelee här, min allra allra bästa vän. Igår var vi på stan hela dagen och myste omkring, tillsammans med Hanna. Innan på morgonen lämnade jag min underbara lillebror vid Centralen för han skulle hem till wonderfull Gotland!

Senare på kvällen blev det mysmiddag här och spel. Vi bjöd på potatis i ugnen med morötter och stekt kyckling, med vitlöksmorötter. Mums mums.....förutom min sås som jag skulle göra men som blev så äcklig att vi var tvunga att hälla ut den, goood work Josefin, fy faaaaan. Nu ska vi duscha, klä på oss och åka till Marika så Emelee får träffa den bästa och underbasraste ungen i världen, Ava!













Pizza.

Nu har vi smockat i oss lite pizza, det var gott. Var verkligen värd det efter den jobbiga promenaden till Liljeholmen. Har hämtat Emil nu, så nu ser vi på biggest loooooser! hmmm och äter pizza...bra kombi..

 
Underbara lillebror.

Uppe.

Just det ja, nu är äntligen rislampan uppe som jag gjorde, så jävla cooolt.




Sunday.

Okej, helgen har gått skit fort, men det är skööönt tycker jag. Idag har vi inte gjort mycket, eller jo bakat en egen pizza. Den blev faktiskt god, var tvungen att tjuväta lite. Nu åkte N på fotboll och jag sitter här, väntar på att lillebror ska höra av sej så ska jag gå o möta honom. I natt kommer även bästa Emelee, ska bli så roligt!

Har kommit på att jag är värdelös på det här med bloggdesign typ, men vem faaan bryr sej? inte jag iaf! ha haaaa mohaaa!
Nu ska jag bädda sängen, med nytvättade lakan. Woooww...





Roadtrip.

Igår var en trevlig dag, vi var nämligen på roadtrip, väldigt mysigt!
N har lite problem med att bara vara hemma, något som jag kan tycka är väldigt skööönt, men nej. Så rastlös som han är så skulle jag (JAG) bestämma något som vi skulle göra....jahaaa, det gick ju inte så bra som vanligt, men vi hamnade på lite olika ställen ändå tillslut.
1. Riksidrottsmuseét. Det var jävligt roligt.
2. Körde runt i hela stan
3. Lidingö...vet faan inte vad vi gjorde där faktiskt..
4. BURGER KING!!!!!!!!!!!!!!!
5. Ikea, och nej brudar det är inte roligt att gå där...
6. Mathandling.

Ja det var min dag det..




Lite bilder från museét, vi provade på rullstols rally, och lyssnade på massa saker i lurar, skit roligt!


Sen blev det några drinkar...och typ gooodis...


Wiips.

Wips ja så var fredagen över och det är redan lördag, konstigt hade det ju varit annars! Jag gick upp typ nu. Klev ur sägen och nästan nästaaaan ramlade in i vardagsrummet för det är verkligen stökigt, men då kom jag ju på varför och det är för att vi hade picknick där igår, så då kan man ju inte vara sur, för det var ju hur mysigt SOM HELST! Vi skulle egentligen gör något roligt, men vi kom på att vi bara ska vara hemma, så vi drog iväg till affären ocj köpte allt onyttigt man kan tänka sej. Hem, jag fixade mys på golvet med täcken, kuddar och madrasser. Sågg idol och somnade! ja iofsi efter att vi vräkt i oss allt godis, kan ha varit en kombination av trötthet/matkoma. Skit nice!
Idag känner N för att vara kulturell, så det får vi väl vara då :) hi hiii!

Soo looong suckers!




Myspys........


Absolut.

Skulle egentligen ha träffat Den lilla familjen, men jag tog en lite promenad istället och kollade på alla fina båtar nere i gröndal, väldigt mysigt! Hörde lite på radion och det skulle jag ju aldrig ha gjort för det var bara en massa roliga partylåtar på radion och jag blev på fest humör, inte bra inte! ska ju försöka o ta det lite lugnt, men det är fan inte lätt. well, jag fortsatte o gå tills jag kom hem. då dök jag som vanligt ner i soffan, men jag flög snabbt upp igen då jag kom på att jag ju kanske kanske har lite lite vin kvar.....och gissa vad? det hade JAG!!! tjohoooo! Klämde ur det sista ur boxen (och det är inte fult med boxvin, bara praktiskt) och nu sitter jag här, woooww! Det är fredag och jag mår bra, det är fredag och då får man dricka vin (hur mycket man vill).

Soo looong suckers!



Först promenad, sen vin.................


oooouuups!!!

Ojsan hoppsan, hittade visst lite Chips och dipp i kylen, ja inte chipsen då förstås! Men dippen. Har ju faktiskt varit duktig och spelat tennis idag så då kan man gott få käka lite chips, namnam! Lovely!

Vet en som blir sur, men det kan inte hjälpas..




Mohahahaaaa!

Nu ska jag sminka mej sen drar jag iväg och träffar Den lilla familjen på stan. Mys mys!


Skit Tennis!!!

Shit har varit och spelat tennis nu på morgonen, och jag suuuuger verkligen på det! Jag blir så arg och frustrerad när jag inte kan så jag vet inte vart jag ska ta vägen, herregud. Jag blir arg just nu bara jag tänker på det! Fy faaan! Men det är ju bra träning iaf, så man får väl vara nöjd med det ändå!
N och Desiré sitter bredvid här nu i siffan, men det verkar som att dom inte kommer överens! (för att än en gång påpeka så är Desiré en HTCtelefon och Ns nya babe).
Jag kom inte heller så bra överens med henne idag, så jag blev riktigt förbannad! Men nu har det lugnat sej igen. Faaan vad mitt humör svänger, herreguuud! Ja ja nog tjatat om det, ska käka lite frukost/lunch nu, sen får vi se vad dagen bjuder på! Bowling ikväll iaf! Och då JÄVLAR ska jag VINNA!!!!!


Kaffe, Mys och middag.

Oj oj! kom precis hem efter en trevlig och fartfylld dag! är faktiskt sjukt trött nu. Har varit hemma hos marika och Ava, vi har umgåtts med Vera, druckit kaffe och myst!
Lite senare åkte vi ut till mormor och morfar som bjöd på middag, väldigt trevligt! Hon bjöd också på kaffe så egentligen så borde jag väl vara hur pigg som helst nu, men det är jag inte. Mister N sitter och leker med sin Desirè (HTC telefonen, inget annat) och jag tittar argt och avundsjukt på! hahahaa! Nu ska jag ta en dusch sen dyka ner under täcket och SOOOOVA! I morgon ska jag vakna upp och ha en lika trevligt och underbar dag som jag haft idag!

Godnatt Dårar! Sooo looong!


Mister i morse när han skulle till jobbet, hahahaa! :)




A very goooooood day!


A good day??

Godmorgon. Jag är uppe tidigt. Har någon konstig grej i huvudet som säger mej att jag bara inte inte inte får gå och lägga mej igen eller somna om när jag väl vaknat! kan det vara Stress?? hahahaaa, nej stress, vad fan är jag stressad över! mohahahaaa! Jag sitter i soffan och dricker kaffe och kollar på Nanny, Fan vad bra det är. Jag älskar Nanny Fine!
Idag har jag bestämt mej för att det ska vara en bra dag, inte bara för min egen skull utan för personer i min omgivning också. Igår var inte en rolig dag! hm......

Ska Åka hem till marika och Avis, där ska vi umgås med Vera och ha kafferep! Sånt man får underhålla sej med när man inte har något jobb....

För en stund sedan åkte N, han skulle på möte, med sej hade han givetvis Desiré (en HTCtelefon)....Men eftersom det är hans nya älskling så har vi döpt henne och hon är en i familjen nu! Hua!


Så här glad ska jag vara idag!

Godnatt.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1975894/josefinmemalinelisabeth?claim=qmabdpyntd4">Följ min blogg med bloglovin</a>

Godnatt dårar!!!

home 21:59

Så nu var man hemma igen, sköönt. Det har varit en bra dag trots typ gråt 1000000 miljoner gånger och ett fasligt humör. Men N har tålamod med mej och försöker få mej på bra humör hela tiden. Stackarn. Vi var och käkade mat på en kina/thai restaurang och där åt vi sushi, hm...jaja men det var väldigt gott! gooodie goodie. Nu sitter vi här, kollar tv och äter lite chips. Får aldrig nog av chips, en stor last i mitt liv. Dags o hoppa i sängen kanske? Jo det får det nog bli...


Gooodie goodie sushi.


Och så var vi ju hemma vid den lilla familjen! Får inte nog av den här ungen, hon är sötast i världen!

I morgon blir det påhälsning av moster Josefin igen, ni slipper aldrig undan mej, och så kommer Vera också! trevligt trevligt! Sooooovtiimeee, so loooooong! sleeep Goood!


Välkommen.

Skulle bara vilja välkomna våran nya familjemedlem, hon heter desiré och är en HTC telefon.

Jag hatar henne redan men eftersom hon är Ns nya bebis så får jag väl försöka gilla henne lite.




Vilket humör!

Gud i min själ vilket humör jag är på idag, stackars N. Hu huu! Men jag är ju en humörmänniska så är jag inte i rätt mood så kan det ta hus i helvete på riktigt, då kan vem som helst få skit. Ja ja nog om det. Idag har vi åkt runt i bilen, slängt lite grejer och N har varit och hämtat sin nya telefon, så goodbye N, vi ses när din mobil gått sönder! Får nog skaffa mej ett eget intresse nu, eller det har jag ju iofsi men mitt intresse den senaste tiden har varit N och hans intresse har varit mej men nu har han ju sin nya telefon.

Ikväll tänkte vi nog kanske käka ute, vet inte vart bara....och eftersom jag är världens veligaste människa med orden "jag vet inte" och "kanske" inprogramerade i huvudet så får vi se vart den har kvällen hammnar.


Jätte roligt att sitta i bilen och vänta....


Från och med nu ska jag försöka vara snäll....Kanske..

Soo loooong suckers!

Rislampa special.

Häromdagen såg jag en jätte fin lampa på affären GRANIT, den var gjord i tidningspapper. Eftersom jag är så smart så kom jag ju på att jag kunde göra en egen. Så vi gjorde lite eget lim och klistade på tidningspapper, och kolla så cool den blev! Riktigt nöjd. Ett bra sätt, plus väldigt billigt!




My day.

Ursäkta mitt uttryck men fy faaan vilken tråkig jävla piss dag jag haft, har nog inte haft så här tråkigt på flera år, eller ja dagar kanske då.
Men jag har ju iofsi fått väldigt mycket gjort, städat, sprungit, lagat mat. Så nu ska jag bara stöka till, äta chips och slafsa i mej maten så är allt som vanligt igen. Tycker om när det är lite skitigt i hörnen, det ska ju synas att någon bor här eller??


En ros som jag fått av fina...jaag fick tre men av någon konstig anledningar har typ dom andra dött.




Här är då maten jag försökt mej på idag, råstektpotatis men kyckling och en creme fraiche sås. Ser inte så smarigt ut, men med mina matlagningskonster kan man inte misslyckas :) ha haaa....



This is me, soo looong.
 


Suger.

Shit säger jag bara, byte dammsugarpåse och fyy faaaaan vad den sög! (sjukt ointressant) Det är så rent här nu, och det är väldigt skööönt. Nu ska jag ut o springa (läs jogga). Mitt liv är så inspirerande och roligt så jag dööör!


10:56

Jahaaa ja, vad ska man hitta på idag? är faktsikt pigg idag. Kan ju bero på att jag soooovit länge faktsikt. Skööönt. Idag skulle jag verkligen behöva städa här, och jag skulle vilja träna lite. Får se vad som händer.

Sooo Loooong så länge med mitt intressanta liv!


Made it.

Fy faaan vad trött jag är idag, försöker gilla måndagar men det går faaaaan inte. Man är bara trött och seg, tycker allt är tråkigt. Så det bästa jag kunde göra idag var nog att åka till marika och avis, då blir man glad iaf! Trots sina tre månader så gör hon en så glad den lilla skiten. När marika nu dammsuger sitter avis i sin stol och leker med sina nallar och snackar med tv, skit roligt! tänk vad skööönt.
Är glad att jag åkte hit, orkade till slut ta mej upp ur soffan. Made it..


Ava.


blev visst upp och ner, men vad gör det??


Idag.

Idag ska jag:
1. Försöka komma ur soffan.
2. Klä mej.
3. Gå till bussen.
4. Åka bussen till syster marika.
5. Umgås.

Bara jag ser det här mår jag illa och vill ligga kvar här resten av dagen. Men jag måste göra något.



Bara man kollar på den här ungen så blir man ju gladre och piggare, så jag kanske springer ner till bussen trots allt!


Ny dag, nya tag.

Vilken underbar helg det varit. Har hunnit med mycket! Väldigt trevligt.
I lördags var vi ute och klättrade, gud så roligt det var, men fy faaan rent ut sagt vad läskigt också. När man står nedanför tycker man inte det är så läskigt, men när man själv är upp i luften så döööör man nästan rent ut sagt!

Efter klättringen blev vi hemskjusade och då käkade vi kräftor, sen gjorde vi oss i ordning för utgång. Först var vi på snaps, sen ambassadeur! Gud så kul vi hade. Men guuud så dåligt jag mådde igår.

 


RSS 2.0