Kär och Galen

Japp det är jag, tack för att jag fått träffa världens bästa kille. Fining är vad han är.

Föör tillfället dricker jag kaffe och funderar över dagen! Ska jobba. Jag har ännu ont i mitt öra, eller ont det är fan att underdriva (kan man säga så?) Det gör skiiit ont rent ut sagt. Det dunkar så det känns som om hela skallen ska sprängas. Buuuuu! Men det är bara att bita ihop, bita ihop och låtsas som ingenting!

Nej nu är det time att göra mej í ordning, det har börjat ta lite längre tid! (inte för att jag sminkar mej mera utanför att jag kommer på 10000000 andra saker att göra samtidigt!) Någon mer än jag som tycker det är vansinigt tråkigt att göra sej iordning? Blääää......


Tack Emelee och Vera för era fina kommentarer, tycker ni att jag är lika fin på den här bilden? hahaaa!

Livet vänder.

Dagen D, tjohooo jag känner mej piggare. Äntligen! Och jag hade en sån fantastiskt rolig dag på jobbet igår.

Jag måste fråga en grej bara! Vart tusan är världen påväg? eller iaf sthlm? Jag blir mörkrädd och jag är rädd att jag ska bli lika känslokall och dum i huvudet som alla andra i den här stan. Hur sjukt är det inte att man är dum i huvudet om man kastar iväg ett leende på tunnelbanan eller råkar skratta till lite. Herreguuud jag blir faktsikt mörkrädd. Jag looooovar mej själv att jag aldrig ska bli en sån. 

Mamma sa till mej härom dagen att vi (som är uppvuxna på landet typ) blir mer berörda än vad andra blir, och på ett sätt kan jag hålla med för vi har varit lite avskärmade från konstigheter som händer. Det värsta jag såg när jag var liten var typ fyllisarna på busstationen i visby. Nu ser man det varje dag. Uteliggare, knarkare, fyllisar, och ja allt. Och vet ni vad, jag brukar faktsikt kasta iväg ett leende till en uteliggare och ge dom en slant, och dom blir super glada! Jag looovar att jag aldrig i hela mitt liv ska bli känslokall och dum i huvudet! Faaaan ta o skärp er!

Och allvarligt är man glad så är man, så ett leende har aldrig skadat!


:) Smile for life :)


10:30

Nu ska jag jobba, får se vad den här dagen bjuder på. Har dagen till ära på mej min "nya" skjorta från en secondhand butik. Jag tycker faktsikt den är coool!



Wooork

Då är man inte ledig mera den här veckan. Men det gör inget! Ser framemot att jobba och träffa alla trevliga människor!

Är sjukt trött idag bara, sover inte så bra. Jag drömmer massor. Vad betyder det? Att man drömmer alltså? Och jag minns verkligen mina drömmar som om dom vore verkliga. Jag har ingen ro längre. Kan man ta o hitta den igen må tro?

Dags att fixa sej.


Pepp men depp!

Okej för att vara ärlig mot mej själv så är jag fortfarande sjuk, men det vill jag inte vara! Jätte tråkigt! Jag är pepp på att göra något men depp för att jag inte har någon att vara med! vilket otroligt dilemma jag har! inte kul! Hur sjukt är det inte att jag inte har något fritidsintresse (som man så fint kallar det) längre?

Faaaan vilket tråkigt människa jag är! Nej nu ska jag dricka mera vin och röka ihjäl mej på balkongen!


Fingret älskling, fingret.....

Systerysterdag!

Är med fina underbara Marika. Vi dricker kaffe och njuter av stillheten när Ava tar en powernap :) hahahaa, hon har rabbat upp allt här hemma, men vad gör det egentligen? Nu sover hon iaf en liten stund. Älskade unge. Vi har varit i liljeholmen en sväng och ätit lunch och lekt i lekparken. Super kul!







Undrar vad Ava gör??

 

Bye bye!

Nu ska jag vara med min syster och Avispavis! Solen skiner idag! Blir det varmt med pälsväst må tro?



Soooooo looooooong suckers!


Vitaminkick!

Det finns mycket saker som kan vara en riktigt vitaminkick för en. Tex, färskpressad apelsinjuice, att umgås med människor som man tycker mycket om, att få en puss av sin kille, att ta knäppa kort med sin kille, köpa nytt smink för 1000 spänn och ha ångest över det sen, att få fina blommor! Ja you name it, mycket kan vara en vitaminkick!










Dimma...

Ibland lever man livet som i en dimma. För tillfället känner jag mej opepp på allt. Kan nog ha att göra med att jag är sjuk. Men jag vet inte vad jag vill eller ingenting! Eller jag vet massa som jag vill egentligen! Just nu vill jag åka hem till Gotland och gå i skogen i den friska höstluften och bara vara! Ta det lugnt och bort från alla avgaser, stressiga otrevliga människor. Så känner jag för tillfället.

Mitt humör går upp och ner, och om fem minuter vill jag säkert gå ut och dras med av stressen och avgaserna! sån är jag! Men tusan vilken längtan man kan ha efter Gotland ibland!

Snart ska jag göra mej i ordning! Det är jag också opepp på! ha haaa.....

Fast vet ni vad, jag ska faaaan inte klaga, vi åker liksom till thailand i februari.


Gotland.





Tjugoandra september?

Guud så tiden går fort! Fast inte tillräckligt fort för att min förkylning ska vara över. Jag mitt smarthead glömde nässprayet på jobbet igår, och jag fick lite smått panik! Så det kan gå! Nu ska jag fixa mej, sen jobba!

Lite bilder från tidigare dagar!







Muuums!

Nu ska här drickas kaffe på RIKTIGT! :)



PANIIIIK!

Yes jag har panik. Och det får jag alltid när jag inte kan andas, förklaringen på varför jag varit beroende av nässpray i ett år....Är inte det längre, men jag har blivit jätte täppt i näsan och nu har jag inget nässpray! Har typ inte sovit en blund i natt, jag dör! JAG MÅSTE HA NÄSSPARY!!!!!!

Vi (läs N hahaaa) Börjar iaf bli klara med köket, kakel, spis, ugn och allt sitter på plats! Super fint blir det! Och det ska bli fantastiskt skööönt att kunna laga något i ugnen! Den andra spisen var ju från 1800-talet typ.


charmig?



Igår var jag och Emelee med Marika, Ava och Vera. Super mysigt!

Det här är kärlek det!


Love friiiiiday!

Har faktiskt varit på bra humör i två dagar nu! Nu drar jag till jobbet och ser framemot en underbar arbetsdag! Och den kan ju inte bli annat än underbar när Emelee kommer sen! Tjohooo!

Sooo loooong suckers!


Beundrar....

Sitter och dricker kaffe och beundrar mitt underbara hår som jag glömde borsta igår efter att jag duschat. Smart drag? Nej inte särskillt och det får jag sota för nu! Det ser rent ut sagt förjävligt ut. Men nu efter några drag (läs slit) med borsten så ser det fantastiskt fint ut! Hahahaaaaa....

Någon som är avundsjuk?

Igår fixade vi med köket, och det börjar att bli finare och finare! N är en riktigt handyman och kan allt! Jag blir faktsikt imponerad, han löser alla problem och jag står brevid och ser på och hummar och nickar lite för mej själv och tycker allt är jätte bra! För det är jätte bra! Karlar alltså, dom är riktiga problemlösare alltså!

Idag blir det jobb, från elva till kvart över åtta! Sen kommer världens bästa Emelee. Det blir en lugn kväll, vi ska prata och umgås och bara va! Känns fantastiskt!

Nu borde jag verkligen göra något åt mitt hår....

Yrat höns....

Har sprungit runt här som ett yrat höns. Har nämligen försökt hitta min bankdosa! Jag har rent ut saft vänt upp och ner på hela lägenheten, suttit på golvet och gråtit en stund i frustration, letat lite till, lagt mej raklång på golvet och pustat och stönat, fortsatt och leta, för att sedan hitta bankdosan i köket på bänken! Herreguuud! Jag är helt matt! Uppå allt det här tvättar jag, dricker kaffe, och försöker hålla mitt humör uppe. Jag är så ostabil för tillfället! Mitt humör går verkligen upp och ner och upp och ner.....Därav mina gråtattacker på golvet över en jävla bankdosa, herreguuud det är ett skämt...


Tisdag.

Tisdag idag och jag ska jobba! Ser framemot det! Jag tycker det är väldigt roligt på jobbet! Fast jag är väldigt trött idag! Det tyckte doktorn med igår, hon sa att jag såg trött ut! tackar för det! Men vad gör det med sanningen ibland? Men ingen vill väl se trött ut va? ha haaa!

Just nu sitter jag här och njuter av mitt kaffe, Har provat en ny kaffesort, och jag blev lite kär. Arvid Nordqvist, jag måste säga att det kaffet nu har konkurerat ut zoegas, det trodde jag aldrig!

För tillfället har jag lite småpanik, eller egentligen gör det inte så mycket, men jag får lite panik när det är stökigt! Och det är det inte här men vardagsrummet är fullt med saker till köket! Och dom stör min sinnesro lite (om jag ens har en sån).

Nu ska jag läsa ett kapitel i min nya bok, och sen ska jag göra mej iordning för att gå till joobbet!





Öroninflammation?

Josefin med världens bästa tur. Öroninflammation? Jag tror det! Ringde till doktorn, så nu ska jag dit. Eller inte riktigt nu men klockan 15:40!
Bläääää! Det piper, susar, dunkar och ja allt jävla möjligt i mitt öra! Hoppas det går över! Jävla skiiiit faaan!

Ska dra mej till liljeholmen också och lämna in telefon helvetet, skit telefon! 4 veckor kommer det ta! Hur faaan kan man ha sån jävla otur och få en trasig telefon? Det är liksom inte roligt! Eller jo lite kanske, för jag har sån TUUUUUR!

Nej..............


Stackars öra! Stackars mej! Faaan vad fula öron är egentligen!


Helgen!

Vilken underbar helg vi haft. Den har innehållit allt! I fredags var Vera här, vi käkade räkor och drack några öl och pratade om livet! Super trevligt!

Igår hann vi plocka svamp en stund, och gissa, vi hittade faktsikt lite. Efter det kom Marika, Daniel och Ava hit, vi lekte i parken, hängde på o´learys och hade allmänt trevligt! Nu ska vi snart åka iväg och köpa bänkskivor då mister N fått för sej átt vi ska renovera köket lite lätt :) Bra idée tycker jag!


Jag i en kokong!

Köpt en ny blomma :)

Den här lagade jag till.....Vi ska äta den senare ikväll!









Längtar efter Ava!

Trots att hon finns så nära så saknar jag verkligen Avispavis. Hon är ju en stor tjej nu och går på dagis, så såklart har hon inte tid med sin moster längre! haaa haaa! Världens finaste lilla tjej!







Beger mej ut..

Tänkte gå en liten promenad, behöver rensa tankarna efter rensningen av garderoben! Ha haaa! Nej men det var faktsikt inte så roligt, but nu är det fint. Skööönt! Sen ska jag ta en sån jävlaaaaa låååång dusch och inte göra någonting!


Hade det funnits ett pris i Sveriges fulaste träningskläder hade jag lätt vunnit. byxorna är fulla med hål, och tröjan är från 1990....


VARNING!

Till alla känsliga, VARNING! Jag ska nu ta tag i min garderob, allt ska bort! Det finns inga undantag! Jag mår redan dåligt av det här, har fruktansvärt svårt att rensa bort saker. Men ibland behövs det. Både materielating och känslomässigating! Vi får se hur det går.


Stackars askungen!


Kaffe och Nanny!

Sitter och kollar på Nanny och dricker kaffe. Jag älskar Nanny, men jag är nog den enda i världen som gör det också! Har sovit som en barnrumpa inatt, men vem bryr sej om det?

Igår satt jag och tänkte att jag måste lära mej att hålla käften! Så är det bara! Idag väntar jobb, och jag tänkte ha på mej min nya fina underbara tröja från Dagmar!



Regn.

Regn, regn, regn! Gav upp hoppet redan i morse om att fixa håret, då jag ändå kommer se ut som en krulltott i håret när jag kommer till jobbet! Friss here i come! Yeah!




Ps, Kom på att jag ju faktsikt har ett paraply!


Jag och min fantastiska tur.

Ja vad ska man säga om min fantastiiska tur? att den är lika med noll kankse!

Min nya telefon fungerar inte som den ska, jag hör inget när någon ringer, vilket betyder att jag måste prata i headset varje gång. Vilket iofsi är bra för då minemeras ju risken för cancer! Men det är ändå jobbigt! Alltså att alltid prata i headset. 4 Veckor ska det ta också att laga telefonjäveln, och då lagar dom inte ens den, utan jag får en ny! Men stackars telefonen måste genomgå en granskning!

Beror den här turen på min konstiga fobi för el och elektronik? Jag bara undrar!

Känner att jag borde genomgå en granskning också, känner mej fortfarande inte pigg! Fucking jävla sega långdragna förkylningsjävel som aldrig vill bryta ut på riktigt!


Ledig dag!

Har spenderat min lediga dag med att umgås med syster yster! Väldans trevligt. Dock lite konstigt att Ava inte var med, men hon är ju en stor tjej och går på dagis nu!

Fina Vera kom förbi en stund också, mycket trevligt! Nu sitter jag här hemma och funderar över livet. Hahaa, man måste göra det ibland nämligen! Funderar över vart helgen tog vägen? någon som kan berätta det? Nästa helg är jag ledig hela helgen! Då ni.....Pang, vi ska plocka svamp, mysa, dricka vin och rå om varandra!

Nu kommer snart N hem och då ska vi till Ikea, vi ska renovera köket! Suck.....ibland eller oftast tycker jag faktiskt inte att ikea är något roligt!


Myströja på en måndag är lika med ett måste!

Helgens intag av mat, plus chips och dipp har resulterat i en väldigt dålig hy för tillfället. Men som man bäddar får man ligga!



Blääää!

Bläää, jag har sjukt ont i halsen! Inte roligt! Nu blir det te och vitlök för hela slanten! Har inte känt mej pigg på hela veckan! Har känt mej febrig och trött! N är ju också sjuk så det är väl kankse inte så konstigt att jag ska bli det med! Har klarat mej från sjukdomar länge nu så det var väl dags!


Önskar jag hade en hängmatta att ligga i! Det hade varit perfekt idag!


Den första September.

Den första september, och idag känner jag att mitt humör gör mej påmint om att jag är en människa. Vissa dagar är det jobbigt att ha ett humör som styr allt jag ska göra. Humöret styr alltid, men jag är fruktansvärt dålig på att hålla fasaden uppe och låtsas som ingenting. Känner jag mej arg så är jag arg, känner jag mej ledsen så är jag ledsen, känner jag mej glad så är jag glad. Sån är jag!

En underbar person sa till mej att jag inte får låta andra människor ta min glada energi,
och jag håller med! Men det är så jävla svårt ibland! Ibland kan en annan människa suga ur all energi ur en och då är jag bara helt tom....Det tar ett tag för mej att bygga upp energin igen. Jag kan inte kasta av det från mina axlar bara så där!

Ska bli en bra dag det här! även om energin inte är på topp idag!


Här fanns det massa energi iaf :)

RSS 2.0