Byter

Jag tar o byter bloggadress. Är trött på mitt långa namn och har bloggat här så länge så nu var det dags att byta! ENJOY!
 
www.josefinme.spotlife.se
 
Pusss
 

En morgon kl sju

Typiskt att man ska vakna upp super tidigt när man äntligen är ledig en dag! Såååå typiskt! Men det gör inte så Mycket, har ändå inte sovit så gott natt!

Den senaste tiden har jag tänkt så mycket! Har verkligen varit i min egna värld! Det har hänt så mycket också så jag antar att jag typ har kopplat bort, och bara följer med! Allt började med att jag opererade örat, jag har fått tillbaka min migrän, jag har fått en släng av magkatarr som blommar upp såfort jag typ blir stressad, jag ska göra om mina tänder, behöver jag fortsätta? Men allt ont har något gott! Och ibland känner man kanske efter för mycket? Inte vet jag!

Jag och N har iaf bestämt oss för att flytta! Jag älskar mitt jobb men jag känner att det är dags för något! Just nu håller vi på att sälja lägenheten, men det går väldigt trögt! Men vi hoppas ju såklart att den blir såld nu! (även det här är ett stort stressmoment, så sälj aldrig en lägenhet hahaa) Jag och N kommer att flytta till Spanien! När vet vi inte men vi hoppas kunna sätta ett datum så fort lägenheten är såld! Vi måste börja leva vårat liv så som vi vill att det ska levas! Det är ingen annan än jag som kan bestämma det! Jag vet att det är många som inte tror på oss! Och att man ska börja stadga sej och slå sej till ro! Men ALDRIG det finns inte på min världskarta! Jag vill leva! Alla väljer hur dom vill leva sitt liv, och vi har bestämt oss för att prova något annat! Det är ingen som vet hur framtiden ser ut eller vad som kommer hända! Det kan lika gärna gå åt helvete som det kan gå super bra! Det är det ingen som vet! Men ingenting är iaf omöjligt och det är bara jag som bestämmer över mitt liv!


Dagmar

Har på mej världens skönaste kofta från Dagmar på mej! Varm som tusan! Men otroligt mysig o skön!


Själv

Är själv här hemma men för och vara ärlig är det ganska skönt ibland! N är ute o roar sej med sina vänner och jag har lagt mej i soffan! Men jag ska nog krypa ner i sängen i stället! Den här jäkla förkylningen vill verkligen inte ge med sej! Blääää!

I går var jag vid tandläkarn, det gick bra! Jag håller på o snyggar till mina tänder lite! (något jag tycker är jobbigt men ska man vara fin får man lida pin) hu!


Spännande dag!

Uppe tidigt idag! Det är en spännande dag idag! Jävligt nervös kan jag säga! Men det kommer nog gå bra! Önska mej lycka till!

Det bästa med hösten är att man får använda alla mysiga kläder!


Hemma igen

Underbart att vara på Gotland några dagar! Älskar hösten där! För nu är det väl höst va? Skulle dock velat vara där några extra dagar så man hinner träffa alla och varva ner! Men vi får snart åka igen! :)


Kräftor, kubb o mys

Igår hade vi lite kräftskiva här! Jätte trevligt hade vi det! Men alla var lite trötta dock, så det blev inte så sent! Men det tackar man ju för idag så man är pigg o glad! Vi får se vad dagen bjuder på!


Måla måla

Vi målar hus, eller dom andra! Hahaa! Jag målade lite men blev trött! Dessutom känner jag mej alltid liiiite i vägen! Så jag sitter på första parkett o kollar på! Hahaa! Livet på en pinne!


"Hemma"

Nu är vi "hemma". Det känns skönt att vara här! MEN....vi höll på att inte komma med båten för mister N hade bokat FEL dag, äggbert! Han hade bokat så att vi skulle åka hem ikväll! Hur tänkte han där!? Jag ska aldrig mer låta han boka en båtbiljett själv! Det kan jag lova! Herregud! Chocken hos oss när tjejen i luckan säger att vi är där fel dag! Satt som ett fån! Hahaa! Men vi fick snällt ställa oss i en standbykö! Och vänta o vänta o vänta! Till slut fick vi komma med som SISTA bil! Ja vad säger man?


Love!

Mötte upp syster igår o avispavis! Vi var en sväng o fikade o kollade lite i affärer! :) sen drog jag till jobbet!

Ikväll drar vi till Gotland! Ska bli väldigt skönt o få en dos av världens vackraste ö! Det var länge sen nu!


Blue!

Drog på mej skönaste tröjan o skönaste byxorna idag! Jobbar till nio ikväll så då får man vara lite chill på jobbet!


Så mycket som händer!

För tillfället är det så mycket som händer i mitt liv o det känns som jag står lite mitt i och kollar på vad som händer! Hahaa! Hur kan det vara så ibland? Jag kan snart skriva en hel krönika om allt som hänt! Just nu är allt lite mittemellan allt! Men snart så! Man får helt enkelt ta en dag i taget! Jag är iaf otroligt glad att jag har världens bästa jobb med världens bästa kollegor som verkligen bryr sej om mej!


Morgonstund

Det regnar ute men vad gör det när man kan tända ljus och ha det bra! Jag har fått nå fel på min mage! Den mår inte så bra! Jag mår illa och har halsbränna/sura uppstötningar! Jihaa! Underbart! Förmodligen en magkatarr! Känns så himla roligt! Men jag har varit lite stressad den senaste tiden, så det här är väl resultatet av det då! Nu blir det frukost sen ska jag dra mej till jobbet! :)


RSS 2.0