In the bed!

Ligger här i sängen, trött idag igen! Trött, trött, trött! Funderar på att köra ett riktigt städrace här hemma. Problemet är bara att jag blir på sånt fruktansvårt dåligt humör när jag städar. Och jag måste ju faktsikt vara snäll när N kommer hem från jobbet. Hur kan man bli så sur som jag blir när jag städar? Det är konstigt faktsikt. Förklaringen borde ju vara att det är så fruktansvärt tråkigt!

Nu är det bara en dryg vecka tills vi åker till gotland, det ska bli så roligt! Och ingen längtar så mycket som jag, ja kanske N då, men annars slåår jag nog alla rekord i längtan!



Utsparkad.

Kaffe det är gott på morgonen! Kickstart, inte fel det inte! Pratade just med N Och tydligen har jag sparkat ut honom ur sängen i morse, tyvärr har jag inget minne av det. Stackars N men han kom i tid till jobbet iaf! Så egentligen borde han tacka mej!

Igår grillade vi lite korv ute i naturen, det var mycket trevligt! Om det var nyttigt behöver vi inte gå in på, men tur att man rör sej mycket på jobbet. Annars hade jag vid det här laget rullat fram.







Grilla lite kanske?

Har ju inte blivit så mycket grillat i sommar, så jag tycker jag kom på en kanon ideé när jag sa till N att vi skulle köpa en grill och sätta oss någonstans. Tror att han tyckte det lät som en bra ideé också :) Så nu ska jag snart möta upp fina N och inhandla lite grillmat! Tjohoooo!


Ledig dag!

Idag är Josefin ledig! väldigt skööönt! otrooooligt skönt kan jag säga. Och idag är det sooool också och jag ska bli brun, jag behöver sol för att överleva. Gisses vad jag överdriver men sånt är livet! 



Ny vecka.

Får väl ta o skriva lite om vad som hänt senaste tiden. Det här med blogg är kul, men svårt när man har så otroligt mycket att göra (eller inte).

Har varit några trevliga dagar. Har hunnit med en massa saker, kör lite bilder på det då!


Några konstiga dagar har det varit också, bland annat har jag trott att jag varit med i dolda kameran typ fem gånger, tillexempel när jag såg dessa björnar sitta och kramas på en parkbänk i gröndal! Ja, vad säger man?

det har kommit tomater på mina plantor.

Har varit ute med fina Jenny och Lisen!

blivitt ful på bild.


Dansat

Fina tjejer!

Nu ska jag fixa mej............

Välbehövd paus

Tyckte jag behövde en paus, så nu sitter jag på balkongen och fångar solens strålar! Inte för att dom är så många, men ibland tittar dom fram, tack för det! Varmt är det iaf!

Senare blir det nog tennis.



Hahaaa

hahaaa, jag fick precis en rolig kommentar på min blogg. Dock kan jag inte urskilja om han var seriös eller inte. Intressant och proffsig var tydligen min blogg, och ska jag vara helt ärlig vet jag inte om jag kan hålla med. Proffsig, nä, intressant, nja det får nog man avgöra var för sej!

By the way, jag sitter här och skriver med en hand för jag har kramp i den andra. Av den anledningen att jag precis dammsugit hela lägenheten. Och vi har ju en jätte stor lägenhet också....HATAR att städa, jag har bättre saker för mej, som tillexempel kolla tv, dricka kaffe och bara vara. Städa städa varje fredag...


Återkommer........

Hum(ö)or

Jag har ett väldigt svajande humör kan man säga. Jag går från att vara super glad till super sur på två röda sekunder. Som igår tillexempel. Scenen utspelar sej i tvättstugan. Sista tvätten ska tas ur tvättmaskinen, och den är dyblöt! Alltså det rinner vatten. Tvättmaskinsjäveln har inte centrifigerat (eller vad fan det nu heter) och jag blir så rasande att jag vill spöa skiten ur den där tvättmaskinen. Hur fan ska man kunna få handdukar och lakan torra på typ 40 min om den är dyblöt?

Stackars N får som vanligt ta hela skiten och jag skäller ut han efter noter. Stackars N, undrar hur han står ut med mej ibland? det är den eviga frågan.

Som tur är vet han hur han ska handskas med mej, jag får vara själv i några minuter, jag tar en lugnande cigg och sen är det bra. Är det det här man kallar humor????




10:40

Dags att dra till jobbet. Får väl ta o önska en trevlig och solig dag (det var då själva faaan att det ska vara sol när jag ska jobba!)


Det här är min nya tröja från Hunkydory, visst är den fin? Me lovee..

Sooo looong suckers!






Hoppas det börjar regna....

Vad händer??

Kan man fråga. Inte mycket som händer, känns ibland som man trampar i samma gamla spår hela tiden. Typ som:
" Hej jag heter Josefin och här står jag i mitt gamla hamsterhjul och springer runt runt hela dagarna, men jag klagar inte för det för alla har ju semster och jag tycker det är jätte roligt att det inte finns en kotte att umgås med i stockholm och det är skit kul att alla är på gotland, och här står jag i mitt hamsterhjul och trampar runt runt hela dagarna!!"

Eller vad säger ni? Okej nu sitter vi inte bara hemma hela kvällarna, igår tillexempel spenderade jag mina sista 300 spänn på 3D bio, inte illa va? Och i lördags körde jag en eftermiddagsfylla så där bara. Och efter det var vi på fotboll. Så om jag har tråkigt? Nej inte en chans.

Och idag skiner solen, och jag ska jobba. Guudars vad jag älskar livet.


Nya datorn.

Eftermiddagsfylla.

Fotboll.

På fotboll.

Hahahaaa, jag dör. Finner inga ord.

Snygg man kan vara!

Semester??

Idag är jag ledig, och jag kallar det semster. Ingen är lyckligare än jag..

Tänker göra den här dagen till den bästa, tänker dricka vin tills jag dör, retas med Mister N tills han blir irriterad, dricka ännu mera vin, restas med N ännu mera och bara vara allmänt jävla jobbig.

Nu har jag precis kickstartat min dag med kaffe och cigg. Idag tänker jag göra precis vad jag vill.

soo loooong suuuuuuckers!


08:45

Nu ska jag bege mej till jobbet. Trots sömnen igår så vill inte riktigt mina ögon öppna sej idag! Men det blir nog bra så fort man kommer till jobbet.



Utvilad.

Kära ni, nu kan man lugnt säga att Josefin är utvilad. Slocknade som ett ljus på soffan igår klockan åtta och har sovit till typ nu! Tack för det, då jag inte har kunnat sova på länge. Borde vara utvilad nu.

Jag kan dessutom tala om att jag för tillfället är mållös, och det pga av att jag har världens bästa kille. Måste skryta lite. Är så sjukt glad att han ska bjuda mej till Thailand och Bali. Att jag dessutom fick en kamera är sjukt snällt. Sen får vi ju inte glömma den fina datorn som jag fick av N, Hans syster med familj och Hans föräldrar. Tack tack tack! Ingen är gladare än jag!

Födelsedagsfirandet gick väldigt lugnt till. Som det barn jag är (förutom rynkan jag fått) Så beställde jag hembakad pizza och chips och dipp! Namnam. Drack ett glas mousserande vin, sen däckade vi på soffan mätta och glada!

Nu är det jobb som gäller 09:55-20:15. Mördartiden nummer ett, men det är bara o bita ihop. Man måste ju ha pengar till Thailand och Bali!

Sooo loooooong suckers!







Tadaaaa!

Idag fyller Sveriges bästa tjej år, nämligen JAG SJÄLV, Josefin! GRATTIS till mej själv!!!!!

Skämtosido, grattis till mej iaf! Har fått några riktigt fina presenter. En super duper fin dator, rosa såklart! En jätte fin röd kamera! Och TADAAAAA en resa till Thailand och bali! kan inte bli mycket bättre! det enda som hade varit pricken över i:et hade varit om jag sluppit jobba idag! Men jag klagar inte, det är ju roligt och trevligt på jobbet! :)

Nu ska jag göra mej i ordning! Puss och kram på er!


22 år. Och gissa jag har fått en rynka, det är sant. Därför har jag håret i ansiktet.

Avkoppling!

Vet ni hur mycket jag längtar efter semester? SJUKT MYCKET! Men nu är dt bara ett par veckor kvar tills vi befinner oss på gotland och kan räcka ut tungan åt alla dom som är tillbaka från semster! hahaaaaa! Vi åkte iaf ut till mormor och morfar i lördags kväll och grillade och umgicks. I går lånade vi deras båt och åkte ut och fiskade lite och hade det trevligt! Nu ska jag strax dra och jobba, sen blir det Tennis! Sooo loooong suckers! 

Mormor har många fina blommor, och jag är lite avundsjuk.















Depp.

Känner mej depp idag, trots att solen skiner. Är trött och idag är en såndär klag dag. Men jag ska faaan inte göra det för jag hatar människor som klagar. Antar att det beror på att alla nu ska ha semster, och jag och N blir kvar i sthlm helt alone. Emelee skulle egentligen ha kommit upp men det blir nog inte så nu! Men det såklart att man vill vara kvar på gotland när det är sommar! Jag klandrar henne inte för det! Hon är bäst min Emelee!

Skulle just ringa Mister N och säga godmorgon men jag fick inget svar! Så jag skickade ett meddelande istället!
"Godmorgon, kom på att du hade rast, men ring sen"
Då säger det pling i hans mobil, som ligger här hemma.
Och eftersom jag tydligen inte är sveriges smartaste människa så plingar det till i hans mobil igen:
"Nämen se där, din mobil ligger hemma, hoppsan!"
Hur dum får man bli. Smart tjej, och godmorgon by the way!

Dagen.

Super duper trevlig dag idag alltså. Svin kallt i vattnet dock! huaaa! Nu dricker vi bärs och lyssnar på musik, en bra avslutning på en mycket bra dag! Och jag är lycklig som börjar ett i morgon!


Mycket folk!?


Ammie ville tyvärr inte vara med på bild och inte Hanna heller så jag och mina fötter fick ställa upp för laget.

Sooo looong suckers!

destination stranden!

Idag åker jag till stranden med Ammie och Hanna, ska bli otroligt trevlig. Vi får hoppas att det finns någon vass där bara för jag känner mej inte riktigt fit för stek bland folk!
Har försökt vara nyttig i två dagar nu, ätit bra mat och spelat Tennis, men alltså, jag är en värdelös människa på att vara nyttig och har insett att jag aldrig kommer kunna bli nyttig. Det går bara inte. Vem faaaan kan motstå att ta en glass när det finns 100 st i frysen, och vem kan motstå en påse chips när den ligger och skriker efter en i skåpet?? Hallååå!!!!!!!!??????? daaaaaaa.......


Orange, det är fint det

Min blå tröja kommer från ginatricot och den går inte att få tag på längre hahahahahaaa!


Tell the world.

Åh jag sitter och lyssnar på musik och just spelades, "Im coming home, im coming home, tell the world that im coming home" och jag mmåste erkänna att jag har sjuk gotlands längtan. Jag vill till gotland. Jag vill till mamma och pappa och mysa och bada och grilla och ha semester! Jag saknar ihjäl mej! Sjukt hur man kan känna sej helt toom ibland! Jag längtar till Gotland, till mami, papi, Emelee, Marika och fina lilla Avispavis!

Jag trivs som fisken i vattnet här i sthlm och jag älskar att bo med världens finaste N men jag önskar ibland att jag kunde få åka till gotland i bara en dag och pussa och krama på alla!


Bästa jag läst

Den här boken är den bästa jag läst i hela mitt liv, och då har jag läst MYCKET kan jag säga! Kan inte slita mej. Jag tyckte om Ozzy innan men nu avgudar jag honom!



Morgonstund

Nej idag är det fint väder, tänker sola heeeeelaaa dagen!


Bjuder på den för att jag är så jävlaaaa snygg!


Mys.

Mys är mitt ledord idag! Jag är trött och orkar inte lägga ner någon energi på något sätt. Orkar varken sminka mej eller fixa håret. Idag tänker jag mysa runt i min tjocktröja på jobbet osminkad och med trollhår, eller som ronja rövardotter som N brukar kalla mej, snällt! hahaaa!

Vädret är ju typiskt mysväder också, så det får helt enklet bli så!



Sommar.

Det här kan man kalla sommar och jag måste säga att min sista dag på ledigheten blev perfekt. Dock fick jag sota för det på lördagen, trots att jag inte drack något ute. Men sånt är livet, och nu mår jag bra igen!




Vi trotasde det svenska sommarvädret och satt kvar ute trots att det kom lite regn, några gjorde likadant som vi, fast dom var lite smartare och hade med paraply! Vilket man kan se lite längre bort på bilden! Smarta tjejer alltså!






Friiiiiiiiiday!

Sista dagen på ledigheten ska njutas till max! Ska snart möta upp min moster för en fika.
Soooo loooong suckers!


Pussss och Kram

Tennisproffset här!

Hahahaa, skämtosido, jag är inget Tennisproffs men det var riktigt roligt att spela igår. Jag höll humöret uppe (vilket jag ABSOLUT INTE brukar göra) och jag träffade några bollar iaf! N fick inte heller mottaga några bollar i huvudet och han fick inte några bollar skjutna på sej! Ett stort plus, för så brukar det inte vara när vi spelar tennis annars!

Det är lite dåligt väder idag, men det kan ju vara bra att vila från solen ett tag nu! Äntligen har man fått lite färg, tjohoooo!

Hade en underbar dag med Ammie igår, vi pratade om allt, solade, spelade tennis, åt middag, åt efterrätt, åt choklad, drack kaffe och bara myste!


Ammie försökte skoja till det lite :) hennes glasögonfodral fastnade lite.

Världens godaste choklad, köp den!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0