Inte så bra!

Det gick faktiskt inte bra hos doktorn idag! Ska tillbaka i morgon och göra ett hörseltest, hör tydligen dåligare än väntat! Sen om ett par veckor väntar en röntgen och förmodligen en operation! Fy faaaan säger jag bara! Men det är väl bara o bita i det sura äpplet! En liten bit på väg iaf!

Den här underbara ungen gör en alltid glad! världens bästa ava! Söt som socker! Och snäll som en ängel (när hon sover!) ;)



Basker

Jag har köpt en basker! Jag tycker den är jätte fin, det tyckte mormor också! Häromdagen fick jag frågan av en person om jag förlorat ett vad, om det var därför som jag hade den på mej! Hallååå, är jag helt ute och cyklar eller vad är grejen? Är det så fult med basker eller? Bara en fråga!




Igår var vi vid mormor en sväng! Världens bästa fina mormor! Hon bjöd på super goda kakor och västerbottenpaj! Super gott! Vi köpte med oss en liten blomma till henne, en fin höst bukett! Och kolla vilka fina tomater hon har!


Nu ska jag åka och vara med marika och avispavis! Vera kommer också! :) Sen doktorn.....



The big day?!

Alltså den stora frågan idag är om jag ska kunna höra på mitt öra igen eller inte? Tror inte riktigt att det är någon som förstår hur frustrerande och jobbigt det är att inte höra på ena örat! Det enda som hörs är brus och buller och det håller på att göra mej galen! Är man utomhhus är det värst och på jobbet! Då blir det som att man går i sin egen värld! Antagligen för att det är så mycket ljud på samma gång! Jag älskar att vara på mitt jobb och träffa människor, men sen örat blev fucked up har det bara varit jobbigt för man hör inget och går runt och säger "va? Va? va?"

Nej nu får det faaaan bli bra! Jag HATAR det här!


Ingen som glömt klockan va?

Hoppas alla kommit ihåg och ställa tiiiiillbaaaaaka klockan!? Vi sitter i soffan och käkar frukost! Inte min favorit måltid på dagen men man måste ju ha lite energi om man ska palla o måla om köket!

Antar att det är många som är beroende av wordfeud? Jag är en av dom, men jag suuuuuuger så jävla hårt på det! N slår mej med flera hundra poäng! Så är det någon som är lika kass som jag så bjud in josefinmalin så kanske jag kan få känna mej bra någon gång!

God morgon by the way!


Fredagsmys!

Den har dagen har inte innehållit annat än mys! Precis det man behöver nu! Jag o N har varit och köpt vinylskivor och gjort en sån jävla gooood Texas chili gryta! Nu har vi tänt ljus och ska kolla idol, som jag för övrigt tycker suger i år! Men man kan ju ändra sej!


Är jag bara en som klagar?

Det är ju den stora frågan nu! För tillfället och den senaste tiden har jag blivit en som bara klagar! Klagar klagar klagar hela tiden. Nu har jag varit sjuk i en månad typ. Och jag är så fucking jävla trött på det. Jag vill vara frisk och jobba och vara glad och umgås med vänner men framförallt vill jag vara den roliga, glada, spralliga och underbara tjej jag är! Kanske låter egoistiskt men jag är ju faktiskt en sån tjej egentligen!

Idag ska jag ligga här, köpte nya lakan igår så jag ska tvätta dom, men det är också det enda jag ska göra!  Eller just det ja, jag ska göra en texas chili gryta! önska mej lycka till!

Kanske ska ta tag i min garderob också och fixa den, den ser ut som ett helvete!

Jag saknar mamma och pappa också! Det var läääänge sen som vi var på Gotland nu!

Opublicerat.

Hittade massa roliga kort på datan! En underbar sommar har det varit, likaså hösten.




Morgonfrilla

Snygga på stranden



Coolaste killen!






Man gör vad som helst för att bli av med hicka....

ha haaa








Gifflar o kaffe

Det här är bra skit när man är sjuk! Kurrerar mej med onyttigheter!


Drogad.

Har iaf fått lite svar idag på varför jag är typ döv på örat, trumhinnan är så intryckt så den inte ens går att tryckutjämna! Inte roligt men sånt är livet! Så nu får jag vänta tills måndag och då ska dom ta hål på den och sätta in rör i öronen på mej! Och då har jag en fråga, sätter man bara inte in rör på små barn? Ha ha! Men tydligen ska dom görs det på mej också. Och eftersom jag ändå håller på o klaga så var väntetiden inte så rolig på Cityakuten men det är ju bra att såna ställen finns när dom är värdelösa på vårdcentralen!

Nu ligger jag neddrogad i soffan av hostmedicinen jag fick också, så det är dags att säga godnatt nu!


Världens finaste!

Jag har världens finaste och bästa kille! Titta vad jag just fick!


?

Om någon vill prata med mej idag får ni nog skrika! Skulle ringa upp syster yster och insåg att jag typ är döv på vänster öra nu! Jävla förkylningsjävel!! Har varit och kollat upp mitt öra tre gånger nu, men ingen kan hitta något fel! Men uppenbarligen är det ju det! Förra gången jag var hos doktorn skulle dom skicka en remiss till en "riktigt" doktorn men har jag sett av den remissen? Ja ja bara o bita ihop och se glad ut! Nu ska jag sminka mej och klä på mej, sen jobb! Soo looong suckers!


Godnatt

Jag kastar nu in handduken för idag. Har tryckt i mej en hel pizza, två glassar, några skedar sorbet, och en halv påse med ostkrokar! Så nu får det vara nog! Godnatt och dröm sött!


Lördagsmorgon.

Har varit uppe sen klockan sex, tvättar, städar och kollar på tv. Kunde inte sova för jag hostar så mycket så det var lika bra o gå upp så fick man ju lite saker gjort iaf. Nu ska jag klä på mej och sen dra o jobba! Senare ska jag möta upp Moa för lite vin och mys :) sooooo loooong suckers!


Skogshuggare.

Känner mej lite som en skogshuggare idag! Rutig skjorta och boots, hmmmm?! Ja ja jag har bråkat med min garderob i en timme nu och orkar inte bry mej, allt är i tvätten! Dags o tvätta kanske? Det är ju så fruktansvärt tråkigt!



Fredag hela veckan.

Önskar det kunde vara fredag hela veckan! Är det bara jag eller blir inte alla på lite bättre humör på fredagar? Nej det måste ju alla märka av!

Igår blev det middag med jobbet, superduper mysigt och så fruktansvärt goood mat! Vi var på Beirut Café, har ni inte varit där så GÅ DIT! Så jävla gott!

Vaknade i morse med Sveriges tjockaste hals och är egentligen inte alls pigg, jag är så tjock i halsen så jag inte ens kan eller vill röka, och då har jag ont kan jag säga, kors i himlen! haaa...Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag hälla i mej te!


Snyggve idag! hahahaa!

This is mee.

Lovade Emlan att ta en bild på mitt hår, så här är det!


07:39

Trött! Från att ha varit en som mer än gärna skuttar upp klockan 6 har jag blivit en sjusovare som aldrig vill lämna min säng! Alla skyller på hösten men det tänker inte jag göra för jag tycker hösten är så jävla fin. Kom igen nu alla höstdeppare, det är väl inget att det blir lite mörkt va? Det är ju mysigt! Go go goooo!

Nu ska jag sminka mej och klä på mej så jag blir snygg, för det är jag verkligen inte nu! hahahaaa!



Emeleeee kom hit igen och lär mej äta frukost! Snällaaa! (Är inte så bra på o äta frukost som sagt, men Emelee är bra på o tvinga mej och har föredrag om hur viktigt det är!)

Beundrar.

Beundrar den här lilla ungen och hennes energi.


Väntetid!

Åh jag dör, tydligen spelar det ingen roll om man bokat tid när det är dropin på vårdcentralen! Hatar att vänta! Men ska man bli bra i örat får man väl bara vänta då! Buuu fy faaan vad tråkigt!


Redhead!

Väldigt rött!


Hahaaa.

Alltså jag skojar inte om jag säger att jag ikväll blivit så jääääävla rödhårig! Ha ha!!! Men det blev ganska fint ändå! Ska ta en bild i morgon och visa, nu är det ännu blött och jag känner mej inte för tillfället som sveriges snyggaste människa.


Tiden går fort.

Tiden går fort när man har roligt! Redan har en hel vecka gått och en ny har börjat. Måndag igen! Jag är ledig i två dagar och det är ganska skönt.

Emelee är fortfarande kvar, väldigt roligt! Idag ska vi bara umgås och ha det skoj. Vi var ute en sväng i lördags, det var trevligt!





ha haaaa!

Härom dagen var vi och åt middag med Kenny och Tessie och kollade fotboll. Tänk att Sverige vann också, tjohooooo!

Underbara underbara mister N!


Dagarna som varit.

Okej såhär är det, det går liksom inte och beskriva med ord egentligen! Men vi har skaffat ett bredband från comhem och det går så fort, så jag det går inte o beskriva med ord, hahahaa! Men nu vet vi iaf hur riktigt uppkoppling fungerar!

jag har varit ledig ett par dagar nu, men det var skönt att komma tillbaka till jobbet och få jobba och träffa folk igen! Visst är det sköööönt att vara ledig men det är skööönt att jobba också!

Nu ska jag dricka upp mitt fantastiskt goooda kaffe och sen göra mej iordning för att jobba! Och ikväll kommer världens bästa Emeleee! Tjohooo!

Här är lite bilder från dom dagarna som varit.



Varför gör man sånt här? Det är helt sjukt egentligen! Men fy faaaan vad roligt det är! Man tror man ska dö, men det gör man ju inte men ändå är man så jävla nervös och sjukt rädd så man inte vet vart man ska ta vägen!




????????????????????????????




Överraskning

Oj vilken överraskning jag fått idag, nämligen att Bästa Josefin är i stan! Nu ska jag bara borsta tänderna (nej jag har glömt att göra det idag) och sen ska jag åka in och möta upp henne för lite shoppning och fika! Ska bli så trevligt!

By the way har jag fått tag på världens finaste halsduk från dagmar! Jag bor i den, den är underbar!!!





Grått

Det är så grått ute! Bläää, fast det är ju trots allt ganska så mysigt med höst. Och så kan man ju inte bli annat än glad när man ska träffa fina människor. Soo looooong suckers!



Måndag igen!

Herreguuud så fort helgerna går. Måndag igen! Inte okej! Fast kanske ändå okej när man är ledig, Sitter för tillfället och dricker kaffe och kollar nyhetsmorgon, min favorit syssla på morgonen! Ska ta mej en dusch nu och möta upp bästa marika och ava i liljeholmen! Fina katta och emma kommer nog dit också :)


Morgonmöte.

Trött, trött, trött! Ska på morgonmöte och borde verkligen verkligen göra mej iordning nu. Ska bara dricka liiiiite kaffe till, bara liiiiiite liiiite!

Har faktiskt en hel ledig helg att se framemot! Och nästa helg kommer Emelee hit! tjohoooo!

Näää, fixa fixa!


Fy faaan vad jag börjar bli blek! Kommer vara blekast i kvarteret i år igen! (kankse inte i mitten av mars då hahahahahahhaa lalalallaaaaaa)


Livet

Livet lever, och jag står typ där och ser på. Ibland är jag med, och ibland inte. Konstigt det där. Ska jag vara helt ärlig så är jag oftast inte med, bara lite sådär. Jag är iaf fruktansvärt glad att jag har underbara N och alla underbara vänner. Jag har faktiskt inte mått så bra den senaste tiden. Jag känner mej så liten.

Jag längtar efter att få komma hem till gotland och bara vara! Gå i skogen och plocka svamp. Jag vill bort från stockholm, om så i bara en dag!


Tunga ögon!

Sitter här med riktigt tunga ögon, ni vet sådär tunga som när fjortisarna har målat sej med 10 ton mascara. Jag har inte gjort det, men jag skulle nog behöva det för att se pigg ut idag! Ska på kurs om en timme. Puh, det ska bli roligt men jag är TRöTT! Hade det varit för ett halvår sedan hade jag glatt hoppat ur sängen klockan halv sex, men nu för tiden vill jag helst bara ligga kvar och sova en stund till! Tänk vilka vändningar livet kan ta. Ni skulle vara veta!




Byte???

Jag har länge funderat på o byta bloggnamn och blogg överhuvudtaget. Men jag vet inte vad som är bra! Någon som vet? Tack!

Pusssss

Måndag

Måndag, dåligt väder, grått, tråkigt och höst. Ganska mysigt ändå. N är på jobbet och jag saknar han mer än någonsin. Tusan vad jag är kär i han, men det orkar ju inte människor läsa om. I den här världen får man ju inte vara kär, glad, trevlig, snygg, söt, ful, smal, tjock, ingenting. i den här världen ska man vara ingenting. Hur sjukt är inte det?

Nog om det. Funderar på om jag ska göra mej i ordning lite och umgås med underbara syster och Avispavis. Dom är alltid, glada, trevliga, söta, snygga och underbara. Dom är allt det man inte får vara!

 

RSS 2.0