Nyår då!

Så firar vi nyår då!!!!


Shiiiit!

Jag och min elfobi! Gick på en morgonpromenad, och fick sedan panik för att jag började tänka på om jag stängt av kaffebryggarn eller inte! Sprang hem i paniiiik och voila! Vem har glömt kaffebryggarn??? Joo jag! Jag kan ju tillägga att det här ALDRIG ALDRIG skulle hända mej annars! Men idag? Vart fan ska den här dagen sluta?


Bara en fråga!

Jag visste inte att det fanns telefonkiosker längre! Men min stora fråga är om det går att ringa från dom? Jag försökte....


Titta!

Titta vad världens bästa N kom hem med häromdagen! Nu ska här fotas kan jag tala om!


Pussss

Nu går jag och jobbar! Måste även se till o hitta en julklänning jag kan ha på mej på jobbet i morgon! Yepp jag ska jobba i morgon!


Bridget Jones

Känner mej för tillfället som Bridget Jones! Jag tycker synd om mej själv för att jag är ensam, jag dricker vin som iofsi är gott men som jag inte riktigt uppskattar, jag lyssnar på Elvis på LPn och gråter lite till "JulLotta på Liseberg" för att dom sjunger så fint (och för att jag nog blir lite känslig när jag dricker vin HELT JÄVLA SJÄLV) dessutom har jag på mej sveriges i särklass fulaste pyjamasbyxor! Ursäkta om jag frågar men kan det bli mer synd om mej?När man ändå!

När man ändå är ensam är det lika bra o fylla glaset till Max eftersom man inte har någon som kan springa o fylla på! Skål! Tänkte fira jul då.....??????

Jag brukar alltid gå in på drömtydningar när jag vaknar! Och det gjorde jag nu eftersom jag gärna vill veta vad det betyder om man cyklar hela natten! Och det stod att man skulle bli ledsen under dagen eller överraskad i en obehaglig situation! OKEJ?!! Va fan jag får nog hålla mej inne idag!


Vad händer?!

Så vad händer idag egentligen? För tillfället ligger jag i soffan och varvar ner efter att ha cyklat hela natten!? Vad är det för en sorts dröm egentligen? Sjukt konstigt! Dessutom satt styret löst så jag var tvungen att koncentrera mej ordentligt! Hm....vad säger man? Måste nog ligga här ett tag till iaf för jag är alldeles sluuuut!


Skura

Om min mamma sett mej nu hade hon nog gråtit floder, så dålig är jag på att skura golv! Och ska jag vara ärlig kan jag nog räkna på två händer ( om ens det) hur många gånger jag gjort det sen vi flyttade hit! Nej det där med o skura golv är inte min grej!


Im alive!

Jepp jag lever! Eller är halvdöd! Sjukt trött! Kan bero på att jag jobbat mycket! Idag är en ledig dag! Men jag har tusen grejer att ta tag i iaf!


Jag vill tacka....

Jag vill tacka Guuud för vinet!


Holy....

Holy guuuuud vad jag är trött! Har inte sovit många timmar i natt! Brukar vara så när det är fullmåne, men är det det nu? Shit för guuudsskull låt mej vara ifred så jag kan sova för fan! Det var bara det då!


Ingenting!

Vad har jag gjort idag? INGENTING! är slut som artist! Måste nog ta o lära mej att lyssna på min kropp! Så som sagt har jag legat i soffan och softat, kollat tv, målat lite, ätit lite, slummrat till lite, ja....


Sjuk i kroppen

Tro det eller ej, men jag har blivit sjuk igen! Fick pencillin av doktorn mot örat och nu tror jag att dom där jävla tabletterna har slått ut resten av kroppen! Välkommen alla sjukdomar! Är det någon som har en sjukdom så skicka den till mej väl jag tar den gärna! Jag har ändå varit sjuk i flera månader nu! Tjohooo!

Det är fan jobbigare o vara sjuk i kroppen än sjuk i huvuvdet (vilket jag vet att jag är mer eller mindre) men nu har nog sjukdomarna övervunnit! Tack för mej, jag lägger mej platt och viftar med vitflagg!


Frukost

Måste tipsa om en jätte goood frukost! Alla som känner mej vet att jag aldrig har ätit frukost! (förutom om jag typ är bakis eller något ha ha) men nu har jag iaf börjat med frukost (bra Josefin, tack tack). Frukosten består av: Fil, Ett skivat äpple, Honung och Linfrön! Och det Är verkligen gott!


Upp o iväg

Nu har jag stressat klart här på morgonen! Ska bege mej iväg till jobbet och senare blir det middag o mys med jobbgänget :)


Otroligt

Igår var det första dagen som jag inte åt något onyttigt på kanske tre veckor! Och det är ta mej fan helt otroligt! TRE VECKOR?!! det är pinsamt! Nu är det skärpning! Man kan inte äta onyttiga saker hela tiden! Det funkar inte! Så nu ska vi allt se hur länge Josefin kan hålla sej! Typiskt bara att jag håller på o bli sjuk igen så jag inte kan träna! Men sålänge jag kan hålla mej ifrån onyttigheter så är jag nöjd!

Hade en otroligt trevlig dag med Ava igår! Helt slut var jag av all lek men vi hade verkligen roligt!


Mys i soffan

Jag, Ava och dockan ligger o myser i soffan under ett varmt duntäcke! Kan faktiskt inte tänka mej en bättre måndag!


Dåligt

Har jobbat hela helgen och varit så trött så jag har inte ens orkat skänka en endaste liten tanke till den här sidan! Så är det ibland! Är det fler än jag som inte ens kan hålla ögonen öppna på kvällarna!? Tips välkomnas med öppna armar!


Svar!

Har fått svar på örjävlet nu! Jag har en cysta i örat! Trevligt! Och den verkar trivas bra, så det enda man kan göra är att operera bort fanskapet! Operation....ja vad säger man? Herregud vilken tur man kan ha här i livet! Tur man har träffat världens bästa kille, världens bästa familj och världens bästa vänner! Där har jag träffat rätt iaf!

Min stora fråga är bara: Hur duschar man utan att få vatten i öronen!? Lite äckligt o inte duscha fram till den 9e januari kanske?

Annars var det väl inget mer!


RSS 2.0