Livet

Livet lever, och jag står typ där och ser på. Ibland är jag med, och ibland inte. Konstigt det där. Ska jag vara helt ärlig så är jag oftast inte med, bara lite sådär. Jag är iaf fruktansvärt glad att jag har underbara N och alla underbara vänner. Jag har faktiskt inte mått så bra den senaste tiden. Jag känner mej så liten.

Jag längtar efter att få komma hem till gotland och bara vara! Gå i skogen och plocka svamp. Jag vill bort från stockholm, om så i bara en dag!


Kommentarer
VEM? Emlan

Åhh gumman, du är inte ensam, alla känner så någongång, livet är krångligt, men hur tråkigt skulle de inte va om allt va lätt?

Snart kommer du ju hit! längtar så finaste hjärtat! du har alla förutsättningar att bli nått stort! du är finast, gulligast, trevligast och duktigast:)!!

2011-10-05 @ 11:29:08
VEM? Anonym

Nej men hu det där låter inge alls bra, skönt att ni kommer hem snart så vi kan hjälpas åt att peppa dig lite! vi ´är så glada för att N har dig med man ser verkligen hur lycjkliga ni är tillsammans, m,an blir alldeles lycklig när man ser hur han tittar på dig och ser alldeles förälskad ut! och du skulle bara veta hur fint han pratar om dig :) mamma var oxå jätteglad när hon träffat er sist just för att du får N att må så himla bra och för att du är du och alldeles underbar <3

Vi längtar efter er och hoppas att vi kan ses när ni kommer hem, men känn ingen press hinner vi så hinner vi och så kan ju Emlan komma oxå isåfall!! många peppiga kramar från Erika

PS kan ´förstå att du tröttnar på S-holm och vill hem så kände jag efter 3 dagar ;)

2011-10-05 @ 19:15:14

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0