Lördagskväll!

Var på good middag hos Ammie och Johan i lördags! Det blev mycket vin, poker, lite dans och en pytte utgång! Men vi hade verkligen trevligt!


Puh!

Gudars vilken morgon! Vaknade och hade panik, har drömt hela natten att det varit stökigt här hemma! Och jag kan tala om för er att det är det på riktigt också! Mycket tal om sinnesron, och min sinnesro förstörs direkt när det är stökigt! Så nu har jag städat hela lägenheten, hela min väska och hela mej själv! Och gissa, vips så kom min sinnesro tillbaka och jag mår bra igen!


New!

Köpte mej ett par nya skor igår, och en liten jacka! Så om ni ser en Björn ute och gå i Sthlm så är det jag! Doktorn idag, önska mej lycka till!


Sminkfritt!

Nu ska jag bege mej mot liljeholmen! Idag är min lediga dag innan jag ska jobba hela helgen!

Förut använde jag nästan aldrig smink, nu gör jag det dagligen! Så idag när jag är ledig tänker jag köra sminkfritt! Mina annars så långa ögonfransar börjar sakta men säkert bli kortare pga allt smink och mascara jag använder! Och jag vill verkligen inte att dom ska bli det! Så nu får dom vila! Någon som vet om det är mycket skadligt att färga dom?


Pressvisning

Oj oj, jag är trött som en jag vet inte vad! Men sånt är livet, ibland är man trött!
Dom senaste två dagarna har jag jobbat för Rustas pressvisning. Otroligt trevligt! Igår var jag och Hanna café värdar, om man nu kan kalla det så, det var jätte kul! Här följer lite fina bilder, det finns väldigt mycket fint på Rusta tycker jag!









Temat på pressvisningen var camping! I dom olika miljöerna campade kaniner, hjortar, rävar och ankor!



Den här grillen ska jag köpa till balkongen.


Oj just det ja, höll på o glömma! Jag börjar med en ny kategori och rubrik, DAGENS OUTFIT! (hahaa)



Helg

Otroligt trevlig helg! Jag är lycklig som fått vara med världens bästa familj!


Något att läsa??

Skulle gå förbi kiosken och köpa EN tidning! men jag har ju en tendens att överdriva!


Äntligen.

Äntligen ska jag få träffa bästa mamma!


Hoppas alla får en bra dag då!


Bananer!

Jag är inte gjord för träning och det där med frukost är jag faaaan inte gjord för heller! Sitter nu här och försöker tvinga i mej en bananjävel! Och är den goood? Nej den är svin äcklig precis som allt annat är på morgon (förutom kaffe och cigaretter då) herregud det är så man får skämmas över sej själv! Men vad gör det om hundra år?


Hockey!

Igår var vi på hockey! Det var väldigt roligt! Första gången vi var på hockey var förra året och det var slutspel i Globen, då somnade jag! Men den här gången höll jag mina ögon öppna och N blev glad att Djurgården vann med 5-1 (tror jag det var). Tror dom vann bara för att jag var med! Idag ska jag äntligen jobba! Tjohooo! Och så ska jag röntga mitt öra! Ska bli intressant!

Att gå på hockey tar musten ur mister N! (se bild) ha haa!


Känslor.

Alltså känslor, vad är det för något egentligen? På senaste tiden har jag börjat tänka på det. Vad är det man känner egentligen? För tillfället känner jag ganska mycket! Hela jag håller på att bubbla över av alla känslo och skit som finns inom mej! Det är inte bra och vara ledig för då känner man sina känslor för mycket! Nu blev det här väldigt komplicerat känner jag! Men sånt är livet! I morgon iaf så får jag min dom, hur blir det med örat egentligen? Det är också en känsla! Och känslan jag har är att det nog inte kommer gå så bra, en känsla jag har! Lika bra o tro det värsta, då kan man ju bli glad om det går bra! MEN DET LÖSER SEJ!


Och hallåå en annan jag känsla jag har är att jag vill veta vem som läser om mej och mitt otroligt spännande liv! Så om ni tittar in får ni säga vem ni är!

Sooo looong suckers!


Ruuun!

Okej jag erkänner, jag är inte gjord för träning! Nu sitter jag här och tycker sjukt synd om mej själv för jag har ont i hela min kropp! Jag har sprungit två dagar i rad i hopp om att få bort träningsvärken som sakta men säkert äter upp mina ben och mitt otränade arsle! Men tyvärr, jag har så ont att det känns som, ja jag vet inte, men att en elefant har satt sej på mej! (inte satt på mej alltså utan suttit på mej) nu ska jag hoppa i duschen och äta karameller! Det får man när man tränat!


Buuuuuuuuu.

Hm, vad ska man skriva? Jag vill göra något, jag menar alltså inte att göra något nu men jag vill bara sluta o ha det tråkigt! Jag hatar tråkigt, och då menar jag allt som har med tråkigt att göra! På ett sätt är jag trött på mitt eget "det löser sej" Men dt gör det ju...jag vill göra något! Men ibland går väl livet ut på att ha tråkigt också!? eller?

Nej nu ska jag ta en springrunda och rensa mitt lilla men ack så kvicka och underbara huvud! Hej.

Monday!

Idag är vi på äventyr! Ska åka tillbaka till liljeholmen nu. Sen ska Latmasken ut o springa! Har sån fruktansvärd träningsvärk efter badmintonen igår!

Ammie o Johan var förbi igår också och käkade mat o spelade kort! Hur mysigt som helst!!


Söndag, bäst!

Jag tycker mycket om söndagar! Det är en skööön dag, speciellt när man får sova ut och gosa in sej i sängen hur länge man vill!
Igår jobbade jag en sväng sen möte jag upp N, syster, Daneil och Ava, vi gick en sväng på stan sen åkte vi hem till dom och såg så mycker bättre.

Idag ska vi dra och spela badminton och göra köttbullar!


såhär gott kan man sova en söndag! Tack för att N förevigar min sömn.....

Tro det eller ej!

Jag är precis påväg på en morgon promenad! Kors i himlen!!!


Måla

För ett tag sen kunde jag ägna en hel kväll eller en hel dag till att måla! Nu har det inte blivit mycket av det på senaste men igår tog jag mej i kragen och köpte nya papper iaf! Fan vad man tappar när man inte målar dock! Förut kunde jag måla upp en bild på ett par minuter och jag var nöjd, men igår tog det hundra år, men herre min skapare så trevligt, avkopplande och roligt det var! Nu ska jag börja måla igen och det på riktigt! Men först Borde jag sova!


Tankar en torsdag!

Egentligen har jag inte ens några tankar en torsdagsmorgon! Det är för tidigt för mej, vad har hänt liksom? från morgonpigg till sjusoooovare. Not goood! hm....

Det enda jag tänker på nu är att jag måste tvätta håret, varför gjorde jag inte det igår?


Planering

Gooode guuud! Vi har börjat planera Thailandsresan här och varje gång jag hör ordet Thailand suger det till i hela magen och jag får lite av en ångestkänsla, men det ska bli så jävla kul att åka iväg! Jag måste nog sluta tänka på att något dåligt ska hända faktsikt! Då kommer det inte gå bra! Dock är det ganska svårt att planera när man heter Josefin, jag hatar allt som heter planering. Men som tur är bor jag ihop med Mister-planera-allt-som-finns-i-hela-världen-annars-går-jag-under! (hahahahahaaa) Men tack gooode guuud för att han kan det, annars hade den här resan blivit allt annat än bra och jag hade varit ännu mera nervös!

Iaf, idag ska vi bege oss till en bokhandel och köpa en bok om thailand (shit nu sög det till i magen och jag svettas lite), huuuu!

ALLLTSÅÅÅÅÅ WHAT THE FUCK, JAG KAN INTE FATTA ATT VI SKA DRA IVÄG, DET ÄR HELT JÄVLA OFATTBART!



Pannkakor!

Vad gör man inte för den man tycker om? Joo man äter till o med pannkakor! Jag kan ärligt säga att jag absolut inte tycker att pannkakor är särskilt gott! Men eftersom älskade lilla N har gått och blivit dunder förkyld så ville jag vara snäll så då blev det som sagt pannkakor! Jag kan nu även erkänna att jag är Sveriges sämsta på att göra dom också men N var nöjd ändå!


En röd tråd...

Igår var vi på lite roadtripp jag och mister N, var på ikea och provade ut en säng som snart blir våran blandannat! Fy faaan vad skööönt. Och igår så hittade jag en grej som bara bara skrek "Josefin kom och plocka upp mej, jag skulle så himla gärna vilja vara hemma i erat hem" Och givetvis kunde jag inte hålla mej. Jag är en sucker för flaggor, och det här var en filt i lammull i flaggtema givetvis! Alltså den här filten är så skön va, den är så mjuk och den är så mysig! Nu har jag däremot lovat N att aldrig mer köpa något i flaggtema, looooovat så nu får jag hålla det! Men visst det kanske räcker nu ändå, det har ju blivit lite mycket på senaste!


En röd tråd...

Nää slut på det här...Nu ska jag dra till marika och ava! Hej då.



Saknar.

Ibland när man vaknar känner man sej deppig! och det är precis vad jag gör idag! Vet faktsikt inte varför, det bara är så ibland! Jag saknar alla hemma på gotland! Jag vill åka dit. Så är det bara.

 

Frossa!

Guuudars sååå goda bullarna blev då! Är man bäst så är man! Nu ska jag sova! Är ledig i morgon så i morgon blir det mys med Marika och ava!


Vad händer?

Vad händer hos alla idag? Vi bakar iaf bullar! Tjohooo!


Pusta ut!

Kom precis hem! Har jobbat en stund! Är egentligen sjukligt trött. igår mådde jag så jävla dåligt! Hade frossa och det kändes som att jag skulle frysa ihjäl, plus att jag typ inte kunnat äta något på två dagar! Inte bra! nu funderar jag på att sätta på lite bra musik och städa lite här hemma, det ser ut som en bomb! Egentligen skulle jag vilja ta ett glas vin också men det är nog inte så bra om man inte ätit något! Ja ja.....då tar det väl bättre kanske då?!

Så här fint är det hemma hos oss, jippi! Det blir nog lite vin ändå om jag ska palla det här!


Morgonmöte.

Anledningen till varför jag är uppe tidigt är morgonmöte. Annars hade jag aldrig gått upp såhär tidigt! Blir en lång dag idag! 9-20:15, men vad gör det om hundra år? Faan vilken sjusovare jag blivit!

Tänkte mysa till min dag med min pälsväst, den är mysig den!



Sooo looong suckers!

Om fyra månader...

Jag kan inte fatta det, jag sitter här och funderar och kan verkligen inte förstå det! Om fyra månader kommer vi att vara i Thailand! Det är helt sinnessjukt och ju mer jag tänker på det så pirrar det i magen! Det är liksom helt jävla fucking sjukt att jag Josefin ska åka iväg och vara borta i en hel månad! Shit alltså!

Det känns som att den här sommaren försvann på ett kick, och vad hände egentligen och vad gjorde vi? Men vet ni vad? Jag struntar i om jag fick jobba hela sommaren, för jag ska åka till Thailand och Bali och det ska inte ni, hahahahaa! Nej nu var jag taskig! Men så är det iaf och jag är sjukt glad för det! Även om jag inte kan förstå det! Och jag tycker verkligen att jag förtjänar det, jag är trots allt 22 år och har bara varit i Spaninen (7 år gammal) och i Frankrike (19 år gammal) så nu är det på tiden att jag åker iväg......

Lär ju bli en del skrivande om det här då jag är sjukt nervös, och kommer nog vara tvungen att skaffa mej sjukt starka mediciner (sömntabletter) för att överhubudtaget kunna åka iväg! När vi flög till Paris hade jag panik och grät som en gris (om grisar nu kan gråta).

/ JosefinSvin.


Fick låna bilden från google eftersom jag inte har några själv dåra! :)

Clown...

Känner mej som en clown, tänkte att lite rött läppstift skulle får mitt trötta face att se lite piggare ut iaf! hahaha, känner jag mej själv rätt blir det röda borttvättat innan jag går hemifrån! Jg tycker det är jätte fint, men jag känner mej mest som en clown då!

Nu ska jag jobba, så goooodbye!




10 koppar kaffe.

Idag är josefin trött, så trött så jag inte ens orkar röra mej. Jag borde verkligen göra mej iordning och dra iväg till jobbet, men jag ska bara dricka en kopp kaffe till! Mitt kaffe idag kommer säkert resultera i att jag kommer sitta i panik på tunnelbanan av en blåsa som snart spricker! hahaaa!


Min kille kan han!

Hur underbart är det inte när man möts av det här när man kommer hem efter en lång arbetsdag! Tror jag smälter, min kille han kan han!

"men Gud vad fin"
"jag hade ju inget att göra när du jobbade!!" sötnos!


Nymålat.

Nu har vi äntligen målat klart köket! Jag får panik när det är grejer överallt! Jag får verkligen panik men nu har vi målat klart och alla saker är inflyttade i köket igen!

Jag har aldrig varit en människa som haft ordning och reda omkring mej, varken i hemmet eller i huvudet, men nu så ni har det hänt en radikal förändrig och har jag inte ordning får jag panik och min sinnesro (som det så fint heter) försvinner snabbt och jag får´som jag sa innan, PANIK!

iaf när vi nu skulle måla om köket så fick N som vanligt göra allt det jobbiga och jag servade med färg och målade lite runt kontaker och så! Det passar mej perfekt men stackars N! Men han verkar ju trivas med det också så....


Så här såg det ut innan, ful jävla kaffelatte färg! Och tack goooode gud för att vi målat det vitt!


och här är det klart! Ska ordnas lite, men annars är jag nöjd!

RSS 2.0