Koh Lanta!

Just nu ar vi pa koh lanta, har inte gjort sa mycket har egentligen, vi softar mest! Men det ar skont! Jag har haft javligt svart att koppla av! Mister N verkar inte ha na problem med softandet iaf! Dessutom laser han typ ut en bok om dagen! Sa fragan ar vad som hant! hahaha!
Just nu kollar vi resvagar till koh lipe, det kommer bli vart nasta stopp! Alla sager att det ar sjukt fint dar!
Ska forsoka lagga in lite bilder nagon dag, men vi har annu inte hittat nagon data som man far gora det pa! Angrar att vi inte tog med en egen! Det ar typ gratis wifi overallt! hhahaa, men det ar ju latt o vara efterklok!
I morgon har N lyckats fa med mej pa moppe fard! Vi far se hur det gar! Kanner jag mej sjalv ratt sa kommer hastigheten inte vara over 10 km i timmen!
Nu drar vi pa marknad! Pusss ooo Kraaam

Suuuper soool!

Har ar det en riktigt super sol som visar sej hela dagarna! detta har resulterat i en super rod mister N och en mindre rod men nagorlunda brun Jossan! Vi har det helt fantastiskt! Vill inte gora nagot annat an o typ ligga vid poolen o sola o bada! Det ar sa fucking vaaaaarmt!
I gar var vi uppe pa view point pa phi phi! Det var verkligen suuuper jobbigt att ga upp dit, och N klagade hela tiden pa att han ALDRIG mera skulle gora det! Nar vi sedan kom ner var vi sa mora i kroppen bada tva sa vi holl pa o do! Vi la oss i sangen och N borjade mixtra med kameran! Och det slutade inte gott kan jag tala om! Han RAKADE namligen radera alla vara bilder pa hela kameran! Jag som typ inte kan bli sur sa att det inte gjorde nagot, men det var bara att palla sej upp till view point igen! Jag holl pa o do och N ocksa! Pavagen upp sa jag att jag aldrig skulle forlata honom och mitt huvud svor jag at honom som bara faaan! Men nu har vi iaf nya bilder fran view ponit! jaja shit happends when you party naked som man brukar saga och jag kan saga att har vill man inte ha na klader pa sej ens! Men faaan vilken utsikt! hahha! Det var vart det!
Imorgon ska vi forsoka lagga upp bilder! Nu blir det mera bira och soft hang i Koh Lanta!

Phiphi!

Nu ar vi pa phiphi! Tusan vilken fantastisk o! Helt sjukt vackert!

Flygresan gick bra, aven om jag fick ett mindre sammanbrott nar vi gick pa planet fran arlanda till Istanbul! Jag borjade lipa men N holl mej ihanden sa det gick bra! Och det gick bra for orat ocksa! No problems!

Det ar helt underbart har! N ar vaaaaaaldigt rooood, som en krafta! Jag ar ocksa lite rod men mest brun! Ja ja vi far nog bara inse att vara kroppar fatt en chock! Inte na sol pa valdigt lange! Och nu ar det hur mycket som helst!

Skriver snart igen! Hoppas alla mar bra dar hemma! Vi saknar er iaf, men vi har det valdigt bra har pa stranden! Ha haa!


Nytt hår!

Känns som att mitt hår föds på nytt när jag varit hos Hanna! Hon har i så mycket produkter att jag tappar räkningen och mitt hår får en chock! Ha ha! Men tusan vad lent o fint det blir alltså! Tack underbara Hanna!

Hanna o Jossan in action!


Troll.

Har fixat lite här, men jag är som på nålar! Så jag beger mej ut. Tänkte dra förbi Hanna på salongen och hänga lite o umgås! Hon ska också hjälpa mej o tvätta håret, eftersom det fortfarande inte får komma vatten i örat så är hon snäll o hjälper mej ibland! LYX!


Mitt hår är en katastrof! Troll var namnet.


Bara den här dagen kvar.

Wooooow, nu är det bara den här dagen kvar in sweeden typ! Vi åker i morgon, klockan 12:15 går flyget. Känns konstigt! Jag har panik och kan inte tänka på något annat! Jävla tjat på mej, men what too dooo? Tanken att sitta på ett flyg får mej att vilja svimma och aldrig mera vakna förens vi är där. Tänk om man ändå kunde ha det så bra. Men nu är det såhär: Det är bara o ta tjuren vid hornen, sätta sej på det där jävla flyget, sitta där och hoppas så in i helvete att det håller sej kvar i luften.....Är iaf sjukt jävla glad att vi ska mellanlanda, tack gooode gud för det! Alla säger att det är bättre att åka raka vägen om man är flygrädd, men jag känner tvärtom!

Det roligaste är att jag vet att jag kommer säga när vi är framme att det inte var så farligt! Men jag kan fortfarande inte glömma känslan när vi fick gå av planet i Frankrike, det vart den största befrielse jag haft någonsin!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen sysselsätta mej med att börja städa och plocka här hemma. Det är bara o ta tag i min andra stora fobi, nämligen EL! Hahahahaa, jag orkar inte med mej själv! Alla sladdar ska dras ur, allt ska stängas av!

Snart är vi i Thailand! Och jag ser framemot att få bada, sola, dricka paraplydrinkar, få uppleva underbar natur, vackra stränder, och bli bruuuun!


Här var man brun o fin!

Snart sååååå..............iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................... 

Måndag

Har haft en riktigt trevlig måndag! Först var Marika, Danne o ava här! Senare kom Ammie o johan. Vi har spelat kort och ätit kakor, och jag har druckit vin! Så nu kan jag nog sova gott den här natten också! Ha haa! Lite alkisvarning på mej men vad faan nu är det ju seeeeemester! I morgon är det FUCKING SIIIISTA dagen hemma! Sjuuuukt!!!


Svartvitt!

Fastnade i en gammal film! Den är faktiskt jätte bra! Älskar gamla svartvita filmer! Allt är så fint! Är nog född i fel tid!


Skingra tankarna!

Måste försöka sluta o tänka på resan! Så jag går ut på en promenad! Egentligen kommer väl det bara resultera i ännu mera tankar, men försöka går ju!


Herreguuuuud!

Jag har paaaanik! Tycker det är skit jobbigt att vi ska åka! Låter kanske väldigt konstigt men jag tror typ att jag kommer dö! Jag har en sån jävla konstig känsla i magen! varför blev jag av alla människor flygrädd? Det är nog det som spökar! Det spelar ingen roll hur många gånger alla säger att det kommer gå bra! Jag är fan rädd ändå! På onsdag åker vi, känns hur konstigt som helst, men sen är vi iväg i en hel fucking mååååånad! Och bara vi kommer dit så är det ju typ en hel månad innan jag behöver oroa mej igen över flygningen! Nu ska jag fortsätta packa och gå igenom min garderob! Tänk vad mycket roligt man hittar när man letar och rotar runt! Måste ju vinna över N bara i våran packningstävling! Men än sålänge leder jag med hästlängder!


Konsten att packa!

N har nu packat klart sina grejer! Hur ska jag kunna slå det här? Känns som att vi har en liten tävlig han o jag! Men han kan räkna med en fet förlust! Ha ha!

Som sagt har vi haft en lugn helg! Fick massa böcker av mormor! Nu har vi mycket att läsa! (så vi slipper umgås alltså!! Ha ha) Nu ska vi ta det lugnt o vila ner sushin som vi klämde i oss för några timmar sen men som ännu står mej upp i halsen!


Soft helg!

Vi har haft en riktigt soft helg! I fredags träffade jag fina Lisen i Jenny! Drack några glas vin, åt Cesarsallad och ananas men mer avancerat än så blev det inte!




Mums!

Jag o N är vid mormor o morfar o myser! Mormor bjuder på dry martini! Mums!


Örat

Mitt öra börjar smått bli bättre och bättre. Hör fortfarande inget typ, men det kommer komma tillbaka så småningom. Mitt stora problem nu är att det är mera utstående än det andra. Detta kan ju tyckas som ett värdsligt problem, men jag som har haft sveriges minsta öron innan som typ går inåt istället, har nu ett öra som är utstående! ja ja! Jag är glad att dom fått bort det som inte skulle vara i örat och det är väl huvudsaken.

En annan grej som är lite jobbigt är att dom rakat på sidan, så jag kan inte ha uppsatt, men det har jag ju typ aldrig ändå! Ska visa lite bilder på örat tänkte jag, för den som vill se. Ingen vacker syn, men nu ser det fint ut mot vad det gjorde innan. N tog bilderna för att vi ska ha dokumenterat om det skulle vara så att örat inte vill hitta sin ursprungliga plats, om ni förstår vad jag menar? Doktorn sa nämligen att örat kan gå tillbaka efter typ ett år, om inte så....ja då får vi se helt enkelt!




men visst ser ju ändå ärret fint ut? :)

Förberedelser!

Man måste ju någonstans börja med förberedelserna inför resan! Därför är jag idag uppe med tuppen o ska tvätta! Sjukt jobbigt att gå upp såhär tidigt! Men vad gör det om tusen år?


Home!

Det kommer vara med sorg i hjärtat som vi förmodligen efter resan ska sälja våran lägenhet. Jag har aldrig känt mej så hemma någonstans som jag gör här. Jag älskar att gå runt här o pyssla o mysa! Tur man kan ta med sej alla grejer sen när man flyttar!


N fattar inte vad jag ska med alla ljus till, men hur mysigt är det inte med ljus? Jag tycker iaf om det!

Det här är min favoritsak! Jag älskar att den är så gammal att den inte går tillräckligt snabbt men vad gör det när det knastrar och låter! Hur mysigt som helst! Plus att det var mammas första skivspelare.

Den här fåtöljen har jag fått från mormor och morfar! Den är faktiskt från IKEA, men för väldigt längesen!


Det här underbara skåpet fanns i min mormor och morfars gamla sommarstuga! Jag fick det för längesen och har alltid tyckt att det är så himla fint! Min gammelmormor har haft det, om jag inte minns fel. Lappen som är på skåpet är en anvisning hur man skulle medicinera folk. Jag har alltid älskat gamla grejer, och blanda det med nytt. Egentligen borde jag nog bo ute på landet i något gammalt rukel. Och det ska jag också göra någongång, men inte än.


Gooood News!

wioooo! Igår gick det bra hos Doktorn! Hon sa att allt såg fint ut! Underbart att höra. Då är det alltså fritt fram att åka till Thailand! Wiiioooooo!

Jag har ett litet problem bara! Jag ska börja tryckutjämna mina öron nu, för att förbereda till resan. MEN jag har aldrig och då menar jag aldrig kunnat göra det. Tryckutjämna är nämligen det värsta värsta jag vet. Har jag gjort det någon gång har det varit av misstag, och då har det gjort så ont att jag typ velat dött! Hur tusan ska man göra då? Jag måste ju göra det! Annars kommer det göra ännu mer int i öronen.

Kanske inte verkar som världens problem men för mej är det verkligen det! Jag har aldrig kunnat snyta mej heller, därav min överkonsumtion av nässpray! Jag är beroende av nässppray! Men nu måste jag alltså börja tryckutjämna för att trummhinnorna inte ska bli för intryckta. Hm, det är väl bara att bita i det sura äpplet! shiiiit!

Nu är det en endaste vecka kvar! Och jag är så nervös så det knyter sej i magen. Hur ska det gå med den där fucking jävla flygresan? kan man inte ta en båt ändå?


Flyga?

Flyga eller inte flyga! Det är frågan! Nu går jag till doktorn o får min dom! Önska mej lite lycka!

Hatar o ha alla dessa kläder! Men snart så.....kanske?!!


Shoppa.

Sitter o väntar på mister N. Vi ska åka iväg o shoppa lite underkläder att ha med på resan. Så man inte behöver tvätta det första man gör! Kanske hittar vi något annat roligt också!


Herreguuud så blek man är nu alltså! Hur ska huden klara av den här omställningen som väntar? Den kommer verkligen få en chock! Men som sagt så blir det nog o ligga gömd dom första dagarna så ingen tror att det är två vandrande spöken som kommer. Vill ju inte skrämma iväg alla stackars människor!


Måndag.

Måndag idag då, och endast 9 dagar tills vi åker! Sjukt ju! Idag har jag inte pysslat med så mycket! Gått en promenad, letat efter mina sommarkläder (i dom 12 olika kassarna i källaren, någon som vill ha kläder hör av er!) annars har jag bara softat!

Efter den här helgen med typ bara onyttig mat blir det nyttigt fram till vi åker! Jag får inte äta något godis! (jag kommer bli galen!!!)

Promenad varje dag nu!


Onyttig var namnet

Hej jag heter onyttig! Och med det menar jag: inom loppet av 12 timmar åt jag Sveriges godaste hamburgare, sedan tryckte jag i mej tacochips och efter det åt jag en pizza! Detta varvade jag ner med en halv flaska vin och bärs! Woopwoop! Thailand om 10 dagar dååå.....


I stan!

Är i stan o myser med lilla familjen! I morse var jag duktig o gick en morgonpromenad!


Sleep

Dags att sova! Jag är verkligen super trött! I morgon väntar en ny dag. Super trevligt att Tessie och Kenny kom förbi! Nu går ögonen i kors! Godnatt!


Time

Nu är det verkligen time o börja laga lite mat! :) fint besök i form av Tessie och Kenny ikväll! :)


Helrenovering.

Har precis gjort en helrenovering i lägenheten, det såg förjävligt ut. Sen har jag även hunnit med en helrenovering på mej själv! Jag såg också förjävlig ut! ha haa!

Igår var jag med underbara Ava, vilken dag vi hade! Stina kom förbi en sväng också! vi hade det verkligen super trevligt!


Den här ungen är verkligen min ögonsten! Jag smällter bara jag ser henne! Och vild är hon med, hon är verkligen överallt!








En slagen hjälte. Det var jag med kan jag säga, däckade på soffan klockan kvart över sju!


Vad gör det?

Inte direkt en pigg Josefin som sitter här o häller i sej kaffe! Men vad gör det när man ska få vara barnvakt till underbara Ava idag!


En kväll med Vera!

Mötte upp snyggingen Vera på söder! Efter ett tag i kylan fick vi panik! Fy faaan vad kallt det är ute! Vi satte oss på o'learys o drack en bira och åt lite goooda nachochips! Vi tyckte att o'learys passade oss bättre än en hotellbar! Nu blir det sängen! Looove!



Onsdag?

Är det onsdag idag? Jag blir fan förvirrad av att vara sjukskriven! Vill bara jobba! Nu ska jag möta upp Emlan som är i stan! Och ska förhoppningsvis träffa Ammie också! :) har kommit på att min klädstil är sveriges tråkigaste! Tjocktröja o jeans! Det är det enda jag använder nu för tiden! Byter väska idag iaf! Ha ha! Den här fina fick jag från farmor! Hon tyckte jag kunde ha den i Thailand! "den är ju inte så mycket att hålla reda på" farmor känner mej hon!!


Kan inte förstå!

Snart åker vi! Det känns så himla konstigt och jag har ännu inte förstått det! När kommer det egentligen sjunka in? När man står där på flygplatsen eller? Ibland på kvällarna när jag lagt mej brukar ångesten komma! Jag blir helt svettig och får typ panik! Hur ska jag klara flygresan? Jag får verkligen panik. Och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att jag får panik! Kanske är det tanken på att inte kunna göra något för att rädda sitt liv om det skulle hände hända något! Men vad är det som skulle kunna hända då?

Vad faaaan ska man göra åt flygskräck? Det känns som att alla tycker man är larvig när man pratar om det! Bara jag sitter här o skriver om det nu börjar jag svettas och får panik! Vad ska jag göra? Vad kan man göra? Ska man droga ner sej? Supa sej full? Ha haa! Mycket tankar i mitt huvud kan jag säga!

Om jag kommer till Thailand så kommer jag stå där på en strand och vara så jävla nöjd med mej själv! Funderar på o åka nu, men ta en båt i stället! Det borde ju gå? Alltså jag kan inte beskriva hur jäääävla skööönt det ska bli o lämna det här jävla vinterskiten och komma till soooool! Och få bli lite brun! Men det bästa av allt är att få åka med bästa N, för fi faaan vad vi är värda det!



RSS 2.0