Solbrillor

Dom här coola solbrillorna hittade jag på lindex häromdagen! Hur coola är dom inte?


Blommor!

Jag är väldigt förtjust i blommor! Och då menar jag väldigt förtjust! Jag förstår inte hur man klarar sej utan blommor! Det gör en glad och det är vackert! Jag har en pelargon här hemma som jag vårdar med mitt liv typ! Jag pratar med den (frågor på det?) och tar kort på den varje dag! Jag tror faktiskt att den trivs väldigt bra här för den växer så det knakar! Med andra ord älskar jag blommor! Önskar jag bodde i ett stort hus med fönster överallt så man kunde ha blommor överallt!


Middag o promenad

Ammie och Johan var här igår! Vi käkade taco och gick en promenad! Super trevligt! Underbara lillebror åkte hem igår, tråkigt!

Nu sitter jag här och är typ Sveriges tröttaste människa, puh! Tog en morgonpromenad för att vakna till, men icke! Är ännu tröttare nu! En dusch kanske?


Ozzy

Insåg just att jag inte har några bilder typ från Ozzy, bara en hel hög med filmer! Hade dock sjukt mycket bilder från innan konserten så jag bjuder på dom! :) nu ska jag kolla igenom alla filmer och återuppleva den typ bästa dagen i mitt liv! Shiiit vad bra det var! Förhoppningsvis får man uppleva det en gång till! Jag har ett minus bara, och det är att publiken var sjukt tråkig! Stackars Ozzy! Det var inte ens någon som körde "one more time!" buuu för tråkiga sverigepubliken!


Kalas!

I fredags fyllde världens finaste lilla Ava 2år, eftersom vi var på Ozzy då så hade vi mysigt trädgårdskalas för henne på lördagen! Guuud vad alla små barn är fantastiska! Så söta och guuud så mysigt vi hade!














Imorgoooon!

Imorgon hörrni då kör vi fullt ös på Ozzy! Fy fan vad jag längtat efter det här! Det ska bli sjukt skoj!!


Döskallar

Döskallar var väl inne för hundra år sen! Men det skiter jag i för jag tycker om mitt nya linne ändå!


Popcorn

Får nog ta o inse att jag aldrig kommer bli nyttig! Var iaf ute o sprang igår! Men fan alla onyttigheter är för svåra för mej att motstå! Fast ibland kan man ju välja ett "nyttigare" alternativ så då fick det bli popcorn!




Puh!

Vilken dag på jobbet! Jag är slut! Nu har vi ätit mat, och äntligen fick jag mitt efterlängtade kaffe! Började lipa på jobbet när jag insåg att jag glömt mitt kontokort hemma! Då är man kaffe sugen då! Men nu mår jag bra igen!

Ha ha ibland undrar jag själv hur jag tänker, tog på mej kjol o TJOCKtröja idag! Innan jag ens hunnit fram idag var jag så jävla svettig! Smaaaart tjej!


Vänner!

Har haft Ammie o Johan på middag! Väldigt trevligt! Underbara människor! Nu ska vi slappa i soffan o sen blir det nog en tidig kväll för mej, work i morgon!


Reeed

Jag tycker det är väldigt vackert med röda naglar! :) det känns elegant! Målade tånaglarna också men jag har insett att jag inte har någon nagel på mina småtår! Är inte det konstigt?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2169786/images/2012/pic_203663123.jpg" class="image">


09:10

Vart är du solen när jag behöver dej? Behöver solenergi när jag har grejer o fixa! För tillfället ligger jag död i soffan o latar mej!


Monster.

Holy, jag måste skärpa mej! Jag tycker synd om alla i min omgivning (läs Mister N). Jag har aldrig förr haft problem med PMS, men nu för tiden blir jag så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det är hemskt! Jag sa till N häromdagen att jag verkligen försöker vara snäll, men jag försöker så mycket att all min energi går åt till att tänka att jag ska vara det och då finns det ingen energi att vara just snäll sen! Nu börjar jag iaf bli snäll igen, men jag blir ett monster! Vad ska man göra åt det?

Stackars stackar N, det är han det går ut över, men som tur är vet han om att jag tycker om han ändå!


Ett monster.


Sol i sinne!

Sol i sinne, jag vill inte vara inne! Ha ha, faan vad fyndig jag är! Sitter på balkongen o solar o myser! Underbart väder!


Parkhäng

Har hängt i parken med min bästa N idag! Vera kom dit efter en stund o joinade oss! Väldigt trevligt!! Nu dricker vi lite vin o lyssnar på musik och byter erfarenheter!


Fredagen

Igår var det fredag ja, och idag lördag! Och det bästa är att jag är ledig! HEEEELA helgen! Fantastiskt! Vi var trötta som vanligt igår, men vi tog iaf oss i kragen o tog en öl med Tessie och Kenny! Super trevligt! Varför är man alltid så trött? Idag ska vi hänga i parken och bara ta det lugnt! Hoppas på fint väder!




Fransar

Hanna färgade mina ögonfransar härom dagen ju! Det blev väldigt bra! Nu behöver jag inte ha nån mascara alls! Och det är ju väldigt bra för ögonfransarna om inte annat! :)


Nytt golv!

Igår när jag kom hem från jobbet hade bästa N lagt nytt golv i hallen! Jätte fint var det! Mindre glad var jag över allt jävla damm, herreguuud! Det där dammet äter sej in överallt! Försökte städa bort det igår, dammade, våttorkade, sopade, ja you name it! När jag trodde jag fått bort det värsta skulle jag dammsuga det sista och då sa det "puff" i dammsugarn så nu är det lika dammigt igen! Så idag får N snällt köpa en ny dammsugare, eftersom han var så smart igår och dammsög lite av dammet med den! :) SMAAAAART!!!!

Nu måste jag duscha, jag har damm i håret, munnen, näsan, i kläder, hela jag är damm!


Syster

Nu ska jag åka o möta upp världens bästa syster i staaaan! Sen blir det jobb! Jag är faktiskt pigg idag, kan bero på att jag somnade i soffan igår typ halv tio! (gav upp kampen om fjärrkontrollen, jag ville se hemmafruarna på wisterialane, och N ville se hockey! Han vann för en gångsskull! Ha ha!)

Jag är väldigt väldigt nöjd med min hårfärg! Det blev super bra! TACK Hanna!


Promenad

Jag och N har precis varit på promenad! Väldigt skönt!

Har umgåtts med fina Hanna idag! Vi har suttit i parken o druckit kaffe o pratat skit! Hon har färgat mina ögonfransar också! Det blev jätte bra! Nu är jag slut som artist så nu blir det hockey och fruktsallad i soffan!


Varmt

Varmt på balkongen kan jag tala om! Men skönt! Det är skönt att bara sega, det behöver man ibland! Samla tankarna o höra på fågelkvitter!


Sunnyday!

Sol idag, tjohoo! Vaknade av solen strålar, så den här dagen kommer bli fantastisk! Är super nöjd med mitt hår, det blev ljusare men väldigt bra! Får se vad dagen bjuder på, ska iaf försöka ta det lite lugnt!




Ljushuvud!

Har varit vid bästa Hanna o färgat håret typ hela dagen! Det blev väldigt bra, jag är hur nöjd som helst! Nu ska jag på möte med jobbet! Spännande!


Barnvakt

Ikväll är vi barnvakter! Hur mysigt som helst! Trollet sover nu, vilket jag också höll på att göra, det har verkligen varit fullt ös på jobbet idag!! Puh! Nu blir det mera hockey!


Klänning

Nu är det dags för morgon möte! Hade mer än gärna legat kvar i sängen men det är bara o palla sej upp! Har på mej en jätte fin klänning från Dagmar! Tyvärr kommer inte jag o klänning så bra överens men den är verkligen super fin!


Hjälp!!??

Vi har tema "fest" på jobbet vilket innebär att vi ska vara festklädda! Och jag som har jeans på mej typ alltid, på vardagarna, på fest, ja hela tiden! Hur ska det här gå? Hjälp!!??


Toooday

Idag har varit en bra dag! Har jobbat, städat lite, käkat mat och nu ligger jag o N i soffan o kollar hockey och äter chips! (dom är by the way slut, det tog tre sekunder ungefär!) N har varit duktig och byggt en möbel till balkongen, det blev verkligen jätte bra! Plus att man kan förvara lite grejer i lådorna! Nej nu ska jag slicka ur resterna av dippen i skålen! Ha haa!


Slitna jeans?

Kommer inte överens med slitna jeans! Men idag fick det bli så!


Måla

Sitter på balkongen och bättrar på brännan! Hur underbart är det inte med sol? (ingen kan väl inte tycka det?) trots ett hemskt uppvaknande gör jag det bästa av dagen! Har precis målat naglarna i jordens alla färger, och snart ska jag göra mej iordning för att bege mej ut till mormor och morfar o mysa!


Underbar uppvakning.

NOOOOT! Jag har nog aldrig varit så sur, klockan halv åtta vaknar jag av att hela lägenheten vibrerar! Sur som ett bi springer jag runt i hela lägenheten i panik för att urskilja vart ljudet kommer ifrån och i vilken vägg, golv eller tak jag ska banka i hårt som faaan! När jag yrat runt ett tag inser jag att det kommer utifrån och dom håller på o borrar upp ett stort hål i fasaden (eller något skit) för att göra ett luft hål till ett torkskåp, och då inser jag att jag typ inte har några kläder på mej och tre killar/män står o glor utanför och garvar lite. Vilken morgon! Men snälla jag ville ju bara få sova lite. Fuck borrar, sågar och allt skit som för oväsen.

Igår var vi vid Vera en sväng, gillar den där tjejen alltså! :) Vi drack en Hof på balkongen och myste i kvällssolen! Underbart!

När jag o N skulle åka hem droppade jag en mycket intelligent kommentar: Till att börja med bor Vera nära Globen, och när vi satt på balkongen kunde man höra massa ljud därifrån. Jag tänkte väl inte mer på det utan kanske att det var en konsert eller något.........

"Älskling jag tror att det är någon konsert eller något i Globen nu!"
N kollar lite undrande på mej (som att jag vore Sveriges dummaste person) och säger:
"Josefin, nu måste du väl skämta med mej?"
Jag tittar på honom och ser ut som ett frågetecken, men plötsligt går det upp ett ljus! (pling)
"Hahahaaa, oj da" Säger jag, FÖR DET ÄR VÄL INGEN SOM MISSAT ATT HOCKEY VM SPELAS JUST NU I GLOBEN VA??!

Godmorgon da........

Lyx

Har precis avnjutit en lyxmiddag bestående av falukorv i ugn och potatismos! Hur gott som helst! Nu ska vi slöa i soffan o kolla klart hockeyn!




Och nu då?

Har precis läst ut min bok! Den var bra, inte så vidare komplicerad utan lätt och avkopplande! Vad ska man läsa nu då? Hatar när böcker tar slut!


Drömmar

Har drömt som tusan i natt, kommer inte ihåg om vad, men man märker det bara när man vaknar! Undrar egentligen vad alla römmar beror på? You never Know.

Idag är jag ledig och i morgon också! Jag mår lite halvdåligt så det kan vara ganska skönt så man kan vila upp sej lite. Nu ska jag städa upp här lite sen ska jag sätta mej på balkongen och läsa ut min spännande bok!


Bästa svaret!

Ha haa! Lennart från Orsa gjorde just min dag! Han fick frågan "har du bråkat med dina grannar?" och hans svar var:


Have a nice day!


Redan fredag!

Redan fredag, vart tog den här veckan vägen? Nu ska jag jobba hela helgen men det ska bara bli roligt!

Gårdagen var en skön dag! Spenderade halva dagen på balkongen, träffade Hanna för en kaffe, umgicks med lilla familjen och bara hade det hur mysigt som helst!


Våren

Ja man kan väl inte missat att våren är här nu, vi har firat in den med valborg och alla underbara träd och buskar har börjat slå ut. Och i o med att allt börjar slå ut får jag hålla mej inomhus. Hela jag är som en igentäppt jag vet inte vad, känner mej iaf helt jävla groggy och jag får panik för att jag inte kan andas, hur mycket jag än försöker. Trevligt med pollen! Tjohooo, grattis Jossan.

Idag är jag ledig, tänkte göra så lite som möjligt! Hade tänkt tvätta men eftersom jag har världens bästa kille så gjorde han det igår när jag var på jobbet!

Här kommer massa bilder från dagarna som gått.













Superduper trevlig Valborg!

RSS 2.0