Oooh vilken helg!

Full rulle har det varit hela helgen, men den har varit mycket trevlig! Jag har jobbat hela helgen, men hunnit med en heldel ändå! Super trevligt!

Fredag:


Begav mej hem till Julia och Natta, vi drack lite vin och for sen iväg på lite äventyr på stan!

:)

Lördag:

Efter några timmars jobb tog jag mej hem till Stina och Jeppe, dom hade lagat så jävla gooood mat. Vi drack några glas vin och åt lite ost och kex, meningen var väl att vi skulle gå i väg till någon kvarterskrog :) Men vi blev så trötta efter den goooda maten så vi satt i sängen och pratade skit och kollade när grabbarna spelade tvspel! Väldigt trevligt det med!



Döööda efter maten! :)

Stina min underbara FINA! (vilket fantastiskt rim!)




Loooooove!

Jag är så kär! Och gooodmorgon by the way! :) Som sagt jag är så kär, är det inte underbart att känna så? är man inte glad då!!!

Nog om det, är uppe super tidigt i dag, jag ska nämligen på möte och sedan work work work! :) Jag är kär i mitt jobb också, hur underbart är inte det då?

Ikväll ska jag umgås med bästa Natalie, det ska bli super mysigt! Återkommer när jag kommer hem, för nu ska jag göra mej i ordning!

Idag tänker jag vara sådär vansinigt glad och underbar!



Soooo looooooooooooooooooooooooooooong suckers!


Myser.





Marika dammsuger och jag och avis sitter i sängen, dock tycker hon inte att det är så roligt när jag sitter vid datorn! stackars barn! :) ska snart bege mej hem, men först tänkte jag leka med busfröet här!

soo looong suckers!


Josefin är vaken!

Japp det är jag, har varit det en stund och ska snart bege mej till min underbara syster och AvisPavis! Behöver en dos av dom :) Mina fantastiska bästa underbara sötnosar!


Om några dagar kommer min bästa bror hem ifrån thai! Vad roligt det ska bli! Nu vill jag ha honom hemma! Han är ju trots allt våran lilla plutt!

Igår hade jag på mej mina "nya" byxor från stadsmissionen, det var många som undrade vart dom kom ifrån! Och alla tyckte dom var fina! :) Bra med budget, hade på mej en tröja också från kappahl som kostade mej 70 spänn! :) 10+70=80! Det ni!

Sooo looong suckers!


Redo för en fantastisk dag!

Köpte tre par jeans igår på stadsmissonen. Utsvängda alla tre, och jag älskar det! Har fått dille på utsvängda jeans! Tjohoo!





Ännu är det mörkt!

Jag har redan varit vaken i en och en halv timme, sjukt och jag vet inte om det var så jätte smart av mej att gå upp så tidigt då jag ska jobba ganska sent idag! men men....då sover jag ju gott sen!

Sitter här i soffan och dricker kaffe och kollar på Nanny! I Loooove her! Är jag kanske den enda?? Två avsnitt är det dessutom på raken! Tjohooo!





Biljard och bärs!

Ja som sagt blev det lite biljard och bärs i lördags, trots att vi tog det lugnt så var jag och N helt döda dagen efter! Hua! Men vi hade en trevlig dag i soffläge! Skööönt faktsikt ändå!

Ska berätta om en sjuk grej som hände igår.
Jag och N låg och bråkade i soffan (på skoj alltså) När jag kom på att jag skulle måla på honom med en penna. Sagt och gjort, men givetvis fick jag igen! Han målade på mej.
Dagen efter ska jag gå till jobbet och jobba, jag står där och klockan tolv är det dags för lunch. Jag går ner i lunchrummet och på vägen ner kollar jag på min arm och inser att jag har en SNOPP målad på armen med grön penna!!!!!!!!!!! Så ja, då har jag alltså varit på jobbet och jobbat i två timmar med en snopp på armen! Jätte kul, kul humor min man har! Och det värsta är ju att jag inte märkt något och glömt tvätta bort det! Ja jaa, jag tvättade bort det ganska snabbt efter att jag sett det, men det var en spritpenna! Lyckat!


Stina

:)



Soo looong suckers!

Gooodmorgon underbara!

Iadg är det måndag igen och det är dags för en ny vecka och nya tag! Är sjukt trött, men snart är jag nog pigg när jag hinkat i mej några koppar kaffe!

Ska ta mej till jobbet och jobba, sen ska jag hem och ha en storstädning här hemma! Det behövs verkligen om man säger så!

I Lördags var i väg och spelade biljard en sväng! det var super kul även om jag suger på det sjukt mycket.
Nej nu måste jag göra mej i ordning! Sooo looong suckers!

Slänger upp bilder senare.

Ha en bra dag!

Ha en bra dag allihopa! Nu går jag till jobbet, färdigfixad, glad och klar!

Soo loong! (Suckers)





Fredagsmorgon.

Fick gå upp lite tidigare idag för att jag, dum som jag är, lovat N att dammsuga innan jag går till jobbet! Fy faaan det var det värsta jag gjort, det ljudet i öronen är ju bäddat för att bli på pissdåligt humör! Fy faaan! Men nu är det gjort iaf!

Satt och kollade igenom mobilen, hittade lite roliga bilder, slänger upp dom :)

Ska jobba, men börjar tolv så då hinner man ju softa lite på morgonen, Om man nu inte behöver dammsuga! Nej men vi ska få hit en mäklare som ska kolla lite på lägenheten! :) Hoppas det går bra, annars kommer jag skälla ut den jäveln om han inte tycker tycker det, FÖR JAG HAR FAKTIKST DAMMSUGIT KLOCKAN ÅTTA PÅ MORGONEN!

Soo looong suckers!


Sötaste ungen i världen!

Hon börjar redan bli som oss och ska ta kort på sej själv! Next egogirl!

Jag känner mej fortfarande obekväm i mina glasögon, trots att jag haft dom ganska lääänge...

Bästa Emlan som är i thai!

Bästa N!

Fina syster!

Bästa bror och kusin, som också är thai, alla är i thai utom jag!!!!!!!

Ointressant!

Okej, jag är erkänner. Jag skriver en sjukt ointressant blogg! Men det är nog bara för att jag jobbar och aldrig gör något annat roligt! hm....men jag trivs. hahaha! Nu ska jag göra mej i ordning och sen.....babam JOBBA!

Sooo looong suckers!

Shiiiiit!

Är sjukt trött och har en malande värk i huvudet! Herreguuud! Ska hoppa in i duschen nu och sen fixa mej. Ska åka till bästa syster, Natalie ska med också :)

Alltså jag har drömt så mycket inatt, man önskar ju att man kunde få veta vad alla drömmar betyder, hade varit intressant! sjukt säger jag bara! Sjukt tycker jag det är att folk verkar kunna skriva vad som helst på sina bloggar! Men vad är det man säger, sex säljer eller?

Såhär känner jag mej idag, vill bara skrika, hm....ett vårskrik kankse?? Idag är det minus igen ja.....


Tisdagstrött.

Så jävla trött jag var när jag skulle upp idag! hua! Men nu är jag iaf vaken och sitter och laddar för att jobba idag! Till klockan 21! Men guuud så kul det ska bli, jag längtar redan!

Jag har så mycket tankar i huvudet, jag vill göra så mycket grejer! Jag vill göra allt och helst nu, NU NUUUU!

Hahaaa!

Snacka om att jag är sjukt looost i datavärlden! Inte så bra på att fixa och dona har jag kommit på! tråkigt, man önskar ju faktiskt att man var lite bättre på det! Nää nu ger jag upp, ska laga lite mat istället, magen kurrar!

Uppackad!

Nu har jag äntligen packat upp alla saker, tog sin lilla tid! Sitter hemma och myser med ljus och tvn! Längtar tills N kommer hem! Tusan vad jag saknar honom idag!



Har fått hit mina elvisskivor, skulle bara behöva en spelare att spela dom på :) Någon som har?

Soo looong suckers!


AVA!

Är otroligt glad att vara moster till den här lilla ungen!

Snodde bilden av Mamarika :)


Borta bra men hemma är nog bäst....

Ja så är det, skööönt att vara på gotland, men jag blir alltid så glad när jag kommer hem!
Har varit jätte trevligt att träffa alla, men nu sitter jag här igen med mitt kaffe, datorn i knät och efter tio på tvn! Har faktiskt lite att stå i idag, tog med mej massor av mina saker ifrån gotland, så jag ska snart börja plocka upp det! :)

I lördags hade vi kalas för bästa N, Middag och trevligt sällskap! N fick ett xbox kinnect, eller vad det nu heter! Så nu vet jag vad han kommer göra om kvällarna! :) När vi kom hem satt vi och kollade på biljetter till sweden rock! Vill verkkligen verkligen gå på det! Ozzy spelar, det skulle vara så grymt att se han!

slänger upp bilder!



Söta barn!


:)


Fina mamma!


Hahahaa!

Soo looong suckers!

GOT(t)land.

Är hemma hos mami och papi nu! Dags för frukost!

Sällskap

Natalie kommer hit en sväng för att låna vårat internet, och förhoppningsvis för att umgås lite :) hahahaa! Skööönt med lite sällskap.

Kan inte bestämma mej hur jag vill ha min blogg, så nu sålänge får det vara såhär, tills jag kommer underfunn med hur man gör, och när jag kan betämma mej!

Borde klä på mej, men det orkar jag inte! Som tur är bryr sej inte natta särskillt mycket, och absolut inte jag heller!

Faaan vilket fucking humör jag är på idag! Dessutom luktar det löööök i hela lägenheten, alltså löök på riktigt! Vem fan steker lök nu liksom? Dålig luftkonditionering (eller vad det nu heter) här alltså, fy faaan!

Okej, nu ska jag klaga lite...

Är så fucking jävla trött på allt! Det är inte bra för mej att vara ledig tror jag! Jag saknar mitt jobb så sjukt mycket! Jag vill vara på jobbet! Men jag tror nog inte att det här i grund och botten handlar om att jag inte är på jobbet.

Jag tror att det handlar om att jag är trött på att det är vinter och kallt, att jag känner mej onyttig...Vintern tar slut på mej. Jag trivs inte när man inte kan vara ute sent på kvällarna i linne och shorts, att man inte kan hoppa i ett par skor och bara gå ut och ta en skööön promenad! Jag vill ha värme och sol, jag vill vara brun och fin, och inte blek och grå som man är nu! Helt sjukt hur vintern kan döda en människa...Men så vill jag bara poängtera också att jag tycker om vintern när man kan åka skidor, när man kan göra något åt/med den..

Egentligen tror jag inte det handlar om det heller, jag tror faktiskt bara jag har en sjukt dålig dag! Jag borde inte tänka så mycket, borde nog gå o lägga mej igen och vakna i morgon, för då är allt mycket bättre.

Trötter...

N är en trötter, och han sover...sover redan liksom! hahahaa! Kul kille ;) Men det är ju skööönt för mej, då slipper jag ju han! he hee skämtosidoo, ska faktsikt hoppa i sängen. Får bara försöka väcka trötter först!

Men sov gott. Sooo looong suckers!


Saknar Emlan som är i thai! Du får komma hem nu!

Beger mej.

Till syster och chillar! Tråkväder ute, så vi blir nog inne idag! Inte mej emot då jag kan pussa på Ava hela tiden! Tjohooo!

Sooo looong suckers!

By the way, fick en superfin sminkväska av mamma och pappa i julklapp, med spegel och allt. Hade inte öppnat den innan, men faaan vad bra den är. Mitt eget namn står på den också! Mamma är fyndig hon :)



Red..


Jag och mina bästa tjejer på balen i trean! Åh vad jag saknar!

Äntligen morgon!





Har typ inte kunnat sova i natt, jätte hjobbigt! men nu är det äntligen morgon och jag har gått upp...Kan inte hjälpa det med jag älskar morgonen, inte många som gör det! Älskar att dricka kaffe i min egen takt, få sitta och fundera, ta en cigg, kolla allt på datorn.....det är underbart!

Idag tänkte jag umgås med min syster, det ska bli väldigt mysigt!

Soo looong suckers!


Jag ser det snöar jag ser....

det snöar, det var väl roligt hurra? NEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!! Jaag skrev ju det förut, dom här vårtecknen som vi fick se en glimt av var bara fucking lureri! haaa....där fick vi!

Nog pratat om snö. Idag är jag ledig, vad gör man då? Hm...ska iaf städa! vi får hit en mäklare någon dag så då får det ju se lite fint och städat ut, och det gör det verkligen inte nu. Jag är världens slarvigaste.
Är sjukt sugen på att möblera om. Men jag vet inte hur. Har alla problemet med att man möblerar efter tvn? Varför ska man egentligen möblera efter tvn? jag blir galen. Vi är mer beroende av tv än vad vi tror. Ska faaaan kasta ut den och sitta och lösa korsord och spela spel på kvällarna i stället, fuck tv om vi säger så!

Lär nog bli några inlägg idag då jag känner på mej att jg kommer bli sjukt rastlöööös av att vara hemma!

SSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGG SUUUUUUUUUUCKERS!

Tisdagskväll!

Jag och bästa har precis avslutat en födelsedgsmiddag på MAX! Mums! :) N har så ont i halsen så han känner typ ingen smak, så vi tänkte ta en riktigt födelsedagsmiddag när han blir bättre och kan njuta av maten :) Så idag blev det alltså max, men det var super gooooott! Namnam!

Nu sitter vi i soffan och dricker whiskey, så där lagom gammalt och moget! Ska snart ta ett bad!

Annars har det väl inte hänt så mycket, har jobbat....super kul som vanligt!

Sooo looong suckers!


snart tänkte vi åka till fjällen! :) Lika bra och göra något kul med snön när den ändå tänker stanna! hm............

Tidsfördriv.

Lovar du att vara ärlig?
Varför inte?
Du heter:
Josefin
Smeknamn:
Jossan, Josse, Willy...
Låt som när du är ledsen sörjer till?
Mamas and the papas.
Beroende av: 
Mat, cigaretter (hooosthoooost), Kärlek, Närhet, Folk omkring mej.
Vem behöver du mest just nu: 
Ingen, men en fungerande hjärna hade varit nice. 
Vad tror folk om dig?
Att jag är väldigt förvirrad tror jag! Annars bara gott :)
Stämmer det?
Vet inte, det var svårt, folk får faktiskt tro vad dom vill...
Vad får du oftast komplimanger för?
Mina lååånga ögonfransar, och hm...mina ben...
Brukar du skratta för dig själv?
Ja ofta, men tycker mest om att skratta med folk faktiskt!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"? Puss"
Var bor du?
Stockholm
Trivs du där:
Trodde aldrig jag skulle trivas någon annanstans än hemma hos mina föräldrar, men ack så fel jag hade. Jag trivs som fisken i vattnet, så bra som jag aldrig gjort!
Sprit, cider, vin eller öl:
Bira.
Brukar du bli för full:
Hahahaaa, ja....sjuka mninnesluckor har jag också typ alltid..
Vad har du för mobil operatör:
Tele2
Är du allergisk i mot något:
Typ vissa nötter, männskliga och i form av mat... 
Nästa mål i ditt liv:
En fet resa!
Hur svarar du i mobilen:
Beror på vem som ringer, men oftast hallåå, ohyfsat, jag vet!
Vem ringde du senast?
N.
Antal timmar sömn inatt: 
6 underbara timmar!
Sov du ensam:
Nopp, med bästa!
Tycker du om din pappa:
Ja såklart! Han är världens bästa pappa!
Brukar du komma i tid:
Hellre lite tidig än lite försen!
När mår du bra:
När jag får vara med dom jag tycker om, när jag målar, när jag sover, när jag är vaken, när jag är på jobbet, när jag är hemma, ja HELA tiden! (när mitt humör tillåter!)
När blev du fotad senast:
På nyår :) Annars gör jag som alla andra och tar bilder själv!
Hur känner du dig nu: 
Hungrig, pigg, glad! På ett strålande humör!
Vanligaste färg på dina kläder:
Önskar jag klädde mej i glada färger varje dag, men det gör jag inte! Som N Säger "Svart svart svart"
Är du smart:
Ja det är jag! En funderare...
Var du aktiv i skolan:
Ja väldigt!
Vad saknar du:
Värme, sol, Min bästa bästa vän, EMIL, MARIKA, AVA! mamma och pappa! Och N som är på jobbet!
Hade du en bra kväll igår:
Ja, jobbade sent, men det var en riktigt trevlig kväll!
Favorit dryck på morgonen:
Kaffe for life!
Rakar du benen:
När jag orkar! :)
När brukar du oftast gå och lägga dig:
22:00
Är du blyg?
När jag känner mej obekväm!
Sysslar du med någon idrott:
Oförskämd fråga! NEJ och åter NEJ! Men jag har...hahahaaa!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja. ABSOLUT!
Är du bortskämd:
Beror på hur man ser på det, är väldigt bortskämd med kärlek! Kärlek kan man inte få för mycket av, men människor som inte är vana vid det kan nog bli lite hm...skrämda? Kommer ifrån en väldigt kärleksfull familj!
Vad gör du i morgon:
Är ledig från jobbet och umgås med min syster och Ava och Natalie :)
Vad är det värsta du vet?
Folk som inte håller tiden! Eller allt som är orättvist!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Inte mycket!
Vad behöver du just nu?
Någon som rycker upp mej ifrån soffan, eller en stor kram.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?
Är dom ens bra förebilder?
Vad längtar du till?
Jag längtar till sol och värme, och tills jag kommer till jobbet!
Har du bra vänner och äkta vänskap? 
Ja det har jag verkligen!
Vad är det finaste du fått?
Bästa underbara N! En fin familj och världens bästa AVA!
En speciell dag du minns:
Den dagen då jag bestämde mej för att flytta! hahahaa! Alla dagar i PARIS! Jag tycker alla dagar är speciella! Varje dag händer något speciellt som man minns!
Hur gammal är du: 
21
Tycker du om någon just nu:
Ja guuud ja!
Om fem månader:
Då är det sommar och sol!
Du samlar på:
Har väldigt svårt för att göra mej av med grejer och skiljas från saker, speciellt kläder..
Gröna eller röda äppeln:
RÖDA.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: 
Mami! Syster, Emelee, N.
Vilken tid gick du upp idag:
05:00, tror jag! Varför? För att ge N en födelsedagskram!
Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja
Har du strumpor på dig nu: 
Nej, jag hatar faktiskt strumpor!
Vad ska du göra ikväll:
Fira min bästa, städa och äta goood mat!
Är det okej att gråta:
Ja verkligen, och mycket också tycker jag!
När grät du senast:
Hm...för någon dag sedan! när jag var lite arg!
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Åka bort, spara!
Bär du glasögon eller linser:
Yes box, glasögon!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej finns andra grejer som är viktigare!
När går du upp ur sängen en helgmorgon:
När jag vill...
Vill du gifta dig:
Ja i las vegas, som Elvis! Eller på en strand i hawaiiskjorta!
Vill du ha barn:
Någongång!
Solar du ofta: 
På sommaren. Och om jag fått på vintern! :)
Är du bra på att laga mat:
JA!
Gillar du att dansa:
Ja, helst mycket och med trevliga vänner!
Är du flygrädd?:
Visste inte att jag var det förrens jag flög till Paris och grät hela resan! Fy faaan vilken pärs!
Vad dricker du helst när du är törstig:
Cola, eller helst vatten, älskar vatten!
Vilken är din favoritglass:
Är faktiskt inte ett fan av glass, gillar bättre chips!
Tror du på ett liv efter döden:
Beror på, men jag hoppas på ett liv efter döden, det tar väl inte bara slut? 
Tycker du om sushi:
Ja det är fööör gooott!
Vad äter du helst när du ser på film:
CHIPS OCH DIPP!
Bor dina föräldrar tillsammans:
JA och dom älskar varandra!
Har du tandläkarskräck:
Nej, ibland by the way! Beror på vad dom gör...
Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Både och..
Vilken ögonfärg har du:
Gröna.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Har väl hänt..
Biter du på naglarna:
Nej. 
Röker du:
Hooost hoost ja..
Hur ofta tränar/motionerar du:
Räknas det att jag går på jobbet varje dag? :)
Vad gör du på helgerna:
Umgås, jobbar. Vad jag känner för!

Sooo loooong suckers!


Födelsedag, jobb, städa....

Idag fyller världens bästa N år! Tjohooo! stackars min lilla bara, han är så sjuk och måste jobba iaf! Men han fyller iaf år, så grattis till honom! Får ta hand om honom när han kommer hem! Huuuu! GRATTIS GRATTIS!!!

Idag ska jag jobba! Helt fantastiskt! I morgon är jag ledig, vad gör man då? Förslag?? hahaha! Trodde aldrig jag skulle säga det! Men jag vill bara vara på mitt jobb hela tiden för jag tycker det är fantastiskt roligt!

Nu ska jag dricka upp allt mitt kaffe, och ta o vakna!




Måste städa idag...Puh...

Underbar dag!

Japp det är det! Solen skiner liksom! Och mitt humör är idag på topp, kan nog inte bli bättre. Eller jo, om solen hade gjort en brun, det hade varit det bästa. För så blek som jag är nu har jag nog aldrig varit! fy faaan! Jag brukar vara jätte brun....Tänker på alla i thai, fan så orättvist ;)

Behöver sol på denna bleka kropp, Vill att mina fräknar ska komma tillbaka och brunbrända ben! Tack....


Puss och soo looong Suckers!

Hello babies!

Snön har äntligen börjat smälta, ingen har väl undgått det! Men tror inte att det här är slutet på en hemsk vinter, det är bara lureri det här. Våren kommer inte komma förrens om typ flera månader! Men lite kan vi ju njuta av att se snön smälta och se lite sol...Hallååååå det är sol! Sjukt...

Har insett att jag är sämst på att blogga, men vem är inte det ibland? Ska försöka ändra på det, jag älskar ju att skriva, så varför inte göra det lite oftare då :)

Idag ska jag jobba, älskar mitt jobb. Älskar att ha något att göra! Och att få kombinera sitt jobb med något som man älskar så göööör det bara! Nu ska jag fixa mej, tjohooo! Mitt enda problem är att jag har lite klädtorka, fantasin är inte på topp när det gäller outfits hahahaa! Men det går nog bra ändå! :)

Skrivver mera snart....Soooo looong suckers!


Snö, snööö, snöööööööööö!

Är trött på snö, vill ha sol och värme, men vem vill inte ha det? Sitter och tänker på Min bror och bästa vän som är i thailand. Varför får alla andra åka utom jag? Orättvist! Nejdå, dom förtjänar det men jag är avundsjuk! SOM FAAAN!

Min förkylning vill inte ge med sej, så jag är hemma idag, käkar apelsiner och dricker te...Och här Snöar det, IGEN! Vill någon veta hur mycket jag hatar snö??? Det går inte att beskriva, Just nu iaf. By the way så älskar jag snö när jag är i fjällen, delade känslor sådär litegrann!

Nu ska jag äta liute frukost, Kesella med flingor och bär, nyttigt....Försöker mej på att vara lite nyttig. gick inte så bra igår kväll dock när jag tryckte en påse med ostbågar! Kanske går bättre idag? :)


Bästa Marika och Ava. Saknar dom...

Hittade massa roliga bilder i dator från jag vet inte vad??? Typ sommras, men det är inte mina bilder...konstigt!

Saknar Emlan.

Emil, saknar han med!

FYYY FAAAAN! (rent ut sagt)

Ja så kan man också skriva en rubrik, och det är just det jag gör. Jag mår piss, skit, fucking jävla dåligt alltså! Måsta få klaga lite, det kanske känns bättre då! Och jo det gör det faktiskt, handsvetten försvann just!??? hahahaa! Okej inte kul! Men hallå vad tycker ni är roligt egentligen? Faaan vad jag svamlar!

Men allvarligt vad är roligt att läsa om? Jag Kanske också ska börja lägga upp nakenbilder och skriva om sex som alla andra konstiga mänmniskor gör. Men jag tror inte jag bjuder på det nöjet, över min döda kropp om man säger så!

blablabla, nu ska jag fixa iordning mej och dra till jobbet!

JÄVLA FUCKING SKIT FÖRKYLINING!
soo looong suckers!

2011!

Hello allihopa, och gott nytt år på er! Jag är värdelös på att blogga, men jag har jobbat så mycket och är sjukt trött på kvällarna! Men nu är jag tillbaka!

Vi hade en fantastiskt nyår. Emelee, Ammie och Johan var här. Vi käkade middag kollade raketer och spelade spel! Suuuper mys hade vi!

Idag står det jobb på schemat, men jag slänger upp lite bilder! Soo looong suckers!





















Sen spårade jag och Emelee med kameran, vilket händer lite för ofta...




Vi säger så....


RSS 2.0