upp o iväg!

Nu är jag klar, men tydligen så går tiden sakta idag. Men då får man ju lite tid över o slötitta på tv, kan ju vara skönt. Hoppas den här dagen blir fantastisk!


Puss åååå Kraaam

Lite nya grejer!

Har samlat på mej lite nya grejer! Snart (läs nu) Är det fullt i våran lägenhet. Och hur många ljus hållare kan en tjej samla på sej egentligen? Men det är ju fint med ljus. Kan man säga att jag är en ljus-hålls-samlare?



Nya skor av mor&far.

Nya skivor, hur underbart är det inte med lp? Måste skaffa mej en spelare bara. Men frågan är ju vart den ska få plats?

Och tadaaaa! Titta vad det växt i växthuset! Basilika är det som kommit fram. Inte dåligt! N är världens bästa såare :)

Nu ska jag avnjuta mitt sista kaffe. Goooood shit! :)

På tal om kaffe.

Erkänner en grej, jag är sämst, sämst i världen på att koka kaffe. Frågan är hur svårt det kan vara? Mäta upp vatten, och måta upp kaffe. Lika många skopor kaffe som vatten. Är det vatten till sträcket där det står 4 så ska man ta 4 skopor med kaffe. så är det. Men jag har en störning. Jag måste ta några skopor kaffe till. Och vad blir resultatet av det? Jo starkt kaffe som inte går att dricka. Men idag alla kära lyckades jag. Jag stod länge och väl och slets mellan att kasta i en skopa till eller inte. Men icke. Så nu sitter jag och avnjuter mitt kaffe i soffan! Underbart!

Jag har varit sjuk hela påskhelgen. Inte roligt! Men nu är det mycket bättre och jag är tillbaka på jobbet! Jobb i dag med! Sen är det dags för AfterWork med hela jobbet, ska bli fantastiskt roligt!

Vill också sända en tanke till min underbara gammelmormor MormorLisa!


Fina ava tycker om att bada!


Soooo looong suckers!


Home

Nu är jag hemma. Mycket trevligt att få umgås lite med maruska och avispavis. Har precis städat Ns garderob, och nu kan man ju fråga varför och det kan jag svara på. Jag vet faaan inte. Borde nog ha tagit tag i min egen garbderob istället, men snäll som jag (ALLTID) är så....

Vi var förbi stadsmissionen en sväng, hittade en super cool spagettiburk där, och ett bord som jag ska åka och hämta sen. Tänker ju liksom inte bära det hela vägen hem och upp för den här förbannade backen. Thats it!


Hoo hooo!

Tudeluuuu!

Ska dra till liljeholmen och träffa marika :) Tjohooo! 

Gissa vad vi gjort! Vi har köpt ett växthus. Superroligt! Jag hoppas i min själ att det kommer upp något nu! Spännande. Seee you!

Soo looong suckers!


Leva Livet!

Det är viktigt! Glöm inte bort det. Tänk att du är bäst och att du är viktigast i världen! Jag är viktigast i världen. Med dom här tankarna går jag och jobbar. Nu lever vi livet!


On My Way...

Nu drar jag snart på middag! Hoppas alla får en underbar fredag! det ska jag ha :) Puss å Kram!

Soo loooong suckers.



Önskar.

sitter här och lyssnar på ABBA, brukar inte göra det så ofta, men när jag väl gör det tänker jag på min mamma. Inser hur mycket jag saknar vissa människor, önskar att jag kunde samla alla och bara umgås. Men det kommer nog dröja!

Härom dagen när jag tänkte att jag skulle ringa så kom jag på att jag inte har någon att ringa typ. Marika och mamma finns ju alltid där. Men Emelee är utomlands och Natta är i Nice. Stina är i Norge, och Alla andra jobbar. What the fuck, vem ska man ringa? Nej nu får faaan alla ta o komma hem!

Jossan om du läser det här, så se framemot ett trevligt telefonsamtal när du minst anar det :)


Just nu...

Sitter jag här och tar ett glas rosé, inte illa! Jag och N har varit i vinterviken och druckit kaffe (N har druckit mer barnslig som han är) Och ätit en macka. Super mysigt och soligt! Kan inte sluta tacka gud för att han äntligen har skickat hit solen. Tack tack tack!

 Nu ska jag göra mej i ordning för att sen åka på middag hos Ns bror. N ska på fotboll, och jag får åka på middag själv. Men det går ingen nöd på mej för det!





Någon jävla blå inställning på kameran. Hm????


Sol i sinne

En grej som jag och Emlan älskar är citat från Sunes sommar. "sol i sinne, brunn inne" och så köper han en sollampa. Okej inte så roligt kanske, men se den filmen iaf! Faaan vad jag saknar Emelee alltså.

Det behövs iaf ingen sollampa här inte. Har suttit ute på balkongen i någon timme och har nu fått lite vårsol i ansiktet. ÄNTLIGEN! Sjukt vad jag har saknat dej kära sol.

Antar att jag kommer vara mer röd än brun ikväll, men det är det värt.


Så här snygg är jag idag, lägg även märke till min polisong (eller hur man nu stavar det) Som jag råkat klippa av när jag skulle klippa luggen lite, hahahahaa!

Idag tänker jag

Att jag bara ska va, inte göra någonting. Tänkte bara vara hemma och parkera mej på balkongen. Har också ett litet projekt i min rastlösa kropp, måste nämligen städa balkongen innan jag sätter mej där. Men det får det vara värt. Åh vad glad man blir när solen skiner!


Dags o klä sej.

Men tvätten är inte riktigt klar än. Så jag har inga torra kläder. Fördriver tiden med att kolla tv, dricka kaffe, sminka mej och bara va. Skönt. Så länge medans kläderna torkar får jag sitta här i handduk.


Någon sa för ett tag sedan att man ska le på bild, hahahaa, men om man inte kan det då? Om man bara ser rolig ut, vad ska man göra då? Förslag....

Tvättid......

Jaha, så var man ledig, men jag tvättar. Dessutom klockan sju. Men what the fuck gör det, lika bra o gå upp tidigt så man inte missar något av dagen! Höll på o missa tvättiden bara för jag ville tydligen inte vakna idag, men maruska ringde och väckte mej, för tydligen vill Ava inte sova.

Har varit lite dålig update här. Men här kommer lite bilder på vad som hänt.




I lördags var vi ute hela dagen, kollade fotboll, spelade biljard, umgick med underbara vänner och bara va. Vi hann med mycket. Till och med lite dans på kvällskvisten, underbart!


Jag har hunnit träffa fina klara.

Vi var ute och drack lite öl tillsammans! Mycket trevligt!



Nej nu kallar tvätten. Soo loooong suckers! Idag ska jag träffa Avispavis och Maruska!

Haaa haaaa!

Tack gooode gud för att man inte bor kvar på gotland, det är skönt att ha distans till den där ön. Jag tänker inte bry mej vad folk säger. Utan jag känner att jag tycker att det är skönt att jag kommit längre än andra människor. Jag är glad att jag inte deltar i allt skitsnack.

trött tjej!

Har varit en trött tjej många dagar nu, men idag känner jag mej faktiskt ganska pigg. Tror ni tröttheten kan bero på att man ställde om klockan?

Nu ska jag ta o locka till mitt hår lite och sen dra i väg och jobba några timmar. Senare ska vi åka hem till marika, danne och AVISPAVIS! vad jag saknar dom :)



SOOOOL

För tillfället kan man ju inte få nog av sol, så jag beger mej ut. Ska möta upp underbara klara vid centralen :)


Soo loong suckers!


Funny day

Idag är en riktigt rolig dag! Jag ska nämligen träffa min underbara klara! ska bli fantastiskt roligt då vi inte setts på länge! Just nu sitter jag och dricker kaffe för att bli pigg, då jag typ inte sovit en blund inatt! men men så är det ibland!


Sov med blött hår igår, det får vi tacka för idag!


EMELEEEEEE!

Grattis till världens bästa Vän Emelee som fyller år idag! Snyggast i världen och bästa!


:) Saknar dej som tuuuusan!

Sunday!?

Rubriken har två innebörder, 1, det är söööndag! Och 2 det skulle ju vara fint väder idag, men någon sol har vi då absolut inte sett! Lite ledsen blir man ju. Dock har jag och N haft en underbar dag tillsammans. Vi har ätit en superduper mysog frukost, varit och fyndat på bolagret som hade 50% på typ allt i butiken, och så har vi varit runt på lite andra ställen också! Jätte mysigt! Nu sitter jag i soffan och mina ögon går i kors, så jag kommer nog parkera mej här resten av kvällen! Ha en trevlig kväll allihopa!
Soooo looong suckers!



Lite nya ljusa gardiner.

En ny hängare.

Lite rosa har ju aldrig skadat, men man får hålla det på en låg nivå så att jag inte inkräktar på Ns manlighet :)

Salt och peppar kvarnar!

Lite matlagning har det också blivitt idag! Pasta och sås :)



Älskar fredag!

Konstigt det där, att ett lugn kan svepa över kroppen när det är fredag! Hm? är det så för alla eller? Trots att jag typ aldrig är ledig helger så är det ändå skönt. Tror det har att göra med att alla får en annan attityd.

Hade en underbar dag igår, snörde på mej mina nya skor och gick in till stan och hem till Hanna. Där hade dom dukat upp mysigaste frukosten. Dock har jag svårt att gå i mina nya skor, och jag snubblar på dom hela tiden. Hur konstigt är inte det?


Jag är så duktig. Nu ligger jag före N i slitning av skor :)


Ammie


Adam


RSS 2.0