TRÖÖÖTT!

Jag är så trött, har varit det hela dagen, antagligen för att det är måndag!?? eller? nej nu tycker jag alla ska sluta och klaga på måndagar. Vad har stackars måndag gjort mot alla? Måndag får bara skit. Jag älskar måndag!


Måndagsbarn.............

Puuuuh...

Faaaan vad trött jag är idag! Sjukt, vill verkligen inte ens gå upp idag! Herreguuud! Men men jag ska ju jobba så det är bara att palla sej upp! Det har varit en sjukt trevlig helg men den har nog satt sina spår. Skidor + utgång är inte en sån bra kombi men vi hade trevligt trots att vi var sjukligt trötta.

Nu ska jag hälla i mej sjukt mycket kaffe och göra mej i ordning.


Kosten i helgen har verkligen inte varit den bästa, så nu är det väl bara att börja om, hahahaa! Tillbaka på ruta ett..


Tvspel och bärs..





Snodde bilden av Stina :)

Igår åkte vi till liljeholmen en sväng och träffade marika och danne, vi hann med lite shoppning också! N öppnade upp plånboken och betalade, älskade sötnos! Så det blev lite smink, STRUMPOR, 14par! :) och sen lite underkläder.

Nää nu måste jag skynda mej, soo looooong suckers!!!

Vi klarade oss...

Utan brutna ben och armar i skidbacken. Faaaan vad roligt det var, men nu är man lite mör faktsikt!
Jag drog precis i mej en öl, för att hinna med grabbarnas tempo, våran lägenhet är nu förvandlad till en ungkarlslya och jag får leva mej in i den rollen, Bira, fifa, och chips :) Inte mej emot iofsi!
Nu ska jag ta mej en dusch o sen hälla i mej ännu mer bärs!









Skidåkning!

Idag står det skidåkning på schemat! Tjohooo! Lillebror är här, och ska förlja med! Undrar hur i helvete det här kommer gå?? Alltså vi är ju ganska bra på skidor men det var ju ett tag sedan! Vi får se!
Ikväll blir det utgång också verkar det som, nice!

See you soooon, sooo looong suckers!

Sötnosar

Ns syster har världens sötaste barn :)




Aldrig tyst

Undrar om det bara är jag som tänker på det, att det aldrig är tyst här i sthlm? Det är ALDRIG tyst här. Jag kan sakna det så mycket. Jag saknar att gå ut o sätta mej på trappan på Gotland och bara inse hur tyst det är, man sitter där och drömmer och hajjar nästan till i stället när det åker förbi en bil. Men här är det aldrig så. Det bara brusar av bilar hela tiden. Kanske har jag lite hemlängtan? Kommer nog egentligen aldrig bli en storstad tjej. 

Igår hade vi en riktigt mysig kväll, Marika, Ava och Danne var här på middag. Vi åt (hade ju kankse varit konstigt annars), drack kaffe och kollade tv, och så pratade vi ju lite också såklart! Mys var det iaf!

Idag är jag uppe sådär vansinigt tidigt igen. Det är så tidigt så man typ mår illa. Fy faaaan vad tidigt det där. Helt mörkt ute. Orättvist att jag ska behöva gå upp så tidigt när det inte verkar som om någon annan behöver det, Kunde inte annat än skratta när grannen tände badrumsfönstret för en stund sedan, Ha din jääävel du fick också gå upp tidigt. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen, eller vad säger man? (mohahahahaaaaa).

Nu ska jag hälla i mej kaffe och ta min underbara medicin, så jag bli sådär härligt oberäknelig och underbar i humöret..........


Hittade en sjukt rolig potatis igår, eller så rolig var han inte för han sa ju inget roligt eller så, men den var fin.

Busunge.

Puss på er. Soooo looong suuuuuckers!


Åhh........

Går ganska bra med städningen! Ska bara dra ett varv med den där fucking jävla dammsugaren (om man får uttrycka sej så??). Hua!
Sen har jag ju bara mej själv att städa upp också, hela jag ser ut som hej kom och hjälp mej. Jag skulle behöva en makeover som heter duga! Och en hårinpackning. Många säger till mej att jag har så fint hår, men nej, ni behöver inte vara så avis på det för det är inte ett roligt hår jag har kan jag säga. Kankse finns en andledning till varför mina kompisar har kallat mej Trollmor...


Josefin 2008...
(och jag loooovar att det inte är en peruk jag har!)

Josefin 2011...Finns en likhet.

Goooodmorgooon underbara!

Idag är det torsdag och jag är ledig, tjohooo! Trots att jag tycker väldigt mycket om att vara på jobbet kan det vara skööönt att vara ledig ibland faktsikt! :)

Blev lite smått sur, eller mycket arg när mamma ringde och väckte mej, trodde först att jag skulle ta telefonjäääveln och kasta den rätt in i väggen och skrika massa elaka dumma ord, men jag sansade mej och var snäll! Hon var ju pratsugen, så ja! Mina humörsvängningar behöver ju inte gå ut över alla, det räcker med N! (stackars N).

Idag står det städning på schemat, fyy faaan vad booooring! Men jag tänkte göra städning lite rolig. Hur gör man det by the way? Musik? Får nog dra för gardinerna här..

För att prata lite om min nyttighet så säger jag bara...DET GÅR BRA! Förutom igår då, åt en korv med bröd och en hamburgare, fast vi hade iofsi lagat det hemma? Som om det gör någon skillnad!!??? Men annars går det ganska bra. Hade dock behövt börja med någon träningsform, är lite sugen på simmning. Är det bra träning? två, tre gånger i veckan (kanske).


Här sitter jag och är så jävla snygg som vanligt!

Allvarligt, hur fina är inte dom här blommorna??? Finaste jag sett iaf!

Med det säger jag gooodmorgon!

Lugn morgon!

Tackar för det. Har precis gjort mej iordning. Solen skiner idag. Lite vår kanske?

Inga humörsvängningar än, sköööönt, men som tur är har jag hållt mej isolerad här hemma nu på morgonen. Så det är nog därför. Däremot börjar magen kurra nu så jag ska käka frukost innan jag dra mej iväg till jobbet. Annars kan det ju hända att man får humörsvängningar på grund av tom mage, och det är ju onödigt att utmana ödet.


(förlåt att jag glömt fälla ner toalocket!) hahaaa...

Soooo loooong suuuuuuckers!!!!!!!!!!!!!!!

Upp o ner, och upp o ner...

Jag det är precis så mitt underbara humör är av tabletterna jag äter. Underbart! NEEEEJ! Är trött på det här och stackars N har ett helvete!

För att förklara hur det är.
Igår ringde N till mej och väckte mej, fine inga problem med det, men sen kom "smällen" som skulle rasa hela min värld. "Jossan kan jag gå på hockey ikväll?" Shiiiit, vad skulle jag säga liksom? Doooont leeeeave me ensam? nej jag säger ju givetvis "ja såklart du kan det" Medans det egentligen inte var okej alls, och jag kan inte förklara varför egentligen, men jag skyller på tabletterna och mitt ostabila humör.
Sen surade jag ju ihop TOTALT
och var otrevlig.
 Jag sa att jag hade bråttom til jobbet (klockan var halv nio och jag skulle börja klockan elva) och sen la jag på innan N ens hade sagt hejdå..
Ja, sen sitter jag och lipar (störtgråter) på toan i 20 min.

Jag kan inte ens förklara det här. Jag är aldrig en sån. Fy faaan vilken töööönt jag är. Tabletternas fel. Okej? Faaan säger någon halv sju till mej nu så är det ju kört. Så snälla nära och kära, var snälla mot mej och kom inte med några hastiga förslag eller ideér för Josefin Klarar inte det just nu! Jag kommer bryta ihop innan den här meducinkuren är klar.


Passa er fööööör faaaaaaaaaaan!

Suuuunday!

Idag är det söndag, och sol ute. Passar ju perfekt med SUNDAY då ju! :) Fast jag ska ju jobba så jag får inte se mycket av solen ändå! Det har varit en trevlig helg! Lugn, men nice!

Sooo looong såå länge..


I fredags var Stina och jeppe här. Grabbarna spelade fotboll och jag o stina satt i soffan och drack vin och lekte med min tigermatta! :) (typ såhär arg är jag av min meducin, fattar det inte. Är typ skit sur hela tiden. Men mer om det sen!)



Tack Stina för bilderna :)

orkar man?

Eller frågan är ju, hur orkar man? Jag tycker det är helt fantastiskt hur folk uppdaterar på facebook hela tiden. Ungefär så fantastiskt som det är att jag uppdaterar här. Men för att inte glida ifrån ämnet. Varje gång jag går upp och kollar datorn så har visa personer uppdaterat minst hundra gånger. Inget fel med det, gör det bara, men att göra det om man vaknar till en stund på natten och skriva en rad och sedan sova igen, då kan jag tycka det är lite konstigt? Eller det kankse det inte är? Jag tycker det är konstigt! Är facebook det första man tänker på när man vaknar? Faaan skaffa en twitter då väl...

Är inte på dåligt humör idag, det är nog bara jag som vaknat upp och har en av alla mina funderar dagar!

För att tala om något heeeelt annat så har jag syndat. Min nyttiga vecka går bra, förutom att jag åt lite choklad igår, inget fel med det men jag började undra hur mitt beroende av salt helt plötsligt kunde gå över i ett sjukt söööötsuuug? Någon som kan förklara det? Finns det en förklaring? har jag chockat min kropp så länge med onyttigheter så min kropp skriker efter det? Kanske är jag förgiftad? Och är det därför jag har ont i huvudet?

Ja jaa, tjat tjat!





Gooodbye.

Nu åker jag till jobbet. Ska bara äta upp min yoghurt! N sa till mej igår att det är jätte mycket socker i yoghurt som är smaksatt, men det skiter jag i, för nå roligt måste man väl få ha? Glöm att jag slutar med smaksatt yoghurt och börjar med naturell, pyttsan, fan heller! 

N frågade också hur många kort jag tar på mej själv per dag? hahahaaa, jävligt dum fråga. 





bara för att liksom...

Gooodmorning!

Inte mycket sömn för min del! Men det är bara att genomlida den här meducinkuren hm...Tjohooo! Tur man blir speedad av tabletterna på morgonen. Känner nästan hur jag vill hoppa runt här i lägenheten, får nog dra för gardinerna då så inte grannarna tror man är störd.

Work toooday! Ska bli trevligt! Jobbar resten av veckan och hela helgen.

För att uppdatera er hur det går med min nyttighet. Det går bra, har inte ätit något onyttigt på hela veckan, gaaash....jag är stolt över mej själv! Har nog aldrig gått en hel veckan utan något onyttigt, någonsin! Men jag läääängtar så mycket till söndag så jag dööör, jag har nog aldrig varit så sugen på chips och dipp i hela mitt liv. Jag vill ha pepperchips och holidaydipp NUUUUU! :)


Avispavis igår...


Här är då en bild på min nyttiga mat...Rotfrukter i ugnen med hummus (eller hur man nu stavar det) och lax, det var super gott, men inte lika gott som chips!

Vi var på en jätte rolig affär i går, dom hade en massa skit där. Men jag köpte bara en griffeltavla, N har velat haft en sån och nu hittade jag en för 35 spänn. FYND! Marika frågade mej i affären om jag skulle ha den och skriva kärleksmeddelanden till N på, och Jag svarade "NEJ!!, Den ska vara till viktiga saker" Men det första jag gjorde var ju givetvis att måla ett hjärta. Sucker for Love! N skrev resten, Faktiskt! :)

Nu ska jag göra mej snygg, om det nu går då halva mitt ögonbryn är uppsvulet av en gigantisk finne, sjukt. Den trycker så mycket så jag typ har svårt att se.

Soo looong suckers!


irriterad...

Sitter här vid min underbara syster. Är lite smått irriterad, eller mycket, fick vänta på bussen hur länge som helst. Så nu är jag en liten isbit, men jag börjar tina upp lite nu! Fyy faaan så arg jag kan bli ibland.

Hahhaa, igår insåg jag hur trött jag är på det här vädret. N kom och hämtade mej vid tvärbanan, vi gick in i affären och handlade. Efter det skulle vi åka hem och jag skulle gå in i bilen. Utanför min dörr är det en liten vall jag jag ställer mej på den o öppnar bildörren, Men vips så försvann jag, typ in under bilen. Sjukt halt var det där. N såg lite snopen ut...Jag försvann typ. Piiiinsamt, men sånt händer mej hela tiden så jag är van nu.




Soooo looong suckers!




Sänder en (många) tanke

Till min underbara Emelee som är i thai! Vad jag saknar dej!


hahahaa...


Wooow..

Ja vad ska man säga om den här dagen? Börjar med ett wow, det är alltod bra.
Har inte sovit ett skit i natt typ, givetvis skulle jag åka på alla bibverkningar av mina tabletter och en av dom är ju då SÖMNPROBLEM! Tjohooo! Så ja vad säger man? En sak som är bra dock är att man blir sjukt pigg av dom eftersom dom tydligen tar upp koffein super snabbt. Så jag känner mej nu lite lätt speedad efter mitt morgonkaffe. Ska hoppa in i duschen nu. Sen jobb!

Sooo loooong suckers!


Fina blommor jag fick igår :)

Åt en gooood fruktsallad igår vid marika och daniel.


Avis börjar bli en bråkig liten unge ;)


Hjärndöd...

Äntligen hemkommen från doktorn, inte roligt, men med lite meduciner och tabletter kommer det tydligen bli bra. Äntligen får man väl säga, inte ett halvår för sent. Hm...blir dock stumm när jag träffar doktorer, känner mej så liten och ynklig och få typ inte fram ett ord..hahaaa..Lite skäll fick jag också, man får tydligen absolut inte pilla i örat, ALLS! Hör ni det.

Doktor: Hej välkommen!
Jag: Öh.....heeeej...
Doktor: Vad har du för problem då Josefin?
Jag: Öööööh....(pekar på örat)
Doktor: Ont i örat? Sätt dej här får vi se.
Jag: Ööömh...Okej...Här? (snubblar på hjulen på sängen)
Doktor: Ja precis!

Okej, behöver nog inte säga mer. Pinsam är jag, han måste trott jag var hjärndöd...


Eftersom jag helt plötsligt blivitt nyttig så var jag tvungen att skryta lite och ta kort på min lunch idag, Lax med spenat och morötter! och (hoooosthoost) Liiiiiiiiiite gurkmajonässallad! (om man ändå är ganska nyttig kan man ju synda lite) Mums...

Nu ska jag, mitt risiga hår och träningskläder åka till liljeholmen ooch hämta meducin..

Sooo looong suckers!



Today

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Och just nu har jag fett tråkigt! hahaa...Ångrar att jag gick upp tidigt! Hade egentligen velat umgås med bästa syster idag, men det går ju inte när jag ska till doktorn. Bu...
Sjukt fint väder, så det får väl bli en promenad, med tanke på mitt nya nyttiga jag, hahaaa...sjukt..Skjut mej...



Delar med mej

Alltså, jag är lite trött på mej själv. Jag är trött på att jag inte kan vara nöjd. Fast jag egentligen är det. Så för att rädda mej själv ur det här ska jag börja göra lite mera saker för mej själv Och en av dom sakerna är att jag ska ta hand om min kropp. Alla typ i min närhet är inne i någon träningsfas, beach 2011....hm, inget för mej. Jag skiter fullständigt i hur jag ser ut beach 2011, vill jag så tränar jag, vill jag så ligger jag i vassen och solar. Men jag vill faktiskt må bättre, jag vill få igen mina jeans, och inte känna hur dom spänner över låren. Thats it.

Så för att vara tydlig så tänker jag bli nyttig, no more ostbågar, eller onyttig mat. Jag ska försöka iaf. Någon som är med? Och ja jag tänker faktiskt använda min blogg till att motivera mej, skriva av mej lite och klaga lite. Jag är en sucker för chips och dipp, så när suget efter det blir för stort så kanske jag sitter här och gråter. hahahaa! Med glädje och humor klarar man allt! :)


Bye bye....
Okej, jag hällde ut det i toaletten, och jag tog en bild, och jag vet att man inte får spola ner sånt i toan...men det struntade jag i...nu är det borta iaf! (och bilden tänker jag inte lägga upp, för det var riktigt äckligt!)

BUuuuuuuuhuuuuu................

Det var då själva....

FAAAAN vad statistiken kunde svaja på den här bloggen, hahaha! Skämtosido!

Det har varit en fartfylld helg, trevlig. Jag har jobbat samtidigt som jag försökt umgås med mina nära och kära. Idag är det kärleksdagen! Tycker den är lite överskattad och hetsig. så jag kör på att alla dagar är kärleksdagar! :) Mycket mycket roligare!

Idag ska jag till doktorn, med mitt öra. Känns inte så roligt då jag varit väldigt väldigt rädd om mina öron sedan jag var liten. Jag är som han i "den där Mary", borde gå med öronpuffar hela tiden. Åh jag dööör lite, jag vill inte att någon ska röra mina öron. Hua! Men jag mååååste måååste verkligen!

Nu ska jag städa. TJOHOOOOOO!

Soooo loooong suckers!

By the way, funderar på att färga håret, IGEN! hahaaa, kan inte bestämma mej hur jag vill ha det! Funderar på jätte mörkt igen, eller rött kanske?


Mörkt

Ljust

Skrattar

Ja det är precis vad jag gör. Jag skrattar åt det här vädret. Gör nog hellre det än att gråta, för det hjälper inte! Jag väljer den lätta vägen och skrattar åt saker. Perfekt med mera snö, för då kan jag och N åka lite skidor.

Är ledig idag, så jag sitter i soffan och myser med tända ljus och kaffe. Har precis avslutat ett telefonsamtal med Ns underbara syster! Dom kankse kommer hit i början av Mars och åker lite buss och tåg :) Hoppas!!



Ge oss mera snö!!!!!!!!!!!!!! (hör ni hur ironin talar??)


Sooo looong suckers!

Old

Shit jag satte igång min gamla dator. Hittade massa gamla bilder. Så jag tänkte bjuda på ett bildregn, allt mellan himmel och jord. Trodde jag tagit bort dom mapparna men dom låg kvar i papperskorgen.





































Det finns så mycket kärlek...


En vanlig dag

Det är just precis vad den här dagen är. Jag ska jobba lite senare. Men just nu håller jag som sagt på att tvätta.
Har suttit här och funderat en stund. Varför skriver alla och frågar om hjälp om vad dom ska ge bort till alla hjärtansdag? Är inte det en dag då man ska komma på något själv och något som är personligt? Bara lite funderingar sådär.

By the way måste jag klaga lite. Tycker det är skönt ibland! HATAR ATT TVÄTTA. Fast egenligen är det ju sjukt skönt när det är klart och man får sätta på sej rena fina kläder!

Är på blandat humör idag, så det blev ett blandat inlägg. Tror att mitt blandade humör beror på att jag gräver så djupt i mej själv ibland!



Tvättar...

Sjukt ointressant men nödvändigt! Skööönt att ha det gjort!

Blev en trevlig dag igår, käkade middag hos Stina o Jeppe, drack lite vin och åt godis. Är trött som tusan idag men det är man ju alltid när man ska upp tidigt!

Nu ska jag börja med mitt hemliga projekt inför allahjärtansdag :)

Så kan det gå

När inte haspen på systembolaget är på! Jag och Stina tog en liten promenad i stan, vi fastnade på kajen i gamla stan och då låg ju inte vapiano långt borta, så vi tog givetvis ett glas vin där! Nu sitter vi här i soffan med en vinflarra och välkomnar kvällen! Skål! så det kan gå så det kan gå...










Time tooooo walk..

Dags att dra (dra mej upp ur sängen) mej in till stan och möta bästa Stina för en promenad!



Sooo looooong suckers!

Drömmer så mycket...

Vad kan det betyda? jag drömmer alltså sjukt mycket! Tar jag in så mycket intryck varje dag? Väldigt väldigt konstigt!

 i Natt har jag drömt om hästar (igen)...och då kan jag ju också berätta att hästar är en av mina fobier förutom El...Jag hatar rent ut sagt hästar, tycker dom är för stora och opålitliga och det är en sån grej jag absolut inte kan ha kontroll på. Dom är helt enkelt för stora att kontrollera. Hästfobi, vad faaan är det? det kan man ju undra. Så fort jag ser en häst blir jag nervös, även om dom är i en hage, alltså dom kan ju hoppa över stängslet, man vet ju aldrig! Men jag blir iaf nervös och börjar svettas, Till o med nu! Varför ska jag behöva drömma om dom där djuren då? orättvist! Jag red faktiskt när jag var liten, sen vette fan vad som hände hahahaaa....

Nog pratat om fobier och hästar. Huuu....


Här har vi mej och en häst, inhängnad bakom en stenmur och med elstängsel över...Annars hade den här bilden inte tagits...

Kliniskt....

Här hemma ska nu bli rent så in i helvete, saker man får sysselsätta sej med när man är ledig! Precis avslutat badrummet, mitt hatobjekt, men nu tror jag varje pinal där inne skiner...Dags för köket! Puh, vad faaan har jag gett mej in på liksom!

Har iaf varit ute på en långpromenad och fått frisk luft, det var skööönt. den enda "friska" luften jag får nu är doften av ajax som jag typ blir hööög på, men det kan ju vara trevligt det med....




Skinande rent, som man brukar säga. Puff och smutsen är väck!

Möblerade om lite i sovrummet igår, och satte upp tavlor. Min tanke är att det ska vara tavlor runt hela dörren sen när jag är klar, men ramarna tog visst slut...så jag får fortsätta bygga en annan dag!

Kaos...

Sprang just runt i hela lägenheten och yrade, kunde inte för mitt liv hitta mitt smink...men hittade det nu i min väska. Det var ganska svårt att hitta det i väskan också kan jag säga...



Nu tar jag en promenad, ska handla lite och få frisk luft. Sen ska jag hem o städa och fixa :)

Soo looong suckers!

Ledsen.

Ledsen för lite dålig update, men det har helt enkelt inte funnits tid för det! :)
Så är det liksom när man är en upptagen människa, hahaa skämtosido! Har varit en riktigt trevlig helg, jobb varvat med trevligt sällskap och mys. I lördags var vi på o´learys och kollade fotboll och drack bärs! Sedan blev det middag på vapiano, trevligt trevligt!

Slänger upp bilder.

Lördag:


Fina syster och Avis

Me.


Måndag:

Såhär kan man se ut i håret efter några dagar utan en borste och om man har mitt hår då vill säga. Ronja rövardotter släng dej i väggen säger jag bara! Here comes Josefin...




Torsdag

Idag är det torsdag, veckorna bara flyger iväg. Jag o Bror sitter i soffan och chillar. Lite trötta är vi idag! Hämtade han vid centralen igår och efter det drog vi till Syster och myste hela dagen! Skööönt att Memil äntligen är hemma igen. Snart ska vi bege oss till liljeholmen och shoppa lite och käka lunch tillsammans med Syster!

Soo looong suckers! P.s Jag gick aldrig till centralen igår :) D.s


Memil.

En liten detaljbild på mina nya byxor ifrån Cheapmonday. 50 spänn, värsta kapet!

Marika och Avis!

AVA!

lite öl och vin!

Försökte ta en bild på mitt nyfärgade hår, men det ser mest orange ut, men det gillar jag ju iofsi.

Frukost

Hahahaa, fick lite dåligt samvete så jag var tvungen att skriva av mej lite..

"Hej Jossan, vi är åtta chockladbollar som bor i din kyl. Vi läääängar efter att få bli uppätna, och vi vill gärna bli uppätna av just precis dej! Vi kommer älska att ligga i din mage och jäsa. Snääälla ät upp oss, please, vi vill verkligen det"

What the fuck, dom har börjat prata med mej. och då är man ju bara tvungen, inte kan dom ligga där och bli gamla? Nej fy tusan vilket slös, Dessutom var det ganska mycket havregryn i och det är ju fibrer och nyttigt!


Nu går jag till Centralen...............Går, alltså....


Ooh happy day!

Tudeluuu, idag kommer min underbara lillebror hem ifrån Thailand, äntligen! Ska strax åka in till Centralen för att möta upp honom. (nu får man väl känna sej sjukt blek igen) Men det skiter vi i för han kommer faktiskt hem!

För att prata om något annat så går det ÅT HELVETE för mej att vara nyttig. Klockan halv elva igår fixade jag Och N lite gooooda chockladbollar....Säger inget mera om det. Men för att kompensera för dom jag vräkte i mej borde jag gå fram och tillbaka till Centralen istället för att utnyttja våran underbara kollektivtrafik som vi har i Stockholm.



Namnaminam!

Fixade lute mera med våran fotvägg igår, den är ju lååångt ifrån klar, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha den. Ska nog gå till någon secondhand butik idag och hitta lite udda ramar! Svart och vitt är ju så trååååkigt! FÄRG VILL VI HAAA!!!! Och för att sedan poängtera en grej innan någon säger något. Jag har en usaflagga för att jag älskar flaggor, vet inte varför. Men jag tycker det är snygg! Och NEJ jag har aldrig varit i USA men det gör väl inget va??

Här sitter jag och känner mej sjukt snygg idag! Dags att göra någonting åt både håret och fejjan.

Soooo loooong suuuuckers!


Funderar lite....

Just det det är precis vad jag gör...eller det är en av sakerna jag jämt gör, funderar, funderar och funderar, jag funderar sööönder mej..Men men sån är jag och det får jag nog leva med! Just nu funderar jag på hur min statistik kan stiiiga mycket under några dagar för att sedan falla i dvala igen....hm? Men jag undrar faktiskt vem som läser om mitt (hooost) intressanta (hoooost) Liv? Någon som kan svara på det, erkänn att alla är lite nyfikna på det som skriver lite ibland!? eller har jag fel...kanske?

Nää nu funderar jag igen...laga mat var det ju!


Jag och Bästa N när vi är som snyggast!

Jag funderar också på hur Emelee har det i thai! Hur jossan har det i Usa och hur Natta har det i Frankrike? Och sen funderar jag på om jag aldrig ska få resa iväg?

Dagen.

Dagen idag ser ut såhär!

Jobba, 12-18
Hem, Laga mat, umgås med min kille, sova! Orkar nog inte så mycket mera, känner mej trött idag faktsikt! Måste sluta gå upp så tidigt när jag inte behöver det! Idag gick jag upp halv sex, hm?? What the fuck!

Näää, sooo loooong suckers nu ska jag sminka mej!


Stina fixade mitt hår igår, det blev super super bra och jag är super super nöjd! Syns inte på bilden, men jag håller på att ljusa upp det lite....

Shiiit alltså!


Tiden går riktigt fort när man har roligt! Det kan man säga det! Jag och N har hunnit med mycket!
T.ex har vi varit fula tillsammans i hjälmar när vi klättrade...


Vi har hunnit pussas många gånger.....

Vi har hunnit vara både fula och fulla, en ganska rolig kombi som har lett till många skratt och tårar också för den delen!

Vi har åkt mycket bil, och varit på många äventyr, här är en av alla bilbilder! hahaaa, bra tidsfördriv det där med kamera i bilen! N vill dock aldrig vara med!

vi har även städat bilen tillsammans!

Och vi har hunnit pussas ännu mera! Vill bara säga att jag är väldigt glad att jag har hittat en fantastisk kille. Tack för det!


RSS 2.0