Hjärta!

Söta fina Avispavis var på besök i söndags, vi hade super kul! Fina söta unge..






iiiiiiiii............

Det ilar i hela huvudet för jag är så trött! iiiiiiiiiiiii.......Har varit en mycket trevlig helg, alla fina gotlandstjejer har varit här! I lördags bjöds det på fest!





Världens bästa fina Emelee!



Freaky Friiiiiidaaay!

Helloooo. Dagen har börjat bra! Förutom att N ska åka till Gotland utan mej! Hooo hooo, själv i sthlm känns lite läskigt! Som tur är kommer fina Emelee och Evelina hit! Tjohooo, ska bli himla trevligt! Ser verkligen framemot det! Nu ska jag jobba!


Freakyfriiday! Känner mej lite lustig idag! Och har ni tänkt på att lustig är ett väldigt roligt ord egentligen? hahaa!

Tog nästan livet av N....

Kära alla ni, idag har varit en händelserik dag. Jag har nämligen nästan tagit livet av N...

Vi kan ju börja historien med att vi för ett par veckor sedan fick en Chiliblomma av Ns bror och hans tjej! Den är super fin och det har kommit många fina chilisar på den! Idag plockade jag av några av dom, och skar av en liiiiiten liiiten bit och bad N smaka på den för att se om den var "riktigt" Eller bara en "prydnad". OCH GISSA VAD......den var riktigt jääävla riktig! Tro mej om jag säger att N nästan höll på att döö!

Kan ju inte hjälpa det men lite roligt var det ju, eller kanske inte för han, men jag kunde inte riktigt hålla mej för skratt. Stackars mister N! Nu mår han bättre iaf!

By the way, skulle egentligen ha träffat stina idag, men hon är sjuk, hoppas jag hinner se henne innan hon drar till Teneriffa. Har annars varit på stan en sväng under dagen! Nu ska jag sova är sjukt trött!


Boven i dramat!

Hittade en badrumsmatta på H&M Home.

Och kuddöverdrag!

Spelat lite Fia har vi gjort också!

Nääää dags att sova! sooo loooong suckers!

UppoNer

Igår var en riktigt deppig dag, ibland har jag såna dagar! Vaknar upp och känner mej bara otroligt deppig. Det är jobbigt, både för mej och personer i min närhet. Helt plötsligt stannar allt upp och jag går bara runt och funderar, egentligen inte på någonting, men jag blir typ okontaktbar! Jag är en humör människa och det har jag alltid varit, men det är sjukt jobbigt att vara det, upp och ner och upp och ner.

Jag känner att jag saknar alla, mami, papi, Emil, Marika, alla underbara vänner och ibland saknar jag mej själv också. Speciellt saknar jag mej själv när jag har såna dagar! Vart tog underbara, sprudlande, glada Josefin vägen? Men idag är hon tillbaka! Än sså länge iaf! Man måste ha dåliga dagar det vet jag.

Jag har allt jag kan önska mej, världens bästa kille, Världens bästa familj, världens bästa vänner, ja världens bästa allt!

Nu sitter jag här, på balkongen, rökandes på en cigarett, inte bra men jag orkar inte sluta röka än. Ska snart göra mej iordning för att jobba, och i morgon är jag ledig! Har varit ute och sprungit två dagar i rad nu bra va?? Problemet är bara att jag inte riktigt vet hur jag ska komma upp ur stolen, varenda fucking jävla muskel värker, men jag är glad för det!

Soooo looong suckers!








Kors i taket!

Igår kära vänner var Josefin ute och sprang (Läs gick/joggade Saaaaakta) Och idag har jag ont i varje muskel i hela kroppen! Det är ett skämt, jag känner mej som en gammal kärring som är över hundra år. Det här är årets stora nyhet, jag looovar! Det är ett under att N fick med mej ut, kors i taket! Och idag ska vi tydligen springa igen! Hur ska jag orka? Och för att skryta så sprang vi 3 kilometer på 25 min (hoppas ni förstår ironin). Har dock hört att man inte ska gå ut för hårt i början!

Vart en sväng på stan igår, träffade Hanna, Emelee, Ellinor och Ammie. Skulle egentligen ha träffat fina Stina också men eftersom jag inte är ett så stort facebookfan så blev det lite problem med kommunikationen....

Nu ska jag dra iväg till jobbet!


Just det....

Har dom senaste dagarna glömt bort att jag har en blogg! Men nu, bara sådär vips kom jag på det! Ibland känner jag mej lite vilsen, och det är väl inte så konstigt att man känner sej det när man varit ledig i en och en halv vecka och sedan börjar jobba igen!

Dom sista dagarna av ledigheten åkte vi ju på en kryssning som mami och papi bjöd oss på. Ja vad ska man säga?? Det var faktiskt väldigt roligt, men det var nog för att vi hade så trevligt sällskap med oss! Kan dock berätta att jag bjöd på uppvisning ala jossan och var riktigt full på onsdagskvällen! Hahhaaa, men det är ju så alla är på kryssning så jag var ju tvungen att haka på trenden!






lite bilder från kryssningen!
Nu ska jag fixa mej, åker in till stan och träffar lite gos vänner. Sooo looong suckers!

Bye bye!

Nu fick jag lite tvångstankar och tänk om båten sjunker? ska min sista tid vara på en kryssningsfärja då? Åh herreguuud det vill inte jag! Men vi får hoppas på det bästa! (Alltså att den inte sjunker!!)

Puss på er!


Goooodmooorgooon!

Idag är det soool! Tjohooo! Och idag ska vi på kryssning! Det ska bli väldigt intressant....har aldrig varit på kryssning förut, så det ska bli roligt! Undrar om alla fördomar man har om kryssningar stämmer?? Jag ska ta sjukt mycket kort, och dokumentera allt! Hahaaaa!

Återkommer! ;)


Rolig bild på mej och N hahahaa! Fylljossan...

PensionärsVARNING!

Kan man säga, vi har ägnat kvällen åt en timmes golf på drivingrange, spelat fia med knuff, druckit te och kollat på allsång på skansen! Herreguuuud jag börjar bli gammal! KATASTROF....så jag slänger ut lite bilder från kvällen då jag och Emelee var ute på Gotland! All in kan man säga!







Sen var det dags för oss att åka hem och sova, och det är det för dom här två pensionärerna i soffan också!


 


Tiden går fort när man har roligt!

Kan man lugnt säga! Tiden gick super fort på gotland, och nu är vi i sthlm igen! Guuud vilken trevlig semster vi har jaft, helt underbart! Skööönt att komma "hem" lite! Jag är ledig ett par dagar till, sen väntar jobb i helgen! Ska bli skööönt att jobba igen! Men man tackar ju aldrig nej till lite ledighet!

Här är lite bilder från gotland! I torsdags hade vi världens roligaste kräftskiva, jag skrattade så mycket så att jag inte orkade skratta mera sen!











Otroligt rolig kräftskiva!!!!!!!!!!!


Mycket som händer.

Det är mycket som händer här på gotland hela tiden, så man har knappt tid att sitta vid datorn. Dock verkar inte solen ha så mycket att göra, förutom att lysa med sin frånvaro. Men vem faaan bryr sej om väder hahaha! Bara hela Sverige.

I söndags hade vi grillfest, i måndags mådde jag inte så bra. I tisdags umgicks vi med bästa Emelee, och i går var vi på roadtrip!


Fina Ava. Äntligen fick jag träffa min gullunge!






Pettssons prylbod hann vi med :)



Stenkusten.







Nu är vi här.

Äntligen är vi framme på gotland, nemasproblemas med bilen, den gick som ett spjut och vi kom fram klokt. Trots att vi fick köra utan lyse på bilen i svarta natten, läskigt! Jag trodde jag skulle dö, men jag dör ju femtio gånger om dan, så det var lugnt! Vi firade med lite tequila och några bärs, så mister N är inte världens piggaste man idag. Jag mår bra och lever!

Ikväll blir det grillfest för hela slanten, alla kommer hit! Annars tänkte vi nog bara chilla i hängmattan och njuta av ledigheten!





Hela tjocka familjen! :)

Vi gjorde hotshots! Mums!


Pappatequila.

Sen var det dags att hoppa i sängen!



Bilbälte på.

Sitter i bilen på väg mot nynäs, semstern har börjat och ingen i hela världen är lyckligare än oss!


GOTLAND idag!

Idag åker vi äntligen till gotland, det ska bli fantastiskt skööönt. Nu laddar vi för ledighet i några dagar och laddar batterierna. Först blir det jobb några timmar sen åker vi. Och håll tummarna för att våran bil håller och går som den ska! Puss och sooooo looooong suckers!



Jobba!

Nu drar jag till jobbet, 12-20! Sen är det bara hem och packa och städa och fixa! :) Wiiihoooo!



Häng på bryggan O Middag.

Drog på mej bikinin igår och hängde med Tessie och Kenny i liljeholmskajen. Super mysigt! Senare på kvällen kom fina Katta, Stefan och lilla Emma på besök och åt lite middag och drack vin (inte Emma då Men hon charmade oss alla) Sen var vi alla trötta och mätta och dom åkte hem. Hann faktiskt tvätta några maskiner också, goooood! Så nu är allt rent till GOTLAND! I morgon åker vi! Tjohoooooo!!!!!







Söta fina gulliga underbara Emma!

Trötta! :)





Glad tjej! :)

Nu ska jag fixa mej! Sooo loooong suckers!

Kepsen på.

Idag blir det att sola med Ns keps på, kan inte bränna mej i ansiktet mera nu! Jag är så glad att det är så fint väder, vem mår inte bra då?

Vera klippte mej igår, så lite av mina slitna toppar är av. Inte lätt för henne att klippa mej då jag varit och hackat själv i mitt hår, hahahaa! Men jag blev super nöjd!

En dag med Vera.

En dag med Vera var vad min första lediga dag bjöd på, och det är jag väldigt glad för för vi hade super trevligt! Vi var och badade, åt lunch, åt middag och drack lite rosé! Sen var vi ganska så trötta i huvudet båda två så N kom och hämtade mej! Brände mej något sjukt gjorde jag också, såg ut som en vandrande kräfta.













Onsdag!

Tingeling, vaknade med ett asgarv i morse så dagen kunde ju inte börja bättre än så. Den här dagen är jag dessutom ledig! Suuuuperduuuper jävla sköööönt! rent ut sagt!

Hade precis en konversation med kära N. Han tyckte det var orättvist att jag var ledig idag. Och att jag kan hänga på stranden hela dagen! Mäh, vem är det som går upp tidigt varje helg och jobbar hela helgerna? JO JAG! Så jag tycker jag är värd det! Då sa N:
"Men jossan vem är det som går upp ännu tidigare varje helg och sätter på kaffe, Lagar matlåda till dej, och kör dej till jobbet?" Ja då hade jag inte så mycket mera att säga, Så tack för mej! Men idag ska jag iaf vara ledig! Så det såååå! 


Så här gott kan man sova ibland.


Fredagens bravader.


Åkte hem till fina Ammie och Johan och tog ett glas vin, innan middag.




Johan ville att jag skulle skriva att han är Björkhagens casanova!

Blev lite spännande spel.









Mycket trevlig kväll!

Ärligt!

Känner mej ganska trött på mej själv för tillfället. Time for changes. Ibland känns det som att luften bara flyger ur en och jag önskar att jag hade en kram som jag kunde sno av någon! Men så är det ibland och man får väl stå ut. Nu är det bara sex dagar kvar till vi äntligen får lite semester och kan njuta av sol och bad.


RSS 2.0