Färdigt!

mums mums...kommer ha ont i magen sen! och gå upp 10 kilo....

men det är det värt.......

Julbaaaak!

Jag och mormor bakar! det doftar ljuvligt, men lussebullarna är stora som as! Shit!




Någon kan tydligen trolla....

och det är N, han ringde och sa att min kamera låg i min jacka, okej?? jag kollade där typ tusen gånger i morse, men icke, men se på faaan där låg den sen. Så vips så fanns kameran! Tjohoo!

Slänger in massa bilder från helgen! Sen drar jag till mormor.
Soo looong så länge!

Fredag:


Ifrån lördagen finns inga bilder och inte ifrån i söndags heller, hm...dååååligt!!!
Måndag:

Var med bästa sis på öppnaförskolan och pysslade och sjöng :)


Fina Vera kom på besök!

:)
Tisdag:

idag tänker jag faaan inte frysa, så jag har klätt på mej alla mina kläder i garderoben! Hej då! Nu drar jag!

Lite värdelööös sådär!

Jag har varit värdelös på att blogga, men det är bara för att jag har haft lite torka, och jag är inte på det bästa hjumöret nuförtiden! Lite tråkigt kanske, men om ni vill läsa om mitt dåliga humör med svordomar i varje mening så okej! Jag bryr mej inte. Snart får vi väl ändå hoppas att det blir bättre. Stackars mej (noot) Och stackars N.

Det har varit en bra helg som faaan, med fest, mys och lite julmarknad men jag har tyvärr glömt min kamera hos syster så jag kan inte lägga upp några bilder, fy vad tråkigt! Det kan man säga det! Vad är en blogg utan bilder? Förhoppningsvis hämtar jag den i morgon!
Idag ska jag åka ut till min bästa bästa mormor, vi ska laga lussekatter och mysa! Ska bli väldigt väldigt trevligt och supermysigt! Så nu ska jag palla mej upp ur sängen och klä mej riktigt jääääävla varmt för det här fucking vädret vill jag spy på, just precis nu!

Soooo loooong suckers!



Söndag!

Vi kör på mysdag idag, jag och bästa N! Gick upp sent, sen iväg till gamla stan och julmarknad! Super mys!
Nu står köttfärslimpan i ugnen och skall snart käkas upp! Tyvärr blir det inga lussebullar för det gillar tydligen inte N! Buuu!

Soo looong!

Music and vine!

Bästa kvällen på länge?? Det får vi se, men jag saknar min Emelee!



Dags för förvandling! :)


Alone.

Nu är jag ensam igen, men för tillfället gör det mej inget! Är jävligt skönt. Mister N åkte precis och spelade någon sorts korpen fotboll?????!!! ja han är lite knäpp, jag hade ALDRIG åkt och spela fotboll en fredag, då ska man ju sitta o dricka vin ju! Herreguuuud vad är det folk inte förstår!??

Jag sitter ju då iaf och dricker ett glas vin, och Stina kommer snart! Då ska vi dricka ännu mera vin :) tjohooo! Blir nog en galen kväll, kan vi hoppas iaf! Får jag säga min mening så har o Stina nog inte så jätte bra inflytande på varndra eller så har jag inget bra inflytande på henne, mycket möjligt! Men vad faaan gör det?

Nää vilket svammel, slänger in några bilder från när jag är dyngrak istället! :)
(observera att detta borde läsas med ironi, och vet ni inte vad det är så är vi tvååå)












Den där klockan alltså...

Ibland går tiden fruktansvärt sakta, nu vill jag att det ska bli kväll så Stina kommer hit och så vi kan dricka vin och kolla på idol..Jävla skit. Bara så ni vet så är det väldigt tråkigt att vara ensam, ibland alltså! Iaf nu!

BUUUUUUU!!!!!

Jävla skiiiit!

Vi har inget vatten, det är någon fucking jävla läcka här! i hela Gröndal!!! såå jag kan inte tvätta håret eller duscha eller något! fuck!! Tur jag har i mitt liv, tjohooo!

Fördriver tiden med att måla i stället! :) är precis klar med Veras bilder!

Städa, det har jag inte gjort än, men kanske om en stund! vi får se.....hahahaa..




sooo looong suckers!

Dags att fixa!

Gooodmooorgon, eller vad man nu säger. Idag känns livet lite enklare och det är ju tur det. Igår hade jag ingen bra dag. Jag var med marika och Ava i farsta och det var ju super trevligt som vanligt! Skööönt att träffa lite familjemedlemmar när man har lite hemlängtan!
När jag kom hem igår var det som att alla känslor bara sa pang i hela kroppen på mej och jag började störtlipa! Som tur är har jag världens bästa man som kom med tröstande kramar och pussar, så då kändes det mycket mucket bättre. N är världens bästa människa och han är verkligen en stor stöttepelare i mitt liv! Tack goooode guuuud för att han finns!

Nu ska jag slita mej ifrån datan och tv och städa här. Det här stället gror igen på två sekunder och det ser rent ut sagt som ett fucking rööööövhål här! Ska även Måla klart massa bilder som jag målat till Vera som hon ska få på måndag! :)




Vad har hänt med min blomma??

Bjuder på lite bilder ifrån denna stökiga lägenhet! hahahaa, på någotvis tycker jag det är så befriande när det är stökigt! man behöver liksom inte bry sej om man kastar en strumpa på golvet! kanske ska skita i o städa ändå? :)

Näää soo looong suckers! (höll på o glömma det, oups!)

Why?

Varför just idag? Är super trött och känner mej faktsikt lite depp, Försöker och försöker att varje dag vakna med ett smajl men idag är jag för ynklig för det. Egentligen vill jag bara ligga kvar i min säng och inte göra något, bara va! Min mamma har sagt till mej att man måste låta sej vara lite deppig ibland för att kunna vara super gladd ibland! MEN jag vill inte känna mej deppig när min mamma inte är här, okej? Tror tyvärr att min depp idag beror just på att jag inte varit hemma på ett tag och att jag har HEMLÄNGTAN. Låter kanske sjukt larvigt för någon som är 21 år, men det skiter jag fullständigt i. JAG HAR HEMLÄNGTAN! Hade jag inte haft Bästa N, Marika och Ava här hade jag nog åkt hem för längesedan. Dock vet jag att en dag hemma räcker för att vilja åka hem till mitt egna hem igen. Men det är fett jobbigt att känna dom här tankarna! Jag saknar alla såå mycket!

Är så jävla trött på allt, trött på alla som kan välja och vraka på jobb, jobb som bara kommer till dom medans andra får kämpa och kämpa och kämpa! Har jag inte kämpat tillräckligt snart? Har jag inte gjort mej förtjänt av att få ett soft och bra jobb? Har jag inte det? Börjar allvarligt snart tro att det är något fel på mej? även om jag aldrig skulle tänka så om mej själv! (tycker för mycket om mej själv för det!) Men det kanske inte dröjer länge förens självförtroendet och självkänslan är i total botten!

Fuck vad deppigt det här blev, men ibland behöver man bara skriva lite, det har jag gjort sen jag var liten, så det tänker jag fortsätta med!

Nu ska jag ringa mami!

Goodiebags!

Det här var vad som uppenbarade sej i goodiebagsen :)


Hårfärg och necessär.

Plåster och bodybutter.

Diskborste och mascara

Någon som vet vad det här är? :)

Soo loong suckers!!!


Snörusk!

Har varit med Ammie på stan hela dagen, super trevligt förutom vädret då! hua! Vi var och kollade på h&m men jag vet faktsikt inte allvarligt vad jag tycker om Lanvin? hm, finns en blå klänning som jag gillar lite! Annars inte så bra faktsikt! :( Ammie tog dessutom med mej på rustas pressvisning för sommarn, jätte fina saker! Mycket fina tapeter och massa småplock! super duper trevligt! vi fick även med oss två goodiebags var hem! Massa roligt! Visar sen!

Nu ska jag vika tvätt, puh, fy faaaan! VÄRDELÖÖÖÖÖST!


Vi hittade en rolig grej! :)

Ammie, Hanna i bakgrunden!

Fina tapeter!

Och ikväll sysselsätter vi även oss med att olja in bordet, som vi skulle ha gjort för typ ett år sen!!
(Vill egentligen måla bordet vitt, men det får jag inte för N, För det SKA va såå!!)

Jag är sjukt trött, antagligen för att jag gick upp fett tidigt, och la mej sjukt sent!


tooooo tooown.

Nu är jag äntligen klar med tvätten och mej själv :) ska dra in till stan nu och träffa fina Ammie. Vi ska kolla runt lite, bla kolla vad som finns kvar av lanvin på H&M.

Soo looong suckers!



Puss på er.


Helst sommar va?

Det vill jag ha iaf, mycket roligare på sommaren. Man kan göra lite mera då! Klagar inte på vinter för jag älskar att åka skidor och pulka och dricka varm oboj och kasta snöbollar. Men alltså kan inte bara alla hålla med om att sommarn är lite bääätre?





Man var lite brunare och liiite finare då!

VAKNA UPP!

Den här rubriken har två funktioner, 1, gooodmorgon alla sjusovare! Jag är fett trött, har på något konstigt sätt vänt på dygnet, sommnade typ två men jag måste ändra på det så jag bokade en fucking tvätttid klockan sju. Smart av mej tycker jag! NOOOT! Är så trött så mina ögon går i kors!
2, Jag vill bara säga till alla er som tror att livet är en dans på rosor, så är det inte! Det är dags att vakna upp! Hoppas att ni också får kämpa lite här i livet! (kommer nog mera om det idag, känner mej inte rinktigt klar med ämmnet!)

Så med det vill jag säga goooodmooorgon och hoppas ni får en bra dag! Soo loooong suckers!


Glögg o måleri.

Målar lite ikväll, och dricker glögg som min morfar gjort :) super goood men fett stark, känner redan hur det susar i huvudet hahaha! :) Men måleriet blir kanske bättre då??
Har slängt ihop en äppelpaj med min man också! Ska bli gooott! Tjohoo! En bättre kväll går nog inte att få :)

Soo looong suckers!


Glögg med russin.

Lite målning!

Och jag måste slå ett slag för min nya kofta! mysigare kunde jag nog inte hitta :)

klar!

Nu är det rent o fint här, och bästa N kom precis hem :)
Har ett litet problem bara, skulle skura golvet men ingen har lärt mej hur mycket skurmedel man ska ha så nu är hela golvet randigt, men jag skiter i det, blir ju liksom en fin effekt på något sätt :) hm....

Soo looong suckers!

Lite less alltså!

Känner mej less, allt jag typ gör blir fel och det känns lite värdelöst faktsikt. Men nu ska vi inte hänga läpp, det är bara att ta nya tag. Men ibland måste man ha motgångar för att allt ska bli bra sen!

Finns ju mycket som man kan glädja sej för istället. Nooo depp bara pepp! :)

Jag ska nog ta en break ifrån datan ett tag och dra ett varv med dammsugarna
 (världens hemskaste manick!) och göra lite fint här. Sen´ska jag laga världens gooodaste thaimat, super goott och super enkelt! Någon som vill ha recept? det får ni ändå, fast lite senare.

Soo looong suckers!


Tisdagen den 23:e november.

Blir en söka jobb dag idag tror jag! Var vaken så sent igår så jag ska nog bara ta det lugnt och chilla!


Här sitter jag och fular mej i min "nya" kofta från stadsmissionen, fett mysig!

Hipp hipp hurra!!

Idag fyller min bästa mami och bästa lillbror år! Grattis till er, jag önskar att jag kunde vara hemma och fira er! Looove you!


Fuck this day!

Jävligt jävla jobbig dag idag alltså! Nu ska jag sova och försöka vakna med världens bästa humör i morgon!

Sooo looong suckers!


oj...

Glömde visst bort lite i helgen att jag hade en blogg! Men nu har jag kommit på det igen. Har varit en trevlig helg som tusan, utgång i fredags, chill hos maruska i lördags och bio o mys i går med bästa N! Vi såg by the way cornelis, den var fett bra!

Idag är det en såndär tråkdag! Vet inte vad jag ska göra. Vill egentligen bara sprida ut min energi till allt o alla, men tyvärr finns det inte någon energi idag! Ska nog bara vara hemma o fixa o dona lite.

Just nu vill jag bara att det ska bli sommar, sommar o sol! Hade varit sjukt nice! Då hade jag packat solväskan och lagt mej på någon klippa i vinterviken och solat o druckit folköl....men det är ju bara drömmar!


Jag o bästa marika en varm sommarnatt!


Fredagen.

Igår skulle vi gentligen ligga hemma och mysa men MisterN somnade och jag ville faktsikt inte vara hemma då. Så jag drog ut. Det var trevligt!
jag slänger upp lite bilder för jag känner mej faktiskt lite tung i huvudet.................


Soo loooong suuuuckers.


kvällen började såhär....



Men den slööööt såååhäääära!




vin(MM)sig :)

Okej, kanske inte alla förstår min rubrik, men den är ett mellanting mellan vimmsig och vinsugen! Hm?? vet faaan inte vad jag babblar om, kanske just för att jag är vimmsig (stavas det med två m?) och dricker lite vin, skit goooott! namnam!

Mitt bästa hjärta håller på och fixar typ med bilen, något sort batteri som inte funkar?? öh.....och jag lagar lite mat och då måste man givetvis ha en liten matlagningsdrink :) Thats it! Idag blir det ärtsoppa(????? men faktiskt goot) och toast! sådär lagom mysigt på en fredag liksom!

Lisen har varit här idag! jätte roligt! Hon är såå snäll o söööt!





Soooo looooooooooooooooooooooooong suckers!




sooon..

Snart kommer lisen fisen :) undrar om jag kankse ska ta o göra lite tomatsoppa?! joo, det blir det nog, blev fett sugen på det nu :)



fett bra idag!

jag är på fett bra humör idag! :) soo looong!





"älskling. nu är det dags att vakna"

Tänk om man kunde få vakna upp till det liksom? Saknar mamma! Hon brukade säga så.
Men jag får väle säga så till mej själv då! "älsling, nu är det dags att vakna"......så nu är jag vaken. Guuud jag är min egen lilla bästa älskling i världen! Faaan vad jag älskar mej själv! :) Och jag ska bara tillägga också att mitt hår blev fett bra :)

Ska ta mej upp ur min lilla grop, sängen alltså, måste städa o fixa lite. Lisen kommer hit och kör en mysdag med mej. Tänkte visa vårat lilla mysiga krypin och ta med henne på en promenad i vinterviken :) fett nice!


Jag o lisen för ett par år sedan!

Hej då.

Dags att dra iväg, ska in till stan och träffa Hanne en sväng, hon jobbar så jag tänkte gå dit o ta en kaffe. Sen ska jag på intervju :) tjohooo!
Hanna ska dessutom fixa mitt hår ikväll, så vi får se hur det går! Blir nog bra! känner mej trygg i Hannas händer!

Sooo looong suckers!


Wooow vilka muskler...

Hahhaaa, nej men jag har bestämt mej för att börja träna lite då jag känner mej ganska svag nu för tiden. Så jag har gjort ett litet träninsprogram här hemma som jag kör typ en kvart(!!!!) på kvällen. Inte så mycket kanske, men det är iaf något. Plus att jag går lite promenader kanske någongång ibland, så det får liksom räcka. Är dock mycket för mej eftersom jag är en latjävel som inte orkar något.

Dock måste jag nog säga att det har (kanske nooot) gett resultat hahahahahaaa!


Hahhaaa, här spänner jag då armen så mycket så att hela jag började skaka! Men lite muskler har man allt, och kanske kan det bli lite mera med mina tvåkilos hantlar! (hooostHoooost)

Puuuh, jooooobbigt!

Saknar.


Finner inga ord typ för hur mycket jag saknar Gotland och alla ibland! Gå på stranden och kasta sten kan ju typ vara världens roligaste syssla ibland!


Vaken....

Idag är jag redan vaken, eller har varit vaken ett tag nu faktiskt. Brukar alltid vara duktig på att gå upp tidigt men den här veckan har varit lite seg! så nu ska jag bryta mitt sovalängemönster igen och gå upp senast klockan sju! (förutom på helgen då kanske??)

Men det var inte det jag ville prata om....utan jag ska prata om en grej som vissa kanske tar konstigt (eller tycker jag är konstig).
Igår när jag skulle åka till marika går det på en tjej på bussen. Hon är helt svartklädd, det vill säga låååång svart kappa, svart mössa, svarta byxor, svart väska ja allt. Tror hon kanske var en sån där emo eller något? eller vad heter det? svartrockare? Ja iaf jag har inga problem med såna människor så länge hon trivs med sej själv....Men hon stod och glodde på mej hela vägen med bussen och jag blev skit rädd. Min första tanke var att hon var en häxa typ och skulle kasta massa förbannelse över mej! Nu tycker säkert ni att jag är skit larvig men jag blev as rädd, hon var den läskigaste jag mött någonsin! Och trots att jag glodde tillbaka så slutade hon inte att gloooo! Jag hade lust att fråga vad hennes fucking jävla problem var, men jag vågade inte. Jag var rädd att hon skulle dra av ett hårstrå ifrån mej och sen göra en såndär voodoo av mej! Förlåt men jävla brud alltså! Vad finns det för människor? Var det här ett skämt eller? Ursch! Antar att hon skrattde när jag flög av bussen sen och sprang in till marika. Hoppas hon inte fick tag i något hårstrå när jag kastade mej av. Då kanske jag har tusen år av förbannelse över mej....puh.....

Snälla tjej, om du någongång skulle läsa det här av någon konstig anledning så är jag en jätte snäll människa som aldrig skulle göra något dumt. så snälla kasta inga förbannelser över mej, jag förtjänar inte det! Det finns andra som förtjänar det bättre.

Med det här vill jag önska good morgon! Soo looong suckers!

Myspys....

Är hemma hos systeryster nu, jag tar hand om avis och hon städar och möblerar om. och jag kommer med direktiv när jag tycker något. Nu sover avis och maruska är klar med städningen!
Jag ska också städa sen när jag kommer hem, blev sugen på det nu! ????


Hahahahaa!


Jag hatar att städa!

En känsla.

Har en känsla av att det här kommer bli en bra dag :) Känns bra! Så dagen till ära tog jag på mej mina silver byxor. Drar till bästa sis nu!

Soo looong suckers!



"hooost hooost, snygga strumpor!"

Jag vill skrika....

Och det är för att jag har världens träningsvärk. Vet vad ni tänker nu "stackars tjej som är så otränad". Och jag kan hålla med, det är ett skämt. Jag har träningsvärk av min låååånga promenad igår. Nooot fuuun! Fy helvete rent ut sagt! Jag går som att jag blivit ja....typ rövknullad! (ursäkta uttrycket men det går inte att beskriva på annat sätt!)
Det enda jag kan göra för att få bort det är nog att ta en lååång promenad idag igen!

Nu ska jag vakna till, sen bege mej till min fina syster! och såklart AVISPAVIS!


Hmm....den här bilden tog marika på mej i lördags, kan liksom inte bestämma mej om jag tycker den är fin eller bara sjukt ful! alla kan nog hålla med om att man ser ut på ett sätt när man tar kort på sej själv och när andra gör det! eller håller ni inte med???



Utdöd.

Just nu känner jag mej som en utdöd art. Eller jag vet inte vad jag svammlar om för jag kan inte riktigt tänka och det beror på att jag inte kan smälta att jag gått sjukt jävla fucking lååångt idag (för att vara mej alltså). Herreguuud. Men jag satte mej iaf inte på liljeholmsbron och grinade utan gick hem snällt och beskedligt!

Träffade fina Hanna i stan och vi tog n fika tillsammans! Super duper jävla gooood sallad! Sedan kom Ammie, Fina Ammie som jag inte träffat på sjukt länge, trevligt att se hennes fina ansikte för engångsskull! :) super kul! Nu ska jag laga mat, om jag orkar stå på min utpumpade ben, och sen ska jag döö! Föst en dusch kanske??

Soo looooong suuuuuuuuuckers!!!








Looong way!

Tänkte fixa mej nu och sedan ta mej över på den andra sidan bron för att träffa Hanna och mysa runt i stan lite. Kan någon svara på varför vi människor är så sjukt bekväma? (inklusive mej själv då). Jag bor liksom jätte nära allt men tar tvärbanan överallt, varför? Jag kan gå till Hornstul på fem min, men gör det aldrig, har ALDRIG gjort det! SJUKT är det. Kanske därför som det har lagt sej några kilon på mina ben hahaha! Föe att jag aldrig rör på dom.
Men nu så ska jag iaf ut o röra på mej, på riktigt! På med musik i lurarna bara och iväg! :)

Är det senare någon som inte får tag i mej eller undrar vart jag är så kan ni leta någonstans på liljeholmsbron, jag kanske sitter där och gråter eller något??

Sooo loooong suckers!



Shit...

Vad jag är trött, men det får jag inte vara! sitter här o försöker vakna till med tio koppar kaffe!

Inte mycket att göra.

Finns inte så mycket att göra när man är hemma själv och det regnar ute, fy faaan! Jag ser typ på tv hela tiden, det enda man kan göra typ. Hittade en gammal klänning i garderoben just när jag skulle klä på mej (bättre sent än aldrig). Hade totalt glömt bort den och jag har faktiskt sytt den själv! Jag saknar att sy, borde ta hit min symaskin! Är skitsugen på att sy! har massor av ideer i huvudet!

Nu väntar jag bara på att N ska komma hem, vi ska nog inte göra så mycket ikväll, typ laga middag av alla rester (ursch rester låter så äckligt).


Sooo looong suckers!

måla, måla, måla.......

Det är roligt tycker jag! och jag vet faktiskt inte varför det blev som det blev. Antar att jag har en liten kärlek till randigt och konstiga mönster typ.
Måste också skryta lite, för ett tag sedan målade jag bilder till Hanna som skulle spegla henne och nu sitter dom på hennes vägg, hur cooolt är inte det? :)


Den här bilden skickade hon till mej :)






Livet är för underbart!

Här ligger jag, det har jag gjort hela helgen och varför ändra på ett bra mönster?


nu ska jag måla. Puss

Måååååndag!

Så var det måndag idag igen då! Ny vecka och nya tag! Tänker inte klaga, tycker om veckorna. Har varit en väldigt lugn helg och det är jag super nöjd med, har inte varit ute eller supit min skalle i bitar och dt är ett stort plus för Josefin :) skämtosido! hahahaa...NOOOT! För första gången på länge har jag inte känt känslan av att det drar i partyfötterna. Fett nice!

Vaknade i morse av en liten känsla av deppighet, men så kom jag ju givetvis på att jag har så fucking mycket o vara glad för! Såå nooo depp utan bara pepp som vi brukar säga! Sen kunde jag ju inte annat än att skratta alldeles för hög ( så nog till o med grannarna hörde) när jag lästa Ns systers kommentar i morse här på bloggen! En av Hennes Gullungar har bajsat i diskmaskinen! jag dööör!

Tror det här kommer bli en tänkar dag, har såna dagar ibland och då tänker jag på allt, så jag kan nog garantera några konstiga inlägg idag! ber redan om ursäkt för det! :) hahahaa. Måste dock ge en eloge till alla som jobbar, jag vill också jobba! är fett avundsjuk. Med det säger jag hejdå.



vad vore livet utan vin?

Hahahaaa, fett bra rubrik :) nej jag skojar lite, men jag sitter faktiskt här och dricker lite vin, gotti goott!
Marika, avis och danne åkte precis hem, vi har käkat en goood brunch typ med massa gott.

Händer nog inte så mycket mera i mitt händelserika liv för idag! ska ta mej en dusch och sedan bums i sängen och kolla gossipgirl. Är lite småtrött, hm kan det bero på vinet kanske? ja jaa, skit samma, vem faaan bryr sej!
Just nu känns min inspiration noll, men i morgon ska jag vakna med ett gott humör och vara kreativ hela dagen tänkte jag! I morgon hoppas vi också att dom ringer! Håll era tummar då!

Soo looong suckers!


Bulla upp måste man göra nu för lillfisen :)


Maten tog slut fort.

Världens bästa AVIS!

Söndag 14:e November.

Är det idag ja, och jävlar i fan vad tiden går fort, mhmmm....Vi ligger i sängen, skräll...N spelar tvspel och jag får äntligen ha datorn för mej själv :) hahaaa!
Igår gjorde vi inte så mycket faktiskt, jag träffade Marika, Avis och sofie och några andra! Det var mysigt har inte träffat dom på flera dagar! Och gissa mer, jag fick äntligen en gooood cheeseburgare som jag längtat sååå länge efter!
Nu tänkte jag dricka kaffe och äta lite frukost för fy faaan vad hungrig jag är!
 Sooo loooong looovers! :) Skoja bara, SUCKERS!



Fina bästa marika

Sofie och Filip

AVa och hennes pappa :)

som jag sa....

Jag vill aldrig mer kliva upp ur min säng! men nu måste jag för jag tänkte dricka lite kaffe! Soo looong suckers!

Fuck va nice :)

Okej, dålig blogg på mej då! Fy fy, dåligt josefin! Men nu sitter jag ju här iaf! Vi softar för en gångs skull i sängen, föööööör, vi har köpt en tv, så i framtiden hittar ni oss här i sängen, vi kommer nämligen aldrig aldrig kliva upp här ifrån!
Iförgår var jag ute en svänga med fina Stina, vi hade väldigt trevligt! :) Slänger upp lite kort för ni blir det idol, chips, dipp och gooooodis!
Ha en jävligt trevlig kväll allihopaa!

Soo loooong suckers!


Fina Stina!

Okej, vi älskar bäääärs!

Hi hii, fina lisen och Fina Jenny mötte vi upp en sväng!

? :)


PussUngar!

Mmmmm, va gooooot me bärs!

Kommentar från Stina! "kolla Jossan du ser naken ut" hahahaa!!!

Nya tvn, och ja vi har ställt den på ett vinställ, men så är det i våran lilla familj :)

redo att dra då.

Ska dra mej iväg snart för att möta upp Stina och ta en fika/ett glas vin! Ska blir väldigt trevligt!

Soo looong suckers!


Lägger upp den här bilden för att jag är sååå snygg!

Mina ben lever ett eget liv. Punkt slut på det.

Simma lugnt!

Tog ett litet bad, varmt som faaan och nu svettas jag typ så jag får nog ta en dusch hahahaa! herregud, har man inte saker att göra så fixar man saker att göra!
Satt iaf i badet och insåg att mina badankor inte kan simma? Vem faaan gjorde dom här ankorna? Man gör väl badankor för att dom ska flyta rätt upp o ner och inte dimpa på sidan och kors o tvärs?
Ja ja jag säger som raderna innan, har man inte saker att skriva om kommer man på sakeer att skriva om :)



Goooodmorgon.

Är det någon som vet om godmorgon sitter ihop som ett ord eller inte? hm...ja ja lite tankar sådär på morgonen liksom. Jag ligger i soffan o kollar nyhetsmorgon och äter frusen yoghurt. Nu är ju då frågan varför jag äter frusen yoghurt och det ska jag svara på. Jag hatar att äta frukost men jag har kommit på en sak och det är att jag ska börja göra lite nya konstiga frukostar till mej själv så jag bara måste äta det för att prova något nytt! smart va? Erkänn att jag är världens smartaste hahahaa! Så har någon några förslag på nya frukostar som jag kan testa??? Hjälp mej för jag måste lära mej det här med frukost!

storhandling och mat.

Eller ja så stor storhandling som det går när man bara är två! Men mat fick vi iaf med oss hem och kylskåpet är typ fullt! Gjorde en super god sallad till middag med handskalade räkor och massa skit i :)
Ja ja vilket svammel som om ni bryr er liksom.

Tänkte iaf bjuda på ett recept som min moster kommit på (eller kanske någon innan henne, inte vet jag)
Man behöver en burk med kikärtor, man häller ut dom på ett tidningspapper och låter dom ligga där en stund så att dom torkar lite. Sedan lägger man dom på en plåt eller form, häller över olivolja, salt och annan krydda om man vill det! Sedan in i ugnen och så får dom stå där o rostas ett tag! Super gott och super duper nyttigt!



Lite frukt handlade vi iaf idag! Faaan vad nyttiga vi har blivit, bortsett ifrån whiskeyn då...

Nää sooo loong!

Åhhh....

På ett sätt vill jag bara gråta, och på ett sätt välkommna den här snön med öppna armar för det gör att vi kan åka skidor, hahahaa, eller inte! Eller jo för jag är faktiskt bra på det! Fast den här snön kommer ju inte vara kvar? eller? nej fy faaan vad jag svamlar! Är iaf hemma nu efter en intervju, som jag själv tyckte gick bra! Vi får se, Håll tummarna för mej!

Sjukt svårt det där med kläder när man ska iväg på intervju tycker jag, men jag körde på safecard, svart! Inte så kul med strumpbyxor bara med tanke på att jag höll på att frysa arslet av mej bara på vägen ner till tvärbanan! Hua!

Ikväll ska jag och BÄSTA N handla, sen blir det nog bara mys med middag och kanske ett glas vin, hmmm hade varit gootttt!
I morgon ska jag fika med fina Stina, det ska bli trevligt! Det ser jag framemot! Tjohooo!

Soooo loooong suckers (sålänge)



Fick ta på mej en tjocktröja också, fett kallt idag! Och det måste vara något fel på min halsduk för när jag varit ute med den och det är blöt så luktar den surt! Typ ull i den eller? nej fyyy faaaaan!

Och hallåååå, vem är inte bäst på att göra pizza??

Jag vet inte...

Vad ska jag säga om det här vädret? Nej hu, fy faaan vad tråkigt att börja ett inlägg om vädret, men eftersom jag är sjukt ointressant nu för tiden så får jag väl det..Men ändå så skjuter min statistik i höjden hela tiden så jag kankse inte är så ointressant ändå? mohahahaaa!

Idag ska jag faktikt på en arbetsintervju, och igår jobbade jag en stund? har turen vänt nu kanske? Hade ett big problem igår dock! Jag är totalt oförmögen att hitta någonstans har jag insett! Herreguuuud igår åkte jag hemifrån klockan kvart i nio, in till centralen jag och skulle hitta till regeringsgatan! Inte så svårt! Men för en person som stressar upp sej för allt, och som verkar vara totalt ordblind så var det ett jävla projekt kan jag säga! Klockan tio över tio står jag iaf mitt på regeringsgatan, men hittar inte iaf! Jag ville bara sätta mej i ett hörn och röka femtontusen cigg och ge upp! Men som tur är hittade jag en man som hjälpte mej och vips så var alla mina problem borta och jag kom dit iaf! Tur det! Det värsta är bara att jag nog inte (kommer inte ihåg) tackade den underbara snälla människa som hjälpte mej! Inte för att han läser min blogg, men tack iaf! Sjukt snällt av mej.

Och jag erkänner, jag är loooost! in town. Så idag ska jag åka in till stan tre timmar innan med karta och kompass! Eller vet någon hur man opererar in en GPS i en människa?

Nää nu ska jag dricka lite kaffe, sen ska jag gå in i badrummet och göra mej själv till en sjukt snygg människa och så ska jag ta mej faaan se till att få det där jobbet!

Sooo loooong suckers!

Fuck städning!

Men det är det jag måste ägna resten av min dag till! Hua!
Lägger upp några bilder ifrån fredagen! En väldigt trevlig kväll! Super duper trevlig!


Två fina tjejer! :)


???????????????????????????????????????????????????????????????????

TP som vanligt daaa..

Jag och Hannis :)

niceeee

Tjohoooo! fett dålig blogg av mej men jag har visst haft annt för mej, och det brukar ju inte hända så ofta. Idag är jag stressad igen och har egentligen inte tid, men en liten tanke och några ord måste jag ju ägna denna underbara sida :) Har egentligen sjukt lite tid för jag ska nämliigen åka och jobba en stund? eller jag vet inte hur länge, men det visar sej ju! Ikväll måste jag verkligen ägna mej åt en storstädning. Sjukt osköööönt men så är det när man har eget hushåll!
Har dessutom många roliga kort ifrån fredags, så så sååå....äh (oj jag kom av mej) hahahahaa jag får nog ägna en eller två tankar ikväll också till denna sida!

Ha en bra dag då allihopa!
Soooooo loooong suckers!

och....

Hallåååå vem är ni egentligen?

Freeeedag!

Fredag igen och vi får trevligt besök i form av Jesper, Stina och Hanna :) Vi ska kolla idol och dricka lite bärs! Kanske eventuellt blir lite häng på söder sen! Låter bra va?? Johoooo! N Leker taxi just nu och driver unt och hämtar folk! Snart är dom här!

Igår var vi på BVC och Avis fick sprutor i BÅDA benen, hua! Stackars barn! Mitt hjärta höll på att gå i tusen bitar!

Men som vi säger, sooo loooong suckers, vi ses? Och hörs!


Igår på Bvc, Stackars barn som inte har en aning om vad som väntar! Men det gick bra! trots två stick i benen!

Bjuder på en puss idag, för ovanlighetens skull, NOOOOT! mohahahahaaaa!

Lååång morgon.

Har det verkligen varit för min del, tänka sej att jag till o med har gått en promenad, och det händer faaan aldrig typ. Nu har jag iaf fixat mej och klätt på mej myskläder, baggyjeans och avklippt gamal tshirt, man kan nästan kalla mej för cooool girl hahahahaa! Emelie är snart här, bilköer, fy tusan, men snart så! då blir det frukost och sen åker vi nog hem till Maruska och AvisPavis! :)







Redan orolig.

Ja jag är redan orolig! N ska nämligen på matchen mellan djurgården och aik ikväll och det tycker jag faaan inte om! Dom där jävlarna är ju helt galna. Dom slår sönder allt, slår sönder varandra, skriker, gapar, stannar upp hela jävla kollektivtrafiken, skrämmer barn, vuxna och är ta mej tusan typ dom värsta människorna du kan träffa en torsdagskväll i november! Hade nog varit bättre om han inte ens sagt att han skulle gå, han kunde ha sagt att han skulle på någon jävla tvspels kväll istället. Då hade jag varit lugn iaf! Så jag har gett N (eller kalufsen som jag ska börja kalla honom) stränga direktiv om att han kommer hem direkt efter matchen, prick klockan halv elva hahahahaa! Hoppas hans polare läser det här! Nej jag skojjar, jag är ingen galen flickvän som ger stränga order, men att vara lite orolig har väl aldrig skadat. Jag gör det ju bara med kärlek! ;) Men vad fan, dom där människorna är iaf helt fucking livsfarliga!

Näää dags o dricka kaffe! Och fråga mej inte varför jag är uppe så tidigt? Det vet jag inte ens själv....eller jo det är Ns fel för att han ska på fotboll, så det sååå.....

Sooo looooooong suuuuuckers!

Ännu en dag!

Så då har ännu en dag gått, skööönt! Har faktsikt hunnit med massor idag! Städa, fixa, träffat Emelie, städat garderoben (lite) och målat men det gick åt helvete idag! Ibland går det bara inte o måla! :( fett tråkigt! Blir arg när det inte funkar!
Nu ska jag dööö i soffan, N är på innebandy så jag är alone!
I morgon kommer Emelie hit igen och vi ska umgås, käka frukost och vara med Maruska och AvisPavis.
Och just det ja, klippte av min lugg lite, men jag är så feg, funderar på kortare, men vågar jag? Vill ha en förändrig liksom! får se, det visar sej i morgon om inte annat! :)

Sooo loooong suckers!




Lite ojämt kanske :)

Lite sällskap.

i form av emelie, hon är i sthlm och kommer hit en sväng! Trevligt! Jag myser runt i tjocktröja och städar! :)


Gagaaaaa!

För ett tag sedan var jag och bästa moa och kollade på Lady Gaga! Bland det coooolaste jag gjort! Ville se henne igen! Och framförallt vill jag träffa MOA! Jag saknar henne!







Regn och rusk!


Sovit gott? det har tydligen jag! :)

En anledning att stanna hemma idag! regn och rusk! Vem vill gåå ut i det här vädret? Jag hade nog gärna gjort det om jag hade haft en våtdräkt, hahaha! Fy faaaan vad det regnar här! urk....
Ska nog fixa lite i min garderob idag! den ser ut som ett fucking helvete igen! Stackars mej! hua!
Skickade till Hanna igår också o frågade om hon ville ta en fika, vill du det? :)

Nu ska jag dricka ännu mera kaffe och sitta i soffan i tre timmar till, sen kanske jag vill gööra något, det beror på liksom! Ganska skööönt här ändå!


Snyggve!


Bubbelbad.

Nej det har vi inte, inget bubbelbad alltså, men ett badkar och det får man verkligen inte plats två i egentligen men vi provar varje gång ändå och varje gång får vi samma svar, NEJ DET FÅÅR INTE PPLATS TVÅ! Okej jossan, kom ihåg det nu då!

Tänkte se på tv nu och sen bums i säng! Har bäddat rent, nice! Och N hjälpte till, men han skulle behöva en hel gympasal för att kunna bädda i ett täcke, söta! hahahaaaa!


Honung är sjuk bra att kleta in i ansiktet som ansiktsmask :)

Badankorna får givetvis vara med o bada!

näää, godnatt! soo loooooong suckers!

Hemma!

Nu är jag hemma, och jag slapp regn så jag såg inte ut som en blöt katt när jag kom hem! Tjohooo! Har lekt lite med bästa Ava, umgåtts med min underbara syster plus att söta carro och mille var där med så det var super mysigt! Nu har vi käkat mat här, sen vet jag iinte vad vi ska göra, typ ta ett bad! Fett soft kväll blir det! Nice :)
Och just det ja, bästa N har ÄNTLIGEN satt upp gardinstången till sovrummet! Blev bra!

Dålig bild, och en stor jävla lampa i vägen! Men men! :)

AvisPavis har lärt sej rulla runt! :)

Mille vet hur man posar! Så vill ni gå en kurs i det så ta kontakt med hans mamma ;)

Sooo loooong suckers!

Mot oändligheten och vidare :)

Nu drar jag och gör något bra med den här dagen :) Puss Å kram.


Tänkte det kunde passa bra med pälsväst idag efter som det regnar och jag vill gärna se ut som en blöt katt när jag kkommer hem :)

Soo loooooooooooooong suuuuuuckers!

Tisdag, bra tisdag?

Bra tisdag? jo det ska vi nog försöka med va? Herreguuud verkar som om detta blivit en fucking depp blogg, men det är nog bara jag som är inne i en liten (läs liten) depp period nu, fast det verkar alla vara så jag fortsätter att kalla mej normal! Väntar på ett stort under idag! Vi kan ju hoppas iaf! Snälla snälla gör så min telefon ringer idag om något fett jobb som jag kan börja på! tack på förhand. Nu ska jag fixa mej och bege mej till bästa syster och AvisPavis, dom gör mej sjukt glada! Och senare ska jag tvinga N att göra en gooood middag till mej och ett skööönt bad! Hahahaha!

Underbara!

check........

Inte mycket jag kan bocka av på listan idag inte! ska städa! det är det liksom. Inte så fett kanske? hua! Börjar med köket och arbetar mej inåt, eller hur säger man? fy faaan vad fucking tråkigt! hate it! Men det bir ju trevligt fr mister N att komma hem till ett ny städat, vackert, luktfritt hem! i stället för den här hålan som det är nu! fy faaan!


Mooonday..

Jaha ja, måndag igen. Och idag ska vi inte vara deppiga kära människor! Varför i hela friden är alla deppiga på måndagar? Var deppiga på fredagar i stället, det är ju då all hets börjar! man ska hinna det och det o det o det, allt på helgen liksom! Och tänk på dom stackars människor som måste jobba på helgen! Shit lugna er nu! No more depp, bara pepp okej?
Jag sitter iaf (som vanligt) i soffan och drömmer mej bort! Har lite på schemat idag! Så det ska jag fixa o ordna med. Bra för då känner man ju inte av måndags deppen :) ahahhaa! Och jag erkänner jag lider också av syndromet!
Soo looong så länge!


Såhär trött och sliten känner jag mej iidag! Men det får vi ordna!

RSS 2.0