Räkmacka!

Alla kort som jag framkallat från Thailand har kommit! 750 stycken! Ha ha, här sparar vi inte på krutet! I Thailand gled man runt på en räkmacka och igår åt vi en räkmacka! När man går in o ser på Facebook verkar det som att alla varit ute! Själv åt man då räkmacka och gick i sängs tidigt! Vilket resulterar i no huvudvärk! Ha ha haaa! Men ikväll, då blir det jävlaranama fest! ;)


Sol, sol, sol!

Tänk att det alltid ska bli fint väder när man ska jobba! Otur man har! Hann iaf med o lapa lite sol på balkongen!


Koh phangan!

Ur trevlig kväll igår! Vi var och åt på koh phangan, godaste maten! Sen gick vi vidare till "och himlen därtill" vilken utsikt det är där! Väldigt trevligt att träffa alla fina tjejer! Det var väldigt länge sen! Nu måste jag masa mej upp ur sängen! Tack gode Gud för att jag inte har nån skallvärk idag! Ha ha!


?

När vi var hemma senast fick jag en råddjursskalle av Papi, ja det låter skit äckligt och det var det äckligaste jag visste hemma när jag var liten! Men nu ja jag tycker att det är lite fint, eller inte fint men coolt liksom! Jag gillar det! Men det gör inte N! Han tycker typ det är det fulaste någonsin! Men eftersom han är världens bästa kille så säger han inte så mycket....nu är ju den här väldigt liten men tänk om man kunde få tag på en sjukt stor, med jävligt stora horn, det hade varit coolt det!


Turbooo

Igår hann jag med så jävla mycket! Städa badrummet, städa balkongen, städa köket, dammsuga, hämta Emil, cykla, laga god mat, duscha, måla naglarna, kollektionsvisning, dricka vin, och sova! Ja jag hann till o med sova faktiskt! Igår var jag någon sorts turbo! Idag är jag fett trött!


Färgglad!

Titta vad fint va? Jag blir glad av färg alltså!


Tidningskorg!

Den här fina fyndade jag och N på tradera!


När igen?

Uppe med tuppen idag, men det är lika bra för då hinner man med så mycket! Idag kommer världens bästa lillebror och hälsar på en sväng! Som jag längtat efter han!

Har suttit här och drömt mej bort som vanligt! Kollat igenom alla bilderna från Thailand (IGEN), gråtit lite och skrattat lite. Jag saknar det så mycket, det känns så långt borta fast det var så kort sid sedan som vi var där. När jag tänker efter känns det inte ens som att vi varit där. Men det har vi ju och det var verkligen det bästa jag gjort i mitt liv!

Här i Sverige känns det som att man lever i en liten bubbla. En bubbla som spricker under sommarmånaderna och som sakta men säkert växer till sej under vintermånaderna! Snart är det sommar igen och då är det som att alla människor lever upp! Men vad fan man kan väl inte bara leva under sommarmånaderna? Jag ska väl inte säga något för jag är likadan själv!

Jag har aldrig känt mej så levande som jag gjorde i Thailand, där levde jag verkligen upp, tror jag!? När ska man få åka igen? det är frågan! Men för tillfället får vi vara i Sverige, som iofsi bjuder på sol idag! Och förhoppningsvis snart sommar!

Kanske är det så att hela Thailandsresan var som att vara i en liten bubbla, men om det nu var så så är jag mer än gärna kvar i den bubblan länge!!!!




Skjorta

Har bäddat rent i sängen nu! (phu tänk att jag hann det innan jobbet, brukar annars vara väldigt seg på morgonen) hade som vanligt klädtorka i morse men sen kom jag ju på att jag har en ny skjorta! Tjohooooo! Ha ha! Den är från J.Lindeberg, super duper skön!


Måndag igen.

Jaha, då var det måndag igen! Gör inte mej så mycket. Jag ska jobba och jag är väldigt glad att jag har ett jobb som jag tycker är väldigt roligt att gå till!

Helgen har varit bra, har kommit på en del grejer, blandannat att jag inte ens kan göra färdigtköpta bullar hahahaa! Den här veckan kommer bjuda på massa trevligt, Lillebror kommer i morgon, på onsdag kommer Jossan och Kristian, och på torsdag är jag ledig! Nu borde jag göra mej i ordning, ska trycka i mej två ägg först! Finns inte så mycket annat här hemma!



Värdelös

Hur värdelös är man inte om man köper färdiggjorda bullar och ska värma dom i ugnen och dom sen ser ut såhär? Bara en fråga!


Gotlandstecken!

För er som inte vet så är det här en igelkott som inte vill vara med på bild!


Framme

Nu är vi hemma på Gotland! Ligger i soffan o dricker kaffe o kollar på Bukowskis! Bra program det där!




On the boat!

Nu åker vi till Gotland! Ska bli nice!

Känner mej lite dum dock! Var så hungrig på bussen och N hade köpt muffins så jag var ju baaara tvuuungen o ta en! Bredvid mej satt dock en söt liten hund och han var nog mer sugen på den där muffinsen än mej! Dom hundögonen glömmer jag aldrig!


Jeans

Har verkligen inte varit så överförtjust i jeans den senaste tiden, men nu har jag hittat ett par! Skönaste jag haft! Dom är från whyred! Helt underbara!


Lets goo tooo work.

Nu ska jag gå till jobbet! Har stått här och brottats med min garderob nu en stund! Vi kommer inte så bra överens, och dessutom hittar jag inget när den är städad! Konstigt det där! Solen skiner idag, varför gör den alltid det när man ska jobba? Också konstigt!


Ledig dag!

Fan vilken mysig dag jag hade igår! Gick långpromenad med Ammie till telefonplan och möte upp Hanna för en fika! Sen hem och lagade köttgryta! Efter det gjorde jag mej iordning och drog in och mötte upp mina härliga kollegor för lite Afterwork (även om jag varit ledig).


Mysdag

Har spenderat hela dagen hos systeryster och avispavis! Mysdag! Har suttit på balkongen o spelat alfapet (såklart) och ätit bananer i solen! Urmysig dag med andra ord! Nästa destination blir sängen!


Överlycklig!

Titta vad jag hittade på en second hand i bandhagen! 60 spänn! Hur fantastiskt är det inte!? Wordfeud släng dej i väggen, det är roligare med oldschool style! :)


1 månad

Idag är det exakt 1 månad sedan som vi kom hem från Thailand och jag saknar det så mycket! Fy tusan vad jag längtar tillbaka! Dagen till ära tar jag på mej ännu ett armband från thai och drömmer mej bort! Fan vilken tönt jag är!


Ett hem!

Har städat igenom vårat lilla hem nu på morgonen, det går ganska fort för det är så litet! Visst hade man önskat sej större ytor och bättre förvaring, men då hade jag nog inte orkat dammsuga! Det här med dammsugning är verkligen inte min grej! Man blir trött, får ont i armen, man blir varm, man får ont i öronen och man kan aldrig sluta för det kommer bara fram mer o mer damm! Hua! Men nu gav jag iaf upp kampen mot dammråttorna och ligger död på sängen! Fast nu är det ju någorlunda fint ändå! Dags o klä på mej o ut i solen och se vad den här dagen har att erbjuda!

Jag älskar mitt hem även om det är dammigt, litet och ihopslängt av grejer som inte passar ihop!


Måste sluta.

Jag har problem! Jag måste sluta köpa blommor! Vilket problem va? Blommor är ju så vackra, och nu har vi så mycket blommor att dom inte längre får plats! Ha ha! Men vad tusan man mår ju bra av blommor så what the fuck!

Var på HM home häromdagen, vilka fina saker dom har där! Köpte nya kuddfodral!


En ny vägg!

Titta vad fint bästa N gjort när jag kom hem! Fy tusan så glad jag blev va! Jävla snygg vägg!


Upp å hoppa!

Dags o göra mej i ordning för månadsmöte! Det blir en riktig långdag idag!


Rundtur!

Har varit ute en rundtur med cykeln! Men fi fan vad jobbigt! Puuh, trodde jag skulle svimma!

Min påsk har varit mysig! Den har innehållit lite allt möjligt! Mat, påskägg, fylla, underbara vänner, myspys hos mormor och jobb!


Måste skriva av mej.

Hm, hur ska man börja? alla människor är väl lite smådeppiga ibland, men jag har varit det ganska länge nu! Med andra ord ända sen vi kom hem från resan. Kan man bli deppig av att resa? det är väl meningen att man ska bli glad av det? Eller depp o depp, men jag har haft en konstig känsla i kroppen ända sen vi kom hem. Antar att det har att göra med att det är så stora kontraster, men såhär är det väl inte meningen att man ska må efter att man varit ute i världen och haft det helt fantastiskt i en månad?

Någon mer som mår såhär efter att varit ute o rest? Jag vet nämligen inte vad det är för fel på mej? Som sagt har det ju säkert med kontrasterna att göra. Först är man ute o reser och man lever livet och har inga krav på sej, sen kommer man hem och man kastas in i vardagen igen och det är det o det är det! Ha, jag har ju svar på mina egna frågor, men ibland är det ju så skönt att bara skirva av sej lite.

Känner att jag snart måste åka hem till Gotland och få ladda om mina batterier. Just nu går dom på sparlåga.


Låååångfredag!

Precis hemkommen från jobbet! Nu blir det fredagsmys! Fick en super fin blomma av Ammie och Johan idag! En riktig påskblomma!


Håll i hatten....

Håll i hatten, idag drar vi till blåkulla! Någon mer än jag som känner sej som en häxa idag? haahaa! Var iofsi en värre häxa igår, shit vilken jävla dålig dag jag hade! Men idag är det bättre. Synd bara om N, det är han som får lida av alla mina utbrott! Han har det inte lätt!

Jag har fått en cykel by the way! Vädret har dock inte bjudit på så mycket cykling, men snart så.

Här kommer lite bilder från alla dagar som gått!





Fina tjejer!







Snart iväg!

Ska snart bege mej iväg till jobbet, passar dock på o lapa sol på balkongen innan! Inte helt fel!

Kollade just på Nyhetsmorgon och såg att dom hade med Dagmars fina shortskostym, jag har dom långa byxorna så jag passar på o ha dom idag :) älskar färgen!


Oj oj...

Oj oj så trött jag är idag! Nu tar vi o gör den här dagen till en bra dag!


Clean!

Tänkte dra på mej en städoutfit o städa vårat lilla råtthål, hur kan det gro igen på 1 minut? Antar att det beror på att vi har väldigt mycket grejer på en väldigt liten yta!


RSS 2.0