Boktips!

Om någon är intresserad av att läsa en bra bok så läs den här! Det ska jag fortsätta med nu!


Ensam

Är ensam igen! Men jag tycker egentligen inte så synd om mej själv! Har tvättat av mej sminket o myser i soffan! Kollar Wallander! Men insåg just att jag sett den! Buuu! Men vad fan man kan ju alltid somna i soffan till en film.....


Väckt

Blev väckt av Ava i morse! Väldigt mysigt! Nu sitter vi i soffan o kollar barnprogram innan jag ska dra till jobbet!


Underbart

Har haft det super mysigt hos mormor och morfar! Nu ligger jag o degar på soffan hos underbara syster! Livet kan inte bli bättre, eller jooo om N varit här men det är han ju inte! I morgon väntas jobb! :)


Sol o bad

Är ute hos mormor o morfar! Super mysigt! Har solat och läst min bok typ hela dagen! Gjorde ett avbrott dock o plockade vinbär och var o badade med morfar! Fast jag badar ju inte för det är för jävla kallt!


Till mormor o morfar!

Har packat ner bikini och en bok! Drar till mormor o morfar i helgen! Tänkte åka dit o vila upp mej! Men först blir det jobb!


Myskväll

Vera är här på sleepover! Fick ett super fint halsband från henne! Sötnos! Ikväll efter jobbet var vi o åt mat på fåfängan o kollade på utsikten! Hur mysigt som helst!


Iväg

Ska strax bege mej! Köpte jätte fina linnen för ett tag sedan! Dom är från rodebjer, jag använder dom hela tiden! Köp dom!


Jobba

Dags o fixa iordning sej för lite jobb idag! Är lite trött men efter två koppar kaffe o en dusch ska det nog ordna upp sej!


Lite tid!

Man har så lite tid till alla grejer man vill göra! Jag måste iaf börja tänka mera på mej själv och börja varva ner! Det har jag bestämt mej för nu! Ska börja jobba på självkänslan och ta tag i saker! Är trött på att vara en medelmåtta! Jag har massa grejer som jag är bra på så jag ska börja visa mer av mitt bra jag och våga satsa på saker som jag vet att jag är bra på. Så enkelt är det! Ibland behöver man ett uppvaknande! Jag har fan inget att förlora så är det bara! det är bara o kämpa på! Jag är trött på o höra röster i mitt huvud som säger att jag inte klarar det ena efter det andra! Jag vet att jag gör det! Så det är bara o slå slag i saken! Jag är bäst! ;)


Buuuu

N har åkt till Gotland och jag är kvar i Sthlm för o jobba! Det känns jobbigt! Jag saknar han redan!


Tennis!!!!

Var o spelade tennis efter jobbet! Jäklar vad kul det är! Helt underbart! Absolut en av mina favoriter! Nu blir det duschen sen ska jag sova gott och hålla tummarna för att det är fint väder i morgon när jag är ledig!


Indien!

Måste bara visa det här fina kuddöverdraget från Indien som jag köpt av Lisen och Tim! Dom har ett ställe som heter "Stället" som ligger i Rute! Åk dit! Hur mysigt som helst!


Helg

Det har verkligen varit fullt ös på jobbet så dagarna har flugit förbi! Nästa helg är jag ledig iaf! Ska bli kul för då ska vi på äventyr! Den här helgen har bjudit på lite smått och gott, mys med vänner, plantering av blommor, och massa annat :)


Tiden på ön

Vad ska man säga om den där ön? bara att den gör en så jävla lycklig! Önskar jag kunde åka dit nu! Nu, nu, nu!!! Guud vad jag längtar!
 
KÄRLEK!

RSS 2.0