Vad gör vi?

NU KÖÖÖR viii


Nice frukost!

Mumsfilibabaaa!


Time toooo work

Dags o dra till jobbet! Mår inte så bra i halsen och näsan är täppt! Men vad gör det om hundra år?

Har på mej en super skön tröja från Marville idag! Super fina kläder har dom!



Härlig morgon!

Har varit ute och gått en lååååång promenad nu på morgonen! Det var skönt, men jag är inte pigg! Min hals gör ont och vageln i ögat vill verkligen inte försvinna! Ska jobba snart men bara till fem! Mest av allt hade jag velat ligga i sängen! Men det är så roligt på jobbet så jag ska palla mej dit!


Stolt

Alltså jag blir irriterad! Kollade på nyhetsmorgon och då var det en debatt om ordet "Hen". Ni vet det där om att man ska vara könsneutral. Jag är inte så insatt i hela den här grejen, men jag blir ändå irriterad! Vad är grejen? Ska man inte få vara någonting nu eller? Varken tjej eller kille? Är det något fel med det?

När man söker på ordet så står det att det är ett ord för människor som varken känner sej som tjej eller kille. Men hur går det till? Hur kan man inte känna sej som en tjej eller kille? Jag blir förvirrad. Som sagt är jag inte insdatt särskilt väl, men jag kan ändå känna att jag tycker det är lite konstigt!

Jag är iaf sjukt stolt över att jag är en HON! Att jag är en tjej! Att jag är en Kvinna! Men andra ord är jag glad att jag iaf vet att jag är en tjej! Stackars dom människor som inte vet vad dom är, jobbigt att inte veta om man är det ena eller det andra!´men visst alla får vara som dom vill, men jag är som jag sa iaf en STOLT TJEJ!



Ha ha!

Kan någon förklara för mej hur fan jag ska kunna jobba i morgon utan att bli utskrattad eller uttittad! Och det blir typ bara värre o värre! Hur blir man av med en vagel?

Ibland är man så fruktansvärt snygg!


Kottar och bulle!

Jag o Ava har varit ute i parken och lekt lite och ätit en bulle! Ava var inte så jätte intresserad av mina kottdjur jag gjorde, men hon är ju en modern unge och vill hellre kolla på bilder på min iphone! Ja vad säger man! Hon vet iaf PRECIS hur man gör med en telefon! Så det så!


What to do?

Har inte sovit mycket i natt! Har haft fruktansvärt ont i mitt öga i två dagar och igår såg jag en liten liten vagel! Idag är den vageln inte att leka med! Jag är svullen och det gör så jävla ont! Tur jag är ledig idag, men hur ska det gå i morgon? Den gör så ont att varje gång jag blinkar så vill jag börja gråta! What to do?


Njuter.

Sitter på balkongen och läser och njuter av solen! Snart ska vi dra o shoppa!


Turkisk.

Igår åt vi middag med Ammie, Johan och Hanna på en turkisk restaurang som jag inte kan komma på namnet på! Gott var det iaf! Jätte mysigt o se dom igen också! Bruna som pepparkakor var dom!


Fredag o vin!

Mötte upp Mosis efter jobbet och åkte hem till Hanna igår! Super mysigt! Gick ner en sväng till Urban deli och en liten sväng till kellys! Mycket konstigt folk där kan man säga och alla var fulla! Konstigt va?!

Nu ska jag snart jobba! Lönings lördag! Brukar vara bra drag på jobbet då! Tur man höll sej i skinnet igår! Idag ska vi äntligen få träffa fina Ammie och johan!



Thaitröja!

Nu ska jag strax gå till jobbet! Idag är det en vecka sedan som vi kom hem från Thailand! Vill tillbaka, jävla tjat på mej alltså! Ha ha! Idag har jag på mej min fina (egentligen fula) thaitröja! Jag älskar den iaf!


Godmoooorgon gordmorgoon!

Är väldigt trött idag! Igår var det den stora tjejkvällen på NK! Körde igång med ett 13 timmarspass, men det var väldigt roligt! Alla är så himla underbara o roliga och trevliga på jobbet!

Drömmer om Thailand varje natt! Saknar det så himla mycket! Skulle göra vad som helst för att åka dit igen, men jag är glad att vara hemma också och få komma in i en (tro det eller ej mister N att jag säger det här) rutin! Finns nog ingen människa som varit så rädd för en rutin som jag! Såg på "30 grader i februari" häromdagen och grät! Är det någon som inte sett den serien så måste ni göra det! VÄLDIGT bra serie! SE DEN!


Vackra vackra underbara Thailand!


Världens bästa kille!

Nu ska jag göra den här dagen till den bästa!
.


Gooodmorgon!

När ska man komma in i en bra dygnsrytm? Hm....i morgon börjar jag jobba! Det ska bli så jävla roligt! Nu sitter jag på balkongen o väntar in solen! Ha ha om den ens kommer idag! Det här med o sluta o röka efter thai är lite svårt men SNART ska vi ge det ett försök!


Händelserik dag!

Mycket som hänt idag kan man säga! Har farit runt på stan hela dagen! Vi har shoppat lite grejer, en spegel och en lykta bla! Ätit lunch med hanna, varit förbi jobbet, ja massa grejer! Nu är jag TRÖTT! rekord idag på uppetid sedan hemkomsten från Thailand! Klocka är tio! Herregud dom andra dagarna har jag somnat vid sju liksom! Ha ha!


Emlan

Man blir så glad när man vaknar och ser att Emlan ligger i soffan o sussar! Nu ska jag göra kaffe till den här tussan och hälla i mej kaffe själv också! Jag är ännu lika trött...när ska man komma in i en bra dygnsrytm igen?


Ljuvliga söndag!

Idag har varit en bra dag, trots att vi fortfarande är väldigt trötta efter hemresan från thai! Orkar knappt hålla ögonen öppna! Har varit på lite kalas hos Hanna och bara softat hela dagen! Igår mådde jag skit om jag ska vara ärlig, idag har det varit lite bättre men jag mår ännu lite illa! Det är nog en kombi av dålig sömn, mat och bakterier! Eller något! Nu sovdags!


Puh!

Vet inte riktigt vart vi fick energin från i morse! men vi gick iaf upp klockan sex! Nu ligger vi utslagna i sängen o käkar chips o dip! Ha ha! Har hunnit med mycket iaf! Tvättat allt, packat upp allt, storhandlat, ätit lunch, dammsugit...ja vi har verkligen gjort allt idag! Puh.....


SHOPPA!

En sak kan jag säga och det är att Bangkok verkligen inte var något för oss! Skitig äcklig stad är vad det är! Jag tyckte inte om det! Shoppingen var egentligen inte heller så bra, men det kan ju bero på att vi var så avigt inställda till Bangkok! På flygplatsen däremot blev jag som ett litet barn i en leksaksbutik! Det fanns nämligen Victorias secret där!! Herregud det var som att komma in till himmelriket! Shoppade upp våra sista bathar där! Dessutom fick vi med oss ett gäng converse hem, så nu behöver vi inte köpa skor på ett tag!


Hemma!

Nu är vi hemma i Sverige! Det känns väldigt konstigt! Sitter för tillfället o myser framför tvn med frukost som Ns underbara bror och tjej köpt och fyllt kylen med! Verkligen gulligt av dom! Hur kunde dom veta att vi skulle vara hungriga som vargar när vi vaknade liksom?! Ha haa!


Sola Och bada.

Igar vart det lite party for mej och mister N, mycket trevligt hade vi! Lite trotta idag dock, men det var det vart! Vi var och kollade pa ett band som spelade pa en klubb. Bandet bestod av fem killar och en liten liten liten thailandsk tjej, men shit vilken rost hon hade! Helt sjukt!
Nu ska vi packa oss ut i det vackra vadret och steka oss i solen och bada! Igar var det sjukt stora vagor, hoppas det ar lika idag! Man blir som ett litet barn igen, hoppar o skriker! Hahaa!
Inte sa langt kvar nu pa resan! Men den dagen den sorgen!

Pics.

Phi phi Viewpoint.
Krabbor finns det gott om pa stranden!
Manga vackra solnedgangar!
GALNA bilfarder.
Nyfunna vanner.
hahaha!
Vackra strander!
Lite fran Thai! Puss o kraaam!

Update from Thai.

Tusan sa bra vi har det! Idag ar det dock sa javla varmt sa man knappt orkar vara ute! Men vi ska inte klaga! Snart ska vi dra fran den har underbart vackra on! Men vi njuter!


RSS 2.0